Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגיל רק חדשות רעות מגיעות בדואר

והפעם הפתעה שעדיין לא נתקלתי בה באופן אישי - התליית רשיון נהיגה .

במכתב רשום שעלי להפקיד את רשיון הנהיגה שלי מכיוון שלא ניגשתי לקורס נהיגה נכונה

הבעיה שאף פעם לא קיבלתי הודעה על קורס שכזה והפעם האחרונה שקיבלתי דו"ח המלווה בנקודות הייתה אי שם בשנת 2006

ובזמנו קיבלתי קנס ושלילה (מהירות מופרזת) .

ההתנהלות תקינה ? האם יש לי מה לעשות בנידון ?

והאם הטיעונים מהכתבה הזאת יכולים לעזור http://www.mako.co.il/cars-magazine/articles/Article-8d57c3b584cbe31006.htm

תודה לעוזרים

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

עוד פרט קטן שנראה לי קצת מוזר זה שהתוקף של הרישיון שלי הוא עד 2018 , זאת אומרת שהוא חודש הרבה זמן אחרי העבירה האחרונה שלי

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

השאלה האם הזמנים הגיוניים? אין זמן מסוים לאחר העבירות שאני אמור לעשות את הקורס?

פורסם

לא חשבת להתקשר למשרד התחבורה לשאול את השאלות האלה לפני שאתה ניגש לכאן? תיכף אנשים יגשו לפורום לשאול אם מגיע להם קצבת נכות גם מביטוח לאומי

פורסם

אם שלחו לך הודעה על העניין אז אין בעיה עם הזמנים.

אתה צריך לבדוק מה מצב הנקודות שלך כדי לוודא שהחישוב נכון וששלחו לך הודעה בעניין הקורסים.

פורסם
לא חשבת להתקשר למשרד התחבורה לשאול את השאלות האלה לפני שאתה ניגש לכאן? תיכף אנשים יגשו לפורום לשאול אם מגיע להם קצבת נכות גם מביטוח לאומי

התקשרתי ואני ממליץ לך לנסות להתקשר , תגיד לי מה יצא ...

פורסם

תגש למשרד הרישוי תגיד שאתה לא בא כי אתה אהבל (סתם, בדיחה של הגששים :lol:)

תגש למשרד הרישוי הפקיד במקום ידחה לך את התליית הרשיון לחצי שנה אוטומטית כדי שתוכל לבצע את הקורס.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

השאלה האם אני באמת אמור לעבור קורס ? מה היו החוקים הקודמים ? העבירות שלי היו לפני השינויים אז איזה חוק תקף עליהם ?

ולמה עדיין יש משרדי ממשלה בלי מוקד טלפוני שיודע להגיד לי פרטים ולא תשובות כמו "תלך למשרד הרישוי"

• תוכן חדש...