Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה 1.6 אוטו' 2009

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4717 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעוניין לשמוע המלצות/חסרונות (הרכב הנידון עם 31,000 אלף ק"מ) על רכב זה בגירסא האוטומטית,איכות נסיעה,סחיבה,מזגן,תא מטען,עלות טיפולים,ואמינות בעיקר

אשמח לשמוע מבעלי רכב זה .

תודה מראש :-)

TDI POWER

פורסם

בדיקה יסודית לשילדה ולגיר (גם אם אוטומטי ובמיוחד אם זה DSG כי במקרה כזה תהיה אחריות לעוד פחות משנה ותיקון יכול להיות יקר מאוד)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מדובר ברכב בעל מנוע BTS של פולקסווגן בנפח 1598 סמ"ק שמספק 105 כ"ס, המשודך לתיבת הילוכים אוטומטית רגילה, בעלת 6 הילוכים קדמיים, הילוך אחורי, הילוך ספורט ואפשרות לתפעול ידני (טריפטרוניק) לכל ההילוכים בגיר. הרכב מגיע עם 6 כריות אוויר, מערכת ESP+ABS ומערכת TPM לניטור לחץ אוויר בגלגלים.

אמינות - הרכב שלי נסע 58K ק"מ ללא ציוץ מבחינה מכאנית/חשמלית, מלבד החלפת נורת בלם אחורית שמאל לפני יומיים. מצבר מקורי.

סחיבה - ללא תלונות. כביש 1 בעליות לקסטל 120 קמ"ש בהילוך 6 עם ירידה לפעמים להילוך 5 לצורך האצה. אין שום בעיות בסחיבה.

מזגן - ללא תלונות, עושה את העבודה מצוין.

תא מטען - תלוי לצרכי הנהג.

עלות טיפולים - יקרים מאוד במוסכי היבואן עד כדי גביית מחירים מופרזים לכאורה של ממש. מומלץ לטפל במוסך מתמחה אחר.

חסרונות: בעיית ייצור של גומיות חיצוניות של קורות A: הגומיות נתלשות, עלים חודרים פנימה והמרזבים נסתמים. החלק הוחלף בזמנו ללא עלות על חשבון החברה לכלל הנהגים, ולחלקם אחרי קצת צעקות במוסך - החלק המשופר תקין והגומיות שורדות יפה מאוד.

בעיה קוסמטית נוספת היא המשענת יד - הכפתור שם נוטה להישבר. אצלי הוא שבור.

אם מדובר על דגם הספורט, הרכב אוחז מצויין כי מצויד בצמיגים רחבים עם חתך נמוך (205/45R16) ומושבי ספורט תומכים בצידי הגב. קח בחשבון שאנשים שמנים פשוט לא יכולים להיכנס למושב הזה, היה לי קטע לא נעים עם קרוב משפחה שנאלץ לשבת מאחור. עוד חיסרון הוא שהרכב גניב מאוד, וחברת הביטוח דורשת כל הזמן עוד ועוד מיגונים וזה כבר מתחיל להימאס כבר.

פורסם
מדובר ברכב בעל מנוע BTS של פולקסווגן בנפח 1598 סמ"ק שמספק 105 כ"ס, המשודך לתיבת הילוכים אוטומטית רגילה, בעלת 6 הילוכים קדמיים, הילוך אחורי, הילוך ספורט ואפשרות לתפעול ידני (טריפטרוניק) לכל ההילוכים בגיר. הרכב מגיע עם 6 כריות אוויר, מערכת ESP+ABS ומערכת TPM לניטור לחץ אוויר בגלגלים.

אמינות - הרכב שלי נסע 58K ק"מ ללא ציוץ מבחינה מכאנית/חשמלית, מלבד החלפת נורת בלם אחורית שמאל לפני יומיים. מצבר מקורי.

סחיבה - ללא תלונות. כביש 1 בעליות לקסטל 120 קמ"ש בהילוך 6 עם ירידה לפעמים להילוך 5 לצורך האצה. אין שום בעיות בסחיבה.

מזגן - ללא תלונות, עושה את העבודה מצוין.

תא מטען - תלוי לצרכי הנהג.

עלות טיפולים - יקרים מאוד במוסכי היבואן עד כדי גביית מחירים מופרזים לכאורה של ממש. מומלץ לטפל במוסך מתמחה אחר.

חסרונות: בעיית ייצור של גומיות חיצוניות של קורות A: הגומיות נתלשות, עלים חודרים פנימה והמרזבים נסתמים. החלק הוחלף בזמנו ללא עלות על חשבון החברה לכלל הנהגים, ולחלקם אחרי קצת צעקות במוסך - החלק המשופר תקין והגומיות שורדות יפה מאוד.

בעיה קוסמטית נוספת היא המשענת יד - הכפתור שם נוטה להישבר. אצלי הוא שבור.

אם מדובר על דגם הספורט, הרכב אוחז מצויין כי מצויד בצמיגים רחבים עם חתך נמוך (205/45R16) ומושבי ספורט תומכים בצידי הגב. קח בחשבון שאנשים שמנים פשוט לא יכולים להיכנס למושב הזה, היה לי קטע לא נעים עם קרוב משפחה שנאלץ לשבת מאחור. עוד חיסרון הוא שהרכב גניב מאוד, וחברת הביטוח דורשת כל הזמן עוד ועוד מיגונים וזה כבר מתחיל להימאס כבר.

STIO תודה רבה על ההשקעה,עזרת לי מאוד,הדגם המדובר הוא לא הספורט.

הדגם נקרא אמביינטה

TDI POWER

פורסם

בכיף, אם תרצה עוד עזרה תוכל להגיב או לשלוח הודעה פרטית.

אם מדובר על דגם אמבייטה זה אומר שזה הדגם הפשוט. מלבד המושבים הזולים באופן יחסי שמותקנים שם, הצמיגים הקטנים וטאסות הפלסטיק, תבדוק האם חסכו גם בבטיחות - אולי קיצצו בכמה כריות אוויר בדגם הפשוט יותר ואז זו החלטה שלך (רשום ברישיון רכב).

הדגמים ה"מפוארים" של מנוע 1.6 נקראו "ספורט" ו- "אלגאנס".

פורסם
בכיף, אם תרצה עוד עזרה תוכל להגיב או לשלוח הודעה פרטית.

אם מדובר על דגם אמבייטה זה אומר שזה הדגם הפשוט. מלבד המושבים הזולים באופן יחסי שמותקנים שם, הצמיגים הקטנים וטאסות הפלסטיק, תבדוק האם חסכו גם בבטיחות - אולי קיצצו בכמה כריות אוויר בדגם הפשוט יותר ואז זו החלטה שלך (רשום ברישיון רכב).

הדגמים ה"מפוארים" של מנוע 1.6 נקראו "ספורט" ו- "אלגאנס".

אבדוק את מה שאמרת,שוב תודה :-)

TDI POWER

• תוכן חדש...