Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4716 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שישי בלילה,

2 בערך,

באמצע תל אביב

בום בקטנה מכיוון המנוע וים עשן \ אדים \ מים רותחים עפים לכל עבר. {הכוסית עיבוי התפוצצה}

סחבק בן 22 עם BMW שקנה ליפני חצי שנה ולא מבין כלום מהחיים שלו

כמעט ובוכה כמו כוסית, וכל אחד עובר ואומר: מה BMW מתקלקלת??

לך לעזאזל יא ז@ן!

עמה!

והפעם השניה, הולך עם החברה דאז לעין כרם בירושלים, עולה עם הBMW לאיזור המנזרים, כביש זה לא כביש, עפר ועצים.

מסיימים באיזה 3 לפנות בוקר להינות. באים להניע.....

אההההמ....

אהההההמ....

כלום

מתקשר לגרר שמגיע באיזה 5

-חביבי, אין לי איך לעזור לך. תדרדר את האוטו למטה מההר.

אבל אין לי ברקסים כי האוטו מכובה. דרדר דרדר אמר.

דורדר.

דחפתי את האוטו לבד תוך כדי שאני מקלל בתאילנדית {זה 2 טון! זה לא גטס!} עד שהגעתי לירידה ואז דירדרתי.

הרכב נגרר לבית.

הגיע לבית והניע כמו כלום

עד היום לא יודע מה התקלה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שישי בלילה,

2 בערך,

באמצע תל אביב

בום בקטנה מכיוון המנוע וים עשן \ אדים \ מים רותחים עפים לכל עבר. {הכוסית עיבוי התפוצצה}

סחבק בן 22 עם BMW שקנה ליפני חצי שנה ולא מבין כלום מהחיים שלו

כמעט ובוכה כמו כוסית, וכל אחד עובר ואומר: מה BMW מתקלקלת??

לך לעזאזל יא ז@ן!

עמה!

והפעם השניה, הולך עם החברה דאז לעין כרם בירושלים, עולה עם הBMW לאיזור המנזרים, כביש זה לא כביש, עפר ועצים.

מסיימים באיזה 3 לפנות בוקר להינות. באים להניע.....

אההההמ....

אהההההמ....

כלום

מתקשר לגרר שמגיע באיזה 5

-חביבי, אין לי איך לעזור לך. תדרדר את האוטו למטה מההר.

אבל אין לי ברקסים כי האוטו מכובה. דרדר דרדר אמר.

דורדר.

דחפתי את האוטו לבד תוך כדי שאני מקלל בתאילנדית {זה 2 טון! זה לא גטס!} עד שהגעתי לירידה ואז דירדרתי.

הרכב נגרר לבית.

הגיע לבית והניע כמו כלום

עד היום לא יודע מה התקלה.

אני מכריז על המנצח! :lol::twisted:

ובנימה אופטימית אחי מקוה שלא תראה ימים כאלו יותר.

אגב, איך הגיבה החברה כאשר הבימר שבק חיים?

Light travels faster then sound. This is why some people appear bright until you hear them speak.

פורסם

לפני שנתיים וחצי הייתי לוחם אחרי מסלול בקורס חרטא של קשר, הייתי מבסוט אש כי הייתי בגימלים.

באותה תקופה בדיוק אחי התגייס, זה היה השבוע הראשון שלו אז כמובן שביום חמישי שחררו אותו הביתה, התקשר שהוא באיזור העיר כבר ורוצה שאני אאסוף אותו מהמחלף הקרוב, אין בעיה למה לא - מניע את הרכב החדש של אבא ונוסע.

בשנייה שאני יוצא מהשכונה שלי, בום טראח מה קרה? נכנס בי אוטובוס.

נהג טמבל של נתיב אקספרס יצא מתחנה, סטה שמאלה כי הוא בטח היה עסוק עם נוסעים ונכנס בי בחלק האחורי של הרכב.

ובלי בושה יצא מהאוטובוס וטען שזו אשמתי.

כמובן שהשמאים צחקו ואמרו לי יום אחרי זה שאין לי מה לדאוג ורואים בבירור לפי המכה מי האשם בתאונה.

סך הנזק - 38 אלף ש"ח, וטראומה לכל החיים מאוטובוסים ומשאיות.

פורסם

טוב אז עברתי לא מעט במיוחד עם רכב אחד אכזרי - פולקסווגן פולו 16V 1998 .

הרכב הזה רוקן אותי כלכלית ונפשית, לא יודע איך חזרתי לפולקסווגן אחריו.

