Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אשתי היקרה קנתה קופון הנחה למקום הנ"ל לאחר ששמעה המלצות חמות עליו - לכאורה מספיק חמות שניסע 70 ק"מ לכל כיוון.

מסתבר שהמקום החליף בעלות לפני כשנה והוא איננו יותר בניהול הקיבוץ. בפועל, צומצם חלק גדול מהאטרקציות שהיו בו ונותרה רק משחקיה / ג'ימבורי. המקום מטונף! (בג'ימבורי בד"כ נדרשים ללכת ללא נעליים - היה כ"כ מלוכלך שנגעלנו ללכת בגרביים) ומדיף ריח רע (ממש!), מוזנח, ומתפורר. חלק גדול מהציוד שבור או מושבת. קשה להאמין שהתמונות והתאורים שראינו באינטרנט באתר הבית שייכים לאותו מקום.

הצוות בו נתקלנו עויין וחסר סבלנות (הבחורה בכניסה נבחה עלינו "איפה הכרטיסים" כשניסינו להכנס דרך הדלת החשמלית העייפה שלא נפתחת עד הסוף ולא מאפשרת מעבר עגלת ילדים). ה"קפיטריה" (בפ' דגושה, משום מה) מקדמת מכירות בלי הרף ברמקולים (10 ש"ח לקרטיב).

זו הפעם הראשונה (והאחרונה!) שאנחנו מבקרים במקום. כשהגענו, התפלאתי שאף אחד לא מאמת את הקופון/הזמנה שהדפסנו מהאינטרנט (אולי זהו שימוש חוזר באותה הדפסה?) - אח"כ הבנתי - גם בחינם לא אחזור למקום!

אני מרגיש מזוהם והולך להתקלח! מקווה שלא יהיו לי חלומות על המקום:roll:

:turn-l:
פורסם

אני תושב גבעת ברנר (ההרחבה- אם עשית את הסיור עם הטרקטור אז עברת בצמוד לבית שלי :-P ) ומעולם לא ביקרתי במקום הזה. תיארתי לעצמי שהוא מגעיל, ואוסיף לעניין שהוא לקראת סגירה (בנוי על שטח לא חוקי או משהו בסגנון ולכן כנראה גם לא מתחזקים אותו).

אמור להיבנות מתחם חדש באזור, לא נראה לי שיהיה יותר טוב עקב היכרות עם המנטליות של המועצה (רק רוצים כסף ושיתפוצצו כולם).

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

המקום היה אבן יסוד בילדות שלי, קצת מבאס שהוא הגיע לרמה הזאת ובכלל כמו שאמרו פה, אולי לקראת סגירה.

"בית חלומותיי, ממלכת הילדים שבגבעת ברנר"...גם דברים טובים נגמרים בסוף :|

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

בוקר..

בשנה האחרונה לא הייתי שם עם הבנות שלי אבל לפני כן הייתי 5-6 פעמים ובכל הפעמים היה מצויין, כל האטרקציות שהיו במקום (מים וג'ימבורי) העסיקו את הבנות במשך שעות ארוכות והמקום היה מתוחזק ברמה סבירה ביותר.

טוב(לא נעים) לשמוע שהמקום השתנה מקצה לקצה , ככה נמנע מפח נפש אם הייתי מגיע לשם ומתאכזב כמוך.

פורסם
המקום היה אבן יסוד בילדות שלי, קצת מבאס שהוא הגיע לרמה הזאת ובכלל כמו שאמרו פה, אולי לקראת סגירה.

"בית חלומותיי, ממלכת הילדים שבגבעת ברנר"...גם דברים טובים נגמרים בסוף :|

+1 חמשה-שה תווים

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ממליץ על שביל התפוזים , היינו שם לפני שנה בדיוק.

מקום מדהים עם בריכה ,ג'מבורי , בית קפה צמוד עם אוכל לילדים

בקייצור שווה בדיקה , מעט יקרים אבל יש להם הסכם על ישראכרט

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

בקייצור שווה בדיקה , מעט יקרים אבל יש להם הסכם על ישראכרט

תודה. בית חלומותי, אחרי "50% הנחה" (אבל כולל תשלום עבור ההורים (!)), + הדלק + עוגמת הנפש יצא יקר. אני מוכן לשלם ולקבל תמורה.

:turn-l:
  • תוכן חדש...