Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אחרי שקראתי הרבה ואפשר באמת לבצע לאחר קבלת משכורת חח

אני מעוניין לקנות מערכת שבאמת אוכל להנות ממנה.

כרגע יש לי ברכב -

HU - ישן נושן - קורא CD אפילו לא MP3 (אז אתם מבינים את חומרת המצב)

מקדימה - יש לי רמקול 6.5 רגיל של פיוניר שוואלה סביר לגמרי

מאחרוה - יש לי רמקול 4' רגיל של פיוניר , שבעצם הבנתי שאין בו שום תועלת.

עכשיו אני כול כך מבואס מהמערכת בעיקר בקטע של הצליל ה"שטוח" וה"ריק" אני מעוניין במערכת שתפיק בסים "עמוקים" לא כול יודע איך להגדיר את זה אבל אני בחור שאוהב לשמוע אהוסים, שחורה ואין דבר שיותר חשוב מצליל נקי.

אשמח להמלצות ואני כמובן נוטה לקנות פה מפורום "ביד 2" את החלקים אם ייצא לי כי כמובן ארוויח יותר בפחות סכום !

ראיתי גם באינטרנט במבצע של הקופונים והחלטתי לשתף אותכם אולי יש מציאה ":

http://www.coupo.co.il/deals/721/?category=24 - DEH-1550UB מדגמי 2013

CEM-2100 פיליפס - http://www.coupo.co.il/deals/412/?category=24

2350פיוניר - http://www.coupo.co.il/deals/pioneer_2350/?category=24

כמובן שאני רוצה להשקיע במערכת סביב 1000 שקל ואם ממש זה יציל אותי אז עוד 200 שקל כי אני עדין לא מרוויח יותר מידי חח

ושאלה אחרונה, אני חשבתי לכיוןן של לקנות -

HU טוב ואמין עם תמיכה למגבר עתידית.

רמקול 6.5 קומפוננט ( ארגיש שינוי משמעותי ?)

רמקול 6/9 - כי הבנתי שתפקדיו להפיק את הבאסים. (יש לי מגש כמובן , חדש לא מחורר)

לא מעוניין בסאב ! אך מגבר יעזור בעיניין ואם כדאי ?

המון תודה למי שהקדיש מזמנו !

פורסם

בטח שמגבר יעזור.

אבל התקציב נמוך ל2 סטים של רמקולים, מגבר וHU

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

לפי דעתי בתור התחלה תקנה מגבר 4 ערוצים,

רמקולים 6/9 או סאב.

וכמובן רדיו דיסק (עדיף משומש).

את המגבר אתה מחבר לרמקולים הקדמיים ולסאב או ל 6/9.

אחר כך תוכל להחליף את הרמקולים הקדמים בסט קומפוננט.

קח בחשבון שהתקנה + חיווט (כבלים) יעלה לפחות 500 ₪.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בסכוםנהזה ממש לא הייתי הולך על מגבר, תקנה אחוריים 6*9"תקנה קומפוננט פשוט (טמפו) ורדיודיסק, לך על יד שנייה ותחלק את התקציב 400 רדיודיסק, 400 קומפוננט , 300 אחוריים , 100-150 חיווט לרמקולים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
בסכוםנהזה ממש לא הייתי הולך על מגבר, תקנה אחוריים 6*9"תקנה קומפוננט פשוט (טמפו) ורדיודיסק, לך על יד שנייה ותחלק את התקציב 400 רדיודיסק, 400 קומפוננט , 300 אחוריים , 100-150 חיווט לרמקולים.

אני יהיה מרוצה מאיכות השמע ? יפיק באסים ?

מה לגבי הקופונים שהצעתי , פשוט את הדגם 1550 של PIONEER אני יכול להביא ב250 ש"ח ? אז השאלה אם הוא יעשה את העבודה ?

ומגברים בסביבות ה400 (כמובן שמפה בפורום יד 2) שוווים משהו בסכום הזה ?

פורסם

אתה שואל אותי שאלות שאני לא יכול לענות עליהן, כל אחד מרוצה ממשהו אחר ואצל כל אחד "יש באסים" מוגדר אחרת. מה שכןנבטוח יהיה שיפור ענקי יחסית לעכשיו. במסגרת התקציב שלך לא הייתי הולך על מגבר.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
אתה שואל אותי שאלות שאני לא יכול לענות עליהן, כל אחד מרוצה ממשהו אחר ואצל כל אחד "יש באסים" מוגדר אחרת. מה שכןנבטוח יהיה שיפור ענקי יחסית לעכשיו. במסגרת התקציב שלך לא הייתי הולך על מגבר.