עם 180 אל"ק שמתוכם 25 היו שלי, ושמתוך ה25, 5 אלף היו למוסכים. הספקתי לעבור המון בתקלות

כל הנסיון שלי בפן הטכני ברכבים, הוא מהפולו יימח שמה.

אין מספיק מקום בהודעה אחרת בשביל לתאר את כל המקרים אבל אתאר אחד מרגיז במיוחד, כשמרפי תופס בו מקום מרכזי.

יום קייצי אחד בסביבות השעה 17:15 אחה"צ, אני חוזר מהבסיס דרומה לכיוון גהה,

מאיזשהי סיבה הרכב נתקע לי והייתי חייב לעמוד בצד (בשול השמאלי).

כולי מקלל את היום שנולדתי תוך כדיי שאני מתקשר למוסכניק שלי שמייעץ לי להגיע על גרר למוסך,

אני כל שנייה מדלג בין הישיבה ברכב לבין הישענות על המעקה בטיחות, נבהל מכל רכב חירום שדוהר על השוליים וחוזר לכביש בשנייה האחרונה, או מכל משאית או אוטובוס או כל כלי רכב אחר שנוטה מעט שמאלה בכביש.

משום מה, החלטתי להיכנס לרכב ולדבר משם (מזגן אולי? תאמת לא זוכר מדוע) כשפתאום אני מרגיש חבטה!

קטנוע עם וואחד ארגז מתכת מאחור, נכנס בי ומגרד את כללללל הצד השמאלי של הרכב, החל מפיצוץ הבקליט האחורית ועד גירוד הדלתות ופיצוץ המראה השמאלית וגירוד הכנף השמאלית. אין חלק שהוא לא גירד עם ה**ן הזה.

באינסטינקט של צרעה אני קופץ אליו ומכבה לו את הקטנוע (אין לי איך לנסוע אחריו) שואל אם הכל בסדר ומגיש לו תחבושות ומים.

לך עכשיו, תקח את הרכב למוסך לראות למה לעזאזאל הרכב הפסיק לתפקד (ומה הנזק?) ומשם לפחח לקחת הצעת מחיר לתיקון ולקוות שהאדם הזה שנכנס בך הגון מספיק בשביל להודות באשמה ולספק לך צ'ק בהקדם.

המקרים הבאים של: אדים מהמכסה מנוע (רדיאטור) באמצע פקק (שוב גרר), היום שבו לא שמתי לב ונתקעתי במישהו מאחור באיילון (שנתקע בעוד מישהו מלפניו)היום שבו שהלכה לי המצערת, היום שבו שלא הלכה לי המצערת וחשבו שזו כן המצערת במוסך המהולל הנקרא פליקס, ועל היום שבסופו של דבר עפה עליי (תרתי משמע) סופר לנסר של ערבים מכפר קאסם ב2 בלילה בכביש 5 לכיוון מערב שפשוט חרטה את האותיות R.I.P על המכסה המנוע של האוטו הארור הזה, אני כבר אספר בפעם אחרת...

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

כביש שועפת בדרך לבסיס, זריקת אבן מאחת הגבעות מאבד שליטה מלחץ וסוטה לנתיב השמאלי בנס לא נכנסתי באף אחד.

הנזק? שריטה עמוקה מאוד בגודל 2-3 ס"מ נצבע בלקה שקופה + ירידת ערך ללב :)

מאז אני משתדל לא לנסוע בכביש הזה...פוביה.

פורסם

מבחינת נהיגה, אם אפשר לקרוא לזה ככה - טסט ראשון.

הכול התחיל טוב ויפה, קצת גשם אבל לא משהו רציני. מגיע לאיזה רחוב צר בבאר שבע בשכונה א', נוסע בפאנן בסביבות 35-40 קמ"ש ופתאום אוטובוס נדחף מהצד, בלי לאותת, בלי להסתכל. הבאתי ברקס די רציני והטסטר התעצבן עליי.

התבאסתי רצח והבנתי שהטסט נגמר :-( (כמובן כפי שניתן להבין לא עברתי את הטסט הנ"ל)

מבחינת רכב, לא היו לי איזה תקלות או משהו רציני. היה קטע מטומטם עם פנצ'ר בגטס. יום אחד מתחיל את הלימודים ב10 בבוקר. החיים טובים, לקום ב9.15, מניע ב9.45 ושם את פעמיי לעבר התיכון ליום קצר.

כל הדרך עוברת פיקס, מגיע לחניה ושומע מצד ימין "פססססססססססססססססססס". (רעש של בריחת אוויר, בדיעבד)

הסתכלתי אם יש איזה משהו בצמיג, אבל הכול היה נראה בסדר.

