Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי i20

נורה1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4697 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, ברצוני לרכוש יונדאי i20, פרימיום, מיד ראשונה, עליה לכביש נובמבר 2010.

מחיר 76,000 ש"ח. האם המחיר ריאלי בהסתמך על כך שבעוד 3 חודשים תהיה ירידת ערך שנתית לרכב?

פורסם

אני הייתי, ממליץ לך לקנות אחת חדשה מהניילון וכל המשתמע מכך ולא אחת בת 3 (שנגמרת האחריות) ואתה צריך להוסיף רק עוד 10,000 שקל , אומנם גרסה אינסייט אבל האבזור מכובד ביותר (שליטה מההגה, בקרת שיוט ועוד) .

אני קניתי דרך אלבר אבל אתה יכול לקנות בעוד סוכנויות ליסניג (אומנם יד 1 ולא יד 0 אבל חדש בניילון עם 0 ק"מ).

אביב8)

פורסם
בעוד 3 חודשים לא תהיה ירידת ערך שנתית לרכב.

מחיר רכב כזה בלוי יצחק מנובמבר 2009 66,000 ₪.

האם המחיר לרכב 2010 לא ירד בהתאמה בנובמבר 2013?

לאחר שיאבד שנתון?

אודה לתשובה.

פורסם

אין יותר מושג כזה, ״איבוד שנתון״.

מחירון הרכב המשומש מחושב לפי חודשי עלייה לכביש ולא לפי שנת העלייה לכביש, בדיוק כדי להימנע מעיוותים כפי שאתה מתארת. המחיר של הרכב יורד בכל חודש ולא רק פעם בשנה. זה נכון שבינואר ירידת הערך היא קצת יותר גדולה מירידת הערך בפברואר, אבל רק קצת. ההבדל יהיה זניח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...