Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני 3 ימים עשיתי טיפול גדול שזה אומר משאבת מים, גלגלים, רצועת טיימניג+כל הרצועות שהיה צריך גם בדק הכל וסידר מה שהיה צריך שלמתי לו 2000 שקל על הטיפול שמתי לו גלגלים טובים ב450 שקל זוג חדשים

הבעיה הראשונה זה שהיום עשיתי ביטוח ונסעתי עם האוטו עכשו אני לוחץ על הברקס חצי דוושה והאוטו לא מאט כאילו הוא לא מגיב ושאני לוחץ יותר חזק

(שזה אומר יותר מחצי דוושה) רק אז הוא ניזכר להגיב וגם לא נותן ברקס חזק חלש כזה כמו ספוג מה זה יכול להיות?

והבעיה השניה זה הסקלה המחוג של הקמ"ש כל הזמן רועד שאני נוסע מה זה יכול להיות?

תודה

פורסם

לא נראה שיש קשר בין התקלות לטיפול. התקלה בבלמים היא בטיחותית ויש לטפל בה באופן מיידי. דוושה רכה יכולה להיגרם כתוצאה מחדירת אוויר למערכת הבלמים או תקלה במגבר הבלם. ראשית ודא שאין חוסר בנוזל בלמים או דליפת נוזל.

אם אין בלמים, אל תנהג ברכב למוסך.

פורסם
לא נראה שיש קשר בין התקלות לטיפול. התקלה בבלמים היא בטיחותית ויש לטפל בה באופן מיידי. דוושה רכה יכולה להיגרם כתוצאה מחדירת אוויר למערכת הבלמים או תקלה במגבר הבלם. ראשית ודא שאין חוסר בנוזל בלמים או דליפת נוזל.

אם אין בלמים, אל תנהג ברכב למוסך.

אוקי אבל יכול להיות שזה קורה ביגלל שאולי אין מספיק שמן ברקס או ביגלל שהאוטו עמד בערך שבוע דיברתי עם דוד שלי שהביא את האוטו מהמוסכניק והוא אמר שהם אמור שהם החליפו ברקסים

פורסם
יכול להיות שהחליפו נוזל בלמים ופשוט לא ניקזו אויר מהם כמו שצריך. שווה בדיקה.

וכמה דבר כזה צריך לעלות? והאם מסוכן לינסוע ככה כי הוא עוצר אבל צריך ללחוץ חזק?

ובקשר לסקלה המחוג של הקמ"ש רועד כל הזמן אתה יודע איך אפשר לסדר את זה?

פורסם

ניקוז אויר שכזה ממש עניין של גרושים אבל תיגש למוסך שאתה מכיר שלא ינסו לחרטט אותך שזה משאבת בלם וחארטות למיניהם. לגבי המחוג שרועד צריך לבדוק את הכבל עצמו ואם הוא תקין אז לבדוק את לוח השעונים.

פורסם

הסקלה שרועדת - יש לי את אותה הבעיה כבר 4 שנים עם הרכב הנ"ל סופר לנסר שנת 97, רועד ועושה רעש מעצבן שנעלם רק כשאני מפעיל את הרדיו דיסק..

נאמר לי לבצע טיפול במכון ספידומטרים.

לא ידועה לי העלות.

Opel Adam S 2017

פורסם
ניקוז אויר שכזה ממש עניין של גרושים אבל תיגש למוסך שאתה מכיר שלא ינסו לחרטט אותך שזה משאבת בלם וחארטות למיניהם. לגבי המחוג שרועד צריך לבדוק את הכבל עצמו ואם הוא תקין אז לבדוק את לוח השעונים.

אוקי זה בסדר דיברתי עם סבא שלי שהוא מוסכניק והוא אמר שזה ביגלל שהוא שם לי ברקסים חדשים אז ככה זה ביומים שלוש הברקסים חלשים ואחרי זה הם מחתזקים וגם ביגלל שאני לא רגיל לברקס הזה אני נהג חדש זה האוטו השני שאני נוסע עלו היתי נוסע על האוטו של אמא שלי שזה ניסאן אלמרה והיה לה ברקסים חזקים ממש אני רק נוגע וזה עוצר פה זה קצת אחרת צריך ללחוץ יותר חזק

תודה בכל מיקרה

הסקלה שרועדת - יש לי את אותה הבעיה כבר 4 שנים עם הרכב הנ"ל סופר לנסר שנת 97, רועד ועושה רעש מעצבן שנעלם רק כשאני מפעיל את הרדיו דיסק..

נאמר לי לבצע טיפול במכון ספידומטרים.

לא ידועה לי העלות.

אוקי אני יום שבת הולך לחשמלי רכב כי יש לי גם פיוז שרוף וגם המנורה של האיתות שרופה אני יבדוק עם הוא יוכל לסדר את זה ועם זה יסתדר אני יעדכן אותך תודה בכל מיקרה

• תוכן חדש...