אמרתי לעצמי: "בטח אני סתם הוזה, וזה שטויות או משהו"

12.30, יוצא מהתיכון - ובדיעבד מתברר שלא הזיתי ממש, יש פנצ'ר. :x

ביום הזה דווקא היו לי הרבה סידורים ונסיעות שהייתי צריך לעשות בתוך העיר, בקיצור הדברים האלו קורים בעיתוי הכי לא מתאים שיש!

הסתבכתי עם החלפת הגלגל :oops:

מתקשר לאמא: "תבואי לאסוף אותי".

אחריי כמה דקות מגיעה הI30 המושיעה :)

את אותו היום המשכתי בI30 וההורים נסעו ברכב אחר של המשפחה, משם התפצלו על מנת לקחת את הגטס לפנצ'רייה כדי לתקן את התקר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לנסוע למרכז ולהיות תקוע בפקקים. תדלקתי את האוטו ויצאתי מהתחנה אחרי הפנייה ראיתי שהיה נקי מתנועה רכבים אז הכנסתי למצב טיפטרוניק ונתתי קיק דאון 1...2... הגעתי למאה החזרתי ל D ובום הלך הגיר וגם 10K ש"ח מאז אני נוסע קצת יותר רגוע.

על איזה רכב מדובר?

פורסם
זה 2 טון! זה לא גטס!

אם זה היה שני טון, היית מקלל בגרמנית. מזל שזה רק 1.4 טון. :D

גם לי היה מקרה מענין. קניתי איזה רכב כבר ערב ואני מת לחזור הביתה - חם, מאט דלק ואני עוד לא מכיר מספיק את הרכב. יוצא מחניון צפוף וחשוך, עוד לא רגיל לרדיוס סיבוב ועולה מעט עם גלגל האחורי על שפת מדרכה שהייתה גבוהה. הצמיג נקרע ולא שמתי לב. אני יוצא מחניון, עובר50 מטר ושומע רעש של צמיג מפונצ'ר - חשבתי זה אוטו ישן, אולי משהו במתלים רועש. ואז אני נוגע בכיס שלי: אין פלאפון! שיט! לילה ואני עייף, רוצה לחזור הביתה, יש לי נסיעה ארוכה ואין פלאפון.

אני אומר לעצמי - הלוואי ששכחתי אותו בעבודה. מגיע עוד כמה מאות מטרים לעבודה וממשיך לשמוע רעש של פנצ'ר - אני מבין משהו לא בסדר.

חונה ועולה לעבודה. אוף, איזה מזל - הפלאפון נמצא! יורד למטה ורואה צמיג שהאוויר ירד לו כימעט עד הסוף.

באותו יום היה מאוד חם ולח, אני הייתי מותש מיום הארוך, לא היה רוח וכבר התחיל להחשיך. ישר רצות לי מחשבות בראש: "מה לעשות?", פנצ'ריה הקרובה כבר סגורה, הדרך ארוכה והביטוח שלי לא מכסה עדיין גרר.

נישאר רק לקוות שיש גלגל ספייר. היה לי מזל, לא רק שהיה גלגל מתקופת המנדט, היו גם כלים. אני מבין שזה גלגל ישן ומתפורר, אבל זה ערב ואין לי עדיין ביטוח גרר, אין אפילו טלפון של גרר. החלטתי לנסות להחליף את הגלגל.

האוטו כבד בטירוף, היה צריך מלא זמן לסובב את הידית של הג'ק והזיעה מטפטפת - כולי רטוב, אני עייף מת. הצלחתי להוריד את הגלגל - יש לו משקל של גלגל משאית - אני בקושי מרים אותו ועל הדרך מלכלך חולצה חדשה שרק קניתי ומכנסיים.

עכשיו רק נישאר לשים את גלגל הספייר. הרמתי את האוטו ממש קצת עם הג'ק וידית של מפתח ארוכה מאוד, ברגים ארוכים. כל סיבוב של בורג בגלגל דרש מאמץ, כל פעם להוציא את המפתח ולשים אותו בזווית אחרת. ויש עוד 4 ברגים לעשות.

סוף סוף הגלגל מורכב, עכשיו נישאר לקוות שיש לו מעט אויר. אני מוריד בזהירות את הרכב עם הג'ק ורואה איך הגלגל נמעך.

איזה מזל! יש טיפה אויר, בדיוק מספיק כדי לעשות 200 מטר לתחנת הדלק.

הצלחתי להגיע לתחנת הדלק, למלא אויר בגלגל ולתדלק. המתדלק שאל אם הכל בסדר, הייתי כולי רטוב מזיעה ופנים שחורות מלכלוך של הגלגלים. מוכן לנסיעה!

