Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אביזר הערסים החדש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הרכבתי היום 2 פנסים קטנים כאלה על הקרש האחורי שתפקידים להאיר את הרמקולים האחורים

אני חושב שזה יצא פצצה מאוד

האור בצבע כחול הפנס עצמו יש לו עטיפת ניקל יפה מאוד ונותן אפקט מיוחד בלילה על הרמקולים

כאשר יהיה המגברים והסאבים בתיבה שקופה נכניס גם אורות פנימה

מחיר האורות

29 ש"ח באופיס דיפו

תמונות בהמשך

פורסם
אני הרכבתי היום 2 פנסים קטנים כאלה על הקרש האחורי שתפקידים להאיר את הרמקולים האחורים

האור בצבע כחול הפנס עצמו יש לו עטיפת ניקל יפה מאוד ונותן אפקט מיוחד בלילה על הרמקולים

מחיר האורות

29 ש"ח באופיס דיפו

תמונות בהמשך

אתה יודע שזה סתם מושך ת'צומי של הגנבים, כן?

אתה מודע לכך שאתה מבקש את זה...

תחשוב על זה... פורצים לאנשים חופשי... חבל.

---------------------------------------

---------------------------------------

פורסם

אני לא יודע מה ולמה ואני לא ערס זה בטוח ואני אוהב את כל השטויות האלה...

בנגוע לאורות של השפריצרים...לדעתי זה יפה ולא מסנוור,להפך לפעמים בערפל ובתנאי נהיגה קשים זה מה שעוזר להבחין ברכב...

פורסם
תעשו לי טובה... אבל מפריע, זה לא...

זה יכול להיות ערסי, מכוער אבל זה לא מסנוור !

זה אולי לא "מסנוור" במלוא מובן המילה, אבל זה בהחלט מושך את תשומת הלב של הנהג שנוסע מלפנים או ממול במקרה של השפריצרים, או מאחור במקרה של האגזוז, מה שלא צריך לקרות.

ת'אמת זה מכוער, מציק ולא חוקי, ואני לא מבין מה הבעיה של המשטרה להעיף את זה מהכבישים. בעצם יש אכיפת מהירות, זה הרבה יותר חשוב, לא?! זה גם מציל חיים !

מושך צומת לב ? יש מלא דברים אחרים שמושכים צומת לב יותר מאיזה לאדים שערס שם לו באיביזה...

למשל כוסיות - כוסיות גרמו לי לסטות נתיב... לאדים לא...

פורסם

מחיר האורות

29 ש"ח באופיס דיפו

תמונות בהמשך

אתה יודע שזה סתם מושך ת'צומי של הגנבים, כן?

אתה מודע לכך שאתה מבקש את זה...

תחשוב על זה... פורצים לאנשים חופשי... חבל.

רק שהרכב מונע רואים

ככה זה לא משנה אם יש מנורות או אין

ויש מיגון

פורסם

בנגוע לאורות של השפריצרים...לדעתי זה יפה ולא מסנוור,להפך לפעמים בערפל ובתנאי נהיגה קשים זה מה שעוזר להבחין ברכב...

אשקלון.... כל מילה מיותרת.....

(או מי אמר אשקלון ויש בה המון - ערסים)

:p

יובל.

פורסם

זה אולי לא "מסנוור" במלוא מובן המילה, אבל זה בהחלט מושך את תשומת הלב של הנהג שנוסע מלפנים או ממול במקרה של השפריצרים, או מאחור במקרה של האגזוז, מה שלא צריך לקרות.

ת'אמת זה מכוער, מציק ולא חוקי, ואני לא מבין מה הבעיה של המשטרה להעיף את זה מהכבישים. בעצם יש אכיפת מהירות, זה הרבה יותר חשוב, לא?! זה גם מציל חיים !

מושך צומת לב ? יש מלא דברים אחרים שמושכים צומת לב יותר מאיזה לאדים שערס שם לו באיביזה...

אפשר בבקשה לרשום בשפה עברית תקינה בפורום הזה??? אני צריך לנחש מה כוונתכם?

תשומת לב מלשון "שים לב", נרשמת כך : ת-ש-ו-מ-ת ל-ב !!!

למה לא לדייק, כולה עוד אות...

:?

L'amour Toujours

פורסם

אפשר בבקשה לרשום בשפה עברית תקינה בפורום הזה??? אני צריך לנחש מה כוונתכם?

תשומת לב מלשון "שים לב", נרשמת כך : ת-ש-ו-מ-ת ל-ב !!!

למה לא לדייק, כולה עוד אות...

:?

אופס מצטער...

אני מתקן את עצמי: תשומת לב...

פורסם
אני ראיתי גם כאלה ששמים אורות בגלגלים ,בתוך הג'אנט

כן, ראיתי את הלהיט הנ"ל. פשוט נפלא. יש אנשים שהיו שמחים אם הייתה אפשרות לחבר להם כרבולת של תרנגולת למצח בניתוח פלסטי רק כדי למשוך עוד תשומת לב.

ובנימה רצינית יותר - זה נשמע כמו אחלה דרך לדפוק את האיזון של הגלגלים.

פורסם

אז כמה ילדים החליטו לשחק בנרות... אז מה? לדים צבעוניים זה קטן על החיפאים - כל מי שמגיע בזמן האחרון לכאן רואה שריגר (RIEGER) חברת השיפורים והעיצוב פתחה כאן סניף ענק בקנה מידה עולמי!!!

פתאום, כל הערסים (ותסלחו לי - במיוחד בני הדודים) נוסעים עם מדבקות ריגר ענקיות על החלון הקדמי. נחמד על M3 משופרת, פאטתי על אסקונה 82' 1300 בצבע ירוק... :mad:

כנראה שבאמת אין גבול לבדיחה שנקראת הנהג הישראלי המצוי. יוחזרו מדבקות ה-JPS, ולאלתר!!! :!:

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

אשקלון.... כל מילה מיותרת.....

(או מי אמר אשקלון ויש בה המון - ערסים)

:p

כל מילה מיותרת...(עכשיו שאני חושב על זה באמת ערסי....נו טוב ננתק אותם.....) :lol:

מה חתימה ??? אני לא חותם לכם על כלום עד שאני רואה עורך דין!

• תוכן חדש...