Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

שמתי לב שכשאני מחזיק בסרק 2-2.5K סל"ד, יש מעין פיצוצים כאלו ? אני לא מדבר על BACKFIRE רגיל עם צליל ברור, אלא יותר על בומים/רעידות חלשים בצליל מאוד נמוך (באס בלבד). אשמח אם מישהו יוכל לנסות אצלו כדי לא ללכת סתם למוסך. :-D

זה קורה גם על מנוע קר וגם חם אגב .

פורסם

בדקתי הרגע , אצלי לא נשמעים שום בומים או רעידות - הכל מסתובב מונוטוני .

רק כשאני מרפה את הדוושה יש איזה בומצ'יק קטן , לדעתי זה הפורק.

פורסם

טסט ...? :-o

Kerios אתה מתכוון שאצלך לא נתקלת בניוטרל ב2.5K או בסל"ד סרק? אין לי בעיה בסרק

אגב יש לי עוד חשש בנוגע לבלמים אבל אני כבר אפתח בפורום טכני

פורסם
היי

שמתי לב שכשאני מחזיק בסרק 2-2.5K סל"ד, יש מעין פיצוצים כאלו ? אני לא מדבר על BACKFIRE רגיל עם צליל ברור, אלא יותר על בומים/רעידות חלשים בצליל מאוד נמוך (באס בלבד). אשמח אם מישהו יוכל לנסות אצלו כדי לא ללכת סתם למוסך. :-D

זה קורה גם על מנוע קר וגם חם אגב .

אתה בטוח שאתה לא מגיע למנתק?

עד כמה שזכור לי לרכב הזה יש מנתק הצתה בסרק בסל"ד נמוך יותר משמעותית מהקו האדום.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
מה ההבדל בין סרק לניוטרל...? :roll:

נראה לי שהוא התכוון שאין לו בעיה בסל"ד סרק. זאת אומרת כאשר הוא על ניוטרל ולא לוחץ על גז. הבעיה היא רק כאשר לוחצים על הגז ומעלים את סיבובי המנוע לכ-2.5K סיבובים לדקה.

פורסם

המנתק ב4000... אם זה נקרא מנתק בכלל ? זה שונה מרכבים ישנים, זה מחזיק פשוט 4000 יציב.

ושמתי לב כבר קודם לבלבול , יש הילוך סרק ויש סל"ד סרק, זה הבלבול פה :-P

אני התכוונתי אם שמת לב לבעיה ב2-2.5K כשההילוך בסרק כמובן ...

פורסם
שמתי לב שכשאני מחזיק בסרק 2-2.5K סל"ד, יש מעין פיצוצים כאלו

אין לי בעיה בסרק

נראה לי שהוא התכוון שאין לו בעיה בסל"ד סרק. זאת אומרת כאשר הוא על ניוטרל ולא לוחץ על גז. הבעיה היא רק כאשר לוחצים על הגז ומעלים את סיבובי המנוע לכ-2.5K סיבובים לדקה.

למרות שקל לטעות פה,

כנראה שאתה צודק. :wink:

עריכה: MIRAZ הקדים אותי.

פורסם

זה לא מנתק הצתה, אלא מגביל סל"ד (לשמירה על הגיר בעיקר). וד"א - כשמבטלים ESP, הוא מתבטל :twisted:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...