הייתי בפקק באחד המקומות העמוסים במדינה, הפקק בקושי זוחל, אין שוליים. רק עכשיו אני מבין כמה מזל היה לי כאשר שכחתי את הפלאפון בעבודה. אחרת הייתי גומר ג'נט באמצע פקק בתנאים שכימעט אי אפשר להחליף גלגל.

אני נוסע והפקק מתחיל להשתחרר, אני מאוד חושש שצמיג בן לא יודע כמה שנים (ככל הניראה מקורי של הרכב) יחזיק את הנסיעה. הגומי שלו ניראה מתפורר ואני נוסע במהירות נמוכה על חלונות פתוחים ומקשיב לכל רחש של גלגלים. כל מכה של גלגל בכביש גורמת לי להחסיר פעימה - האם הצמיג התפוצץ אני שואל את עצמי כל פעם.

והנה עכשיו נישאר החצי הקשה של הדרך: לעבור באיזור של הכפרים, הכביש שם פחות טוב ואני עוד יותר חושש לצמיג. יותר מזה, בדיוק התמזל מזלי והייתה להם איזו חגיגה - הילדים ירו בי זיקוק שהתפוצץ על ידי - ראיתי ניצוף מאחורי הרכב. כאשר עברתי את המקום עוד שמעתי פיצוצים של זיקוקים וכל פעם חששתי שאולי הפעם זה א זיקוק, אלא הצמיג הישן. אני רק אמרתי למכונית שלי: "תחזיקי מעמד".

תאמינו או לא - היגעתי עם צמיג מתקופת המנדט הביתה בשלום. ואיזה באסה: הצמיג שניקרע הוא דווקא מזוג צמיגים חדשים.

זו הייתה חוויה שלא אשכח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מכריז על המנצח! :lol::twisted:

ובנימה אופטימית אחי מקוה שלא תראה ימים כאלו יותר.

אגב, איך הגיבה החברה כאשר הבימר שבק חיים?

וואללה לא זוכר, נראה לי צחקנו מהעניין. מה כבר יש לעשות?

היום היא אישתי, אני אשאל אותה מחר כי עכשיו היא כבר ישנה.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

ממתין שלושה חודשים וחצי לקבלת האיביזה.

ההתרגשות בשיאה, רכב חדש, פעם ראשונה בחיים.

מגיע היום המיוחל, עושה שמיניות באוויר כדי לצאת מהבסיס באמצע היום ולהביא את הרכב מהרצליה.

בדרך חזרה לבסיס עם הרכב, מטרים ספורים לפני ההגעה ליעד, רמזור אדום - עומדים.

בום חזק מאחורה

:shock:

לצחוק? לבכות? זה חלום? זה קרה בכלל?

בזמן שאני משחרר את החגורה ויוצא, כבר רצות לי תמונות שחורות בראש.

טמבון משופשף/מקולף/מפוצץ/אולי נהיה בו חור?, ומה גרם לה בכלל לעשות את זה??

למזלה של הנהגת, לא קרה כלום.

תחי הלקה הגרמנית.

הסוף.

פורסם

רגע יש לי עוד אחד!

ביום שאני נוסע בכביש עוקף עטרות בירושלים, מלפניי רכב היילקס של בני מיעוטים עם וו גרירה, שכנראה או בכוונה לא שם לב לג'יפ של מג"ב ונכנס בו כאילו בקיר, לא הספקתי לבלום ונכנסתי בו ב40 קמ"ש בערך. כי שוב תחשבו שהאוטו שמלפנכם כאילו עוצר בקיר, גם עם שמירת מרחק אין לי הרבה ברירות. זה עצירה במכה אחת.

יצאתי לבדוק מה קרה, ואז הבני מיעוטים יצאו מהיילקס והלכו מכות עם המג"בניקים, אני שם רוורס ונוסע תוך כדי שריקה....

לבימר התפוצץ הראדיאטור והפגוש הקידמי והכונס אוויר.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם
לנסוע למרכז ולהיות תקוע בפקקים. תדלקתי את האוטו ויצאתי מהתחנה אחרי הפנייה ראיתי שהיה נקי מתנועה רכבים אז הכנסתי למצב טיפטרוניק ונתתי קיק דאון 1...2... הגעתי למאה החזרתי ל D ובום הלך הגיר וגם 10K ש"ח מאז אני נוסע קצת יותר רגוע.

מפחיד :shock: איזה רכב? אני גם משחק בטיפוטרוניק ללא הפסקה :lol:

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...