Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מכרתי לאחרונה את האיביזה שלי ( 1.8 טורבו 20VT 2001) ואכן התאהבתי בחברה..

מחפש רכב בטווח של עד 110000 ש"ח חשוב שיהיה מלפחות 2011 וצפונה, קילומטר'ז נמוך כמה שיותר

שלושה אופציות עד כה

1) איביזה חדשה ברמת איבזור FR 1.2 TSI מהחברה יש לי הצעה משתלמת שכוללת את כל התוספות האפשריות לרכב במחיר יפה ובצורת תשלום נוחה.

2) אותה FR חדשה שנה על הכביש עם 14000 אלף קילומטר, עם עוד שנה אחריות ב18000 אלף שקל פחות מההצעה שקיבלתי מהחברה.

3) קופרה בוקנגרה מסוף 2011 בעלות של 110000 ש"ח 1.4 TSI הבעייתי עם 180 סוסים שמגיעים לאחר שעברו 20000 אלף קילומטר.

לכולן כמובן משודך גיר ה DSG עם 7 הילוכים. (אופציות נוספות בתקציב שנשקלו-GOLF GTI , A3 , מיאטה , לאון FR או הקופרה )

חשוב לי הכוח אבל שמנגד יהיה אמין מאוד מהי דעתכם על מנועי 1.4 עם צמד מגדשים?? האם התקלות מרובות ? אשמח לשמוע חוות דעת מבעלי דגמי ה- FR ו קופרה 1.4

במידה ואני הולך לבדוק את הבוקנגרה מה חשוב לבדוק? אשמח לקבל את דעתכם תודה רבה מראש

איביזה 20VT 2001 תמיד תיהי האחת :-(

פורסם

חבר פורום עם שירוקו חדשה עבר החלפת מנוע לאחר 70KKM, רד מהעסק האמינות שם מוטלת בספק, אם אתה נעול על VAG חפש לך S3/לאון קופרהה/GTI שם המנוע שונה ויש אופציה לידני או DSG6 "האמין" יותר וגם המנוע שם מפגין אמינות ולא שומעים על סיפורים חדשות לבקרים.

התקציב שלך רחב ומאפשר לך מס אופציות לא מבוטל

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

ממה שאני יכול לומר לך הורי רכשו לאחי איביזה FR 1.2TSI DSG לפני חודשיים מרוצה מאוד מהאוטו נותן תמורה מעולה למחיר אם זה במראה, אבזור, מנוע חוץ מזה שיש לך 5 שנים אחריות על הגיר ככה שמהבחינה הזאת אתה מכוסה.

לגבי אמינות ממה שאני יודע המנוע הנ"ל הוא דווקא בין האמינים במשפחת הTSI לא שמעתי על מקרה אחד שהוחלף מנוע, אבל כן הוחלפו קלאצים ודברים שקשורים לגיר כל זה נכון עד שנת 2011 שהגירים כבר שופרו מאז.

לגבי נושא החיסכון בדלק הרכב יחסית חסכוני, כל עוד אתה לא מדביק את הדוושה לרצפה כל הזמן הוא יציג לך נתונים טובים ביחס למנוע טורבו.

אם אפשר לדעת מה זה "כל התוספות האפשריות"? איזה תוספות בדיוק הציעו לך מעבר למה שמגיע הרכב סטנדרט?, ומה המחיר על הכביש?.

חבר טוב פעם אמר לי ...." מה זה משנה מזגן לא מזגן אם יש דלקן הוא החבר הכי טוב של האדם

:lol: "

פורסם

אז ככה, כולל מולטימדיה + GPS, איתורן כל השטויות(כולל עלוקה) , מרימי מראות ,חישני חניה כולל רמת גימור FR כל התענוג הזה ב- 114000 בשבוע מכירות..

האופציה השניה גם קורצת לי ,אותה כלה עם 14000 קילומטר ב- 94000 אלף ש"ח .. מה אתם הייתם עושים??

ועכשיו נשים את האופציה הזאת רגע בצד בהתחשב לכך שאני מגיע מרכב חזק ושאני כן מחפש את הריגוש והכיף שהקופרה יכולה להציע(ללא כל התקלות המדוברות של מנועי 1.4 סופר צארג'ר) על מה אתם הייתם ממליצים בהתחשב שאני רוצה להישאר בטווח של 2011 וצפונה (עם קילומטראז נמוך) ובתקציה מוגבלל של 110000

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בטווח מחירים הזה אתה יכול להתחיל לחפש כבר לאון FR, שנתון 2010~ שעדיפה מכל הבחינות.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

בדיוק דיברתי עם בחור מהצפון על לאון FR 2012 מדהימה 30000 אלף קילומטר..ביד 2 בצבע כחול למי שמעוניין לראות על מה אני מדבר, והתקציב חורג ...145000, אם הייתי יכול נראה לי שזו הבחירה הכי נכונה.. עם ניהול מנוע שונה אני מאמין שאפשר להגיע חנתונים של הלאון הקופרה.. תקנו אותי אם אני טועה..

אז בואו נחזור למציאות ... לאון FR 2010-2011 יכולה להיות נחמדה..עוד אופציות מעניינות אקבל בשמחה

פורסם

*מצטער על ההקפצה,ראיתי שישנם כמה חברים בפורום שבבעלותם האיביזה בוקנגרה(סורי שאני חוזר אליה היא פשוט בדיוק הרכב האולטימטיבי בתקציב.. חבל שלא האמין ביותר)

רציתי לשמוע מאותם בעלי קופרה חוות דעה ורמת תיקונים/טיפולים שיש להם ורמת האמינות של הרכב.. תודה רבה מראש

פורסם

ככל שאני בודק יותר ויותר אני מתחיל להבין שהבעייתיות במנועים של הקופרה נובעים מבעיות עומס על ה DSG האם אני צודק??? שכאשר שמים ציפ מתחילות הבעיות.. ?

אשמח לשמוע את דעתכם ואת דעתם של בעלים של אחת כזאת

פורסם
ככל שאני בודק יותר ויותר אני מתחיל להבין שהבעייתיות במנועים של הקופרה נובעים מבעיות עומס על ה DSG האם אני צודק???

אתה אומר דבר והיפוכו, איך בעיה במנוע יכולה לנבוע מבעיה בגיר?

האמינות של מנועי ה-1.4TSI המוגדשים היא בעייתית בפני עצמה ללא קשר לגיר.

תוסיף לזה את בעיית האמינות של גיר ה-DSG7 וקיבלת רכב שמועד לפורענות.

שוב, אם תחפור טוב, תמצא מקרים שבהם גם הכל בסדר,

השאלה אם אתה מוכן לקחת את הסיכון.

• תוכן חדש...