מעולה ותודה שאתה מקדיש מזמנך ,

אם תוכל להגיד לי אם הדגם הזה יעשה את העבודה ?

http://www.coupo.co.il/deals/721/?category=24

ורציתי לדעת מה זה "הערוצים" במגבר ?

כי אני רואה מגבר 2 ערוצים של פיוניר במחירי ריצפה (200 ש"ח - כמובן יד 2 פה בפורום) ?

האם זה יעשה את העבודה ?

או שלהתרחק מהם כמו מאש ?

פורסם

אין לך מה להודות לי, הפורום נועד למטרה הזו.

בכל מקרה לא הייתי קונה מגבר בתקציב שלך, רק התקנה נורמלית והרצת חוטים תגמור לך חלק ניכר מהתקציב וזה עוד לפני שקנית את הרכיבים.

לגבי הפיוניר שהבאת, לא מכיר את הדגם הזה ספציפית אבל המכשירים הבסיסיים של פיוניר עושים עבודה נחמדה. קח בחשבון שמכשיר כזה לא "פותח דלתות" לשדרוגים עתידיים, אם תרצה לשדרג את המערכת בעתיד כנראה שתצתרך להחליף אותו. הייתי ממליץ שתחפש משהו אחר בפורום יד שניה.

פורסם
אין לך מה להודות לי, הפורום נועד למטרה הזו.

בכל מקרה לא הייתי קונה מגבר בתקציב שלך, רק התקנה נורמלית והרצת חוטים תגמור לך חלק ניכר מהתקציב וזה עוד לפני שקנית את הרכיבים.

לגבי הפיוניר שהבאת, לא מכיר את הדגם הזה ספציפית אבל המכשירים הבסיסיים של פיוניר עושים עבודה נחמדה. קח בחשבון שמכשיר כזה לא "פותח דלתות" לשדרוגים עתידיים, אם תרצה לשדרג את המערכת בעתיד כנראה שתצתרך להחליף אותו. הייתי ממליץ שתחפש משהו אחר בפורום יד שניה.

מעולה תודה ,

ושאלה אחרונה ,

נגיד והחלטתי לקנות עכשיו רק HU ולאחר כמה זמן עד שאמצא רמקולים להרכיב בניפרד .

אז זה יאלץ אותי לפתוח ולחבר משהו מאחורי הHU או שפשוט אני "יושב" על אותם חיבורים עכשיו של 6.5 (הקידמיים) והחוטים של 4' (אחוריים) ועם החוטים שלו מחבר את ה6/9 ?

פורסם
מעולה תודה ,

ושאלה אחרונה ,

נגיד והחלטתי לקנות עכשיו רק HU ולאחר כמה זמן עד שאמצא רמקולים להרכיב בניפרד .

אז זה יאלץ אותי לפתוח ולחבר משהו מאחורי הHU או שפשוט אני "יושב" על אותם חיבורים עכשיו של 6.5 (הקידמיים) והחוטים של 4' (אחוריים) ועם החוטים שלו מחבר את ה6/9 ?

אשמח לקבל תשובה , לגבי אם אפשר להשתמש כבר בחוטים הקיימים ? כלומר לנתק מרמקולי האחורי 4' ולחברו על 6/9 ?

פורסם

חברים אני מקפיץ שוב , על מנת לא לפתוח אשכול חדש !

קניתי HU ורציתי לדעת איך מחליפים , הבנתי שזה פשוט ויש כולה 8 חוטים עם "משמעות" עכשיו מאוחרי הHU יש לי קונקטור השאלה שלי אם פשוט לא מוציאים מהישן ומחברים לחדש ?

פורסם

נתחיל בזה שיותר טוב להחליף חוטים אבל כל עוד אין מגבר ניתן לנסות להתחבר על החוטים המקוריים, אם תרגיש בעייתיות כלשהי תוכל להחליף בהמשך.

לגבי חיבור הרדיודיסק, במידה והקונקטור של הרדיודיסק בקודם מתאים פיסית לרדיודיסק הזה יש לוודא שסדר החוטים בשני הקונקטורים זהה, אם הוא לא זהה, בעיקר זה של החוט האדום השחור והצהוב אל תחבר בשום אופן כי תגרום לקצר.

בכל מקרה החלפת קונקטור לא מסובכת, כל חוט בקונקטור מתחבר לחוט באותו צבע בצד של הרכב, אגב היות ואתה לא מחבר מגברים אתה צריך לחבר כ11 חוטים, אדום ,צהוב ,שחור שהם חוטי הזנת החשמל ועוד ארבעה זוגות צבעוניים(כל זוג כולל חוט אחד חלק ואחד עם פס שחור) כאשר כל זוג מיועד לרמקול וחוט מסומן בפס שחור מתחבר לקוטב החיובי של הרמקול.

בהצלחה!

• תוכן חדש...