Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Citroen c4 2006 לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, חייב עזרה דחוף

בדיוק עליתי הביתה בחזרה לאחר שהרכב שלי לא מניע - סיטרואןC4 2006 SX PK

הדבר המוזר הוא שיש חשמל, הקודן עובד בסדר גמור, כשאני מסובב את המפתח אני שומע נקישה כל כמה שניות כאילו הסטרטר מנסה להיכנס לפעולה אבל זה מפסיק אחרי שבריר שניה כל פעם.

ניתקתי את המצבר והחזרתי וזה לא בדיוק עזר...

נראה לי שהסטרטר נתקע, מה אתם אומרים ?

• ספונסר פורום
פורסם

אם יש לך רב מודד אז בדוק את מתח המצבר ללא עומס.

אם לא, נסה לחבר כבלים מרכב אחר. סיכוי סביר שזה יעזור ותוכל להתניע. כמובן שלאחר ההתנעה יש לנסוע ולבדוק את התקלה - במצבר, באלטרנטור או במערכת החשמל של הרכב.

פורסם
אם יש לך רב מודד אז בדוק את מתח המצבר ללא עומס.

אם לא, נסה לחבר כבלים מרכב אחר. סיכוי סביר שזה יעזור ותוכל להתניע. כמובן שלאחר ההתנעה יש לנסוע ולבדוק את התקלה - במצבר, באלטרנטור או במערכת החשמל של הרכב.

עזרה תודה על היעוץ אבל כפי שהיתי בטוח זה היה הסטרטר, חבר טוב הגיע לעזרתי ווידאנו שזה לא המצבר כיוון שהוא בן שנתיים בקושי, בכל אופן לכל המעוניינים בפתרון -

הסטרטר במנועים האלה נמצא מאחורי המנוע מתחת לסעפת יניקה, מרימים את הרכב מצד ימין של הרכב (צד נוסע) עם ג'ק

מכניסים את היד דרך האקסים (יש פתח) ודופקים על הסטרטר עם מפתח\מפתח גלגלים\מקל, ומניעים... והכל נפתר, ככל הניראה שחייו מגיעים לסיומם ולכן הפתרון הוא להחליף או לחדש אז זה יקרה במהלך השבוע :)

תודה על העזרה בכל מקרה !

שבוע מעולה שיהיה !:wink:

• תוכן חדש...