Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4692 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום בהיר אחד קיבלתי בקשה לעיקול חשבון בנק

מסתבר זאת מועצה אזורית עמק חפר.

מתקשר מברר על מה ולמה. מסתבר שהם נתנו לי קנס בלי לידע אותי ועכשיו הוא עומד על 450

ביקשתי לברר מה מו מי אפילו לא שלחו מכתב רשום לא כלום לא ידעתי, אמרו שיחזרו אלי, לא חזרו.

מגיע מעקל הביתה (אחרי חודשיים). עכשיו הקנס כבר 1000 שקל, אם לא תסדר תוך שבוע נגיע לקחת דברים.

מה הולך איתם? קראתי קצת ראיתי שיש חוקים משנת 1920 וכו וכו... מה אפשר לעשות במקרה כזה?

פורסם

לנסוע םיזית למועצה ולסדר את העניין.אם החוב לא שלך,שיחפשו את החייב ויסירו את העיקול ואם שלך,נסה להפחית את הקנס למינימום לפני ניפוח הסכום (תוספת של הוצאות גביה).

לפני חצי שנה בערך טיפלתי בנושא דומה מול עיריית ק.אתא עבור אחד מאחיי-הצלחנו לאחר מו"מ עיקש ובזכות מכתב מעו"ד,שהוא צריך לשלם סכום מיסים מופחת לעומת מה שהם דרשו.אעפ"י,שהם העבירו את העניין למעקל והכניסו הוצאות גבייה לאחר מו"מ של מס' דקות והסבר,שהמסמך מעו"ד התעכב בגלל בעיה משפטית כלשהי,סוכם שנשלם "רק" 30% מהחוב.

הגעתי איתם להסדר תשלומים במקום ושלום על ישראל.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

עליך לפנות למויצה האזורית, ולוודא מולם את הדברים הבאים :

1. עותק מהדוח נשלח בדואר רשום לכתובת הרשמית שלך, תוך פרק זמן של שנה לכל היותר מרישום הדוח.

2. משלוח התראה בדואר רשום לכתובת הרשמית על קיום החוב - כל 3 שנים לכל היותר.

במידה ולא קיימו את אחד מהדברים הללו, חלה התיישנות על הדוח (הם לא ימהרו לבטל אותו או לקבל את הטענה, ואולי תצטרך את עזרת בימ"ש).

1. משלוח הדואר חייב להיות בדואר רשום.

2. הכתובת למשלוח דואר היא כתובת בעל הרכב כפי שרשום במרשם התושבים (משרד הפנים).

אם לא עדכנת את כתובת המגורים - אתה בבעיה.......

פורסם

הם איימו עלי שעכשיו החוב כבר 1400 שקל ושאני יכול לשלם היום רק 1000 אז שילמתי

הם נתנו מספר מעקב. הם שלחו דואר רשום לבת-ים. אין לי כל קשר לבת ים.

מדינה אוכלת יושביה.

פורסם

מגיע לך לקבל את הכסף בחזרה.

סע אליהם ותטען שלא קיבלת בשעה האחרונה דואר רשום על הדוח הנ"ל

החוק מחייב לבטלו.

שי.

• תוכן חדש...