Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, התחדשתי בפיאט בראבו דינמיק (2011) אשר לא כוללת כניסת AUX\USB, חיפוש קטן בגוגל הביא לי את הפוסט הבא: http://www.fiatforum.com/bravo/224536-fitting-aux.html#post2419313 אשר הוסיף AUX IN משלו

נראה פשוט מאוד, אך עם זאת - כמה שאלות:

1. הרכב עדיין באחריות לעוד שנה וחצי, תקופת זמן נכבדת ביותר, לא ארצה לעשות משהו שיפגע באחריות

2. למרות נסיוני הרב במחשבים ואודיו, לא התעסקתי מעולם ברכב ולמען האמת אין לי כח להתחיל להתעסק עם הזמנות מאיביי של מתאמים וכו', האם מישהו מכיר חנות\מישהו שיוכלו לעשות לי משהו כזה במחיר שפוי באזור רחובות-ראשל"צ ?

3. מה עם אופציית ה fm transmitter לפלאפון שלי ? האם למישהו יש נסיון עם משדר שכזה ? איך האיכות ? אפשר למצוא משדרים כאלה ב 50-100 ש"ח בכל מקום עם חיבור 3.5mm בלי להתעסק ברכב בכלל....

פורסם

אי אפשר לערוך פה משומה, בכל מקרה, הנה המתאם והחולצים למערכת:

http://www.ebay.com/itm/Phonocar-4-140-Ingresso-Line-Aux-Fiat-Bravo-Daily-Connettore-AutoRadio-MP3-/180805918333?pt=Monitor_Caricatori_ed_Accessori&hash=item2a18df5e7d

http://www.ebay.com/itm/FIAT-Bravo-ab-2007-Autoradio-Entriegelung-Ausbau-Werkzeug-Schlussel-Radio-Bugel-/400545247494?pt=LH_DefaultDomain_77&hash=item5d425b7106

האמת שהם ממש גוזלים במחירי משלוח... יש למישהו אלטרנטיבה ?

פורסם

המשדר FM עובד על הפנים דבר ראשון, דבר שני לא תמצא פה כלום בארץ.

אני אחפש לך משהו תיכף

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

כן, הגעתי לזה גם... איך בודקים בוודאות של איזו חברה המערכת שלי ? חוץ מללכת למוסך של פיאט ולבקש מהם להוציא את המערכת...

מצד שני, החיבור הוא אותו חיבור, עד כמה שאני רואה. לא בא לי אבל לחכות חודש למשלוח ואז להתאכזב שלא עובד.

פורסם

להוציא את המכשיר לא קשה גם לבד דבר ראשון.

דבר שני לא תמצא פה כזה, אז בודעות תצטרך לחכות וזה לא חייב חודש לפעמים מוצרים מאיביי מגיעים תוך כמה ימים לפעמים יותר.

חודש זה נדיר

פורסם

להוציא לבד את המכשיר בלי החולצים שלו לפי מה שהבנתי זה די מסובך...

בכל מקרה, הזמנתי את החולצים ב 30 ש"ח מאיביי...

אבל יקח להם די הרבה זמן להגיע נראה לי. הייתי מעדיף לגלות איזו מערכת יש לי ולהזמין כבר עכשיו.

עריכה:

אחרי חיפושים, זה ככל הנראה אותו חיבור בדיוק שמתאים לשתי המערכות.

הזמנתי, כל העסק 75 ש"ח כולל חולצים למערכת... אני אעדכן כשיגיע.

פורסם

לי בגרנדה היה בלאופונקט. ובנוגע לחולצים, יכלת לגשם לכל מתקין מערכות, היה מביא לך אותם בחינם כדי לפרק. ככה אני עשיתי ובסוף קיבלתי אותם מתנה

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...