Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4733 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נניח שהרכב עומד תקופה ארוכה בחנייה ללא תזוזה בכלל אך עדיין אני מקפיד להניעו פעם בשבועיים בערך אך אין באפשרותי לצאת איתו לנסיעה מכיוון שרשיונותיו מוקפאים ואין לו טסט וביטוחים,עד כמה זה חשוב ומשמעותי לשלב בין ההילוכים כאשר אני מניע אותו פעם בשבועיים ולא רק להניעו בלבד בסרק?

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

במוסך/מכון לשיפוץ גירים שאתה עובד בו בטוח תמצא תשובה מקצועית יותר מאשר על-גבי הפורום.

בהחלט רצוי להניע את הרכב ולתת לו להגיע לטמפ' עבודה ולשלב את כול ההילוכים בנסיעה קצרה.

איזה כייף לי :)

פורסם

מרק,התשובה לשאלתי היתה לי דיי ברורה אך בכל זאת חיפשתי עוד דיעות וחיזוקים גם מחבריי הפורום.

בכל אופן תודה רבה לך, ענית לי בדיוק את מה שחשבתי ורציתי לשמוע.

אין כמו קמארו עצבנית

פורסם

היי כעיקרון יש צורך להפעיל את כל המערכות ברכב מזגן הגה בלמים בלם יד בקיצור לעשות סיבוב ברכב ברכב כמו שלך רוב הבעיות נובעות מעמידה ממושכת וחוסר בשימוש

פורסם

משה,קיבלת פה תשובות הכי מדויקות ונכונות משניי חבריי פורום מיקצוענים ,פעל על פיהן והרכב שלך יאריך ימים במינימום בלאי ותקלות.

• תוכן חדש...