Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנק יכול לדעת הכל, זה שהם דורשים ממך זה כדי שהם לא יפעילו את כוחם

ב2006 היה לי עניין משפטי מול בנק דיסקונט. (אני נגדם)

בהגנתם היה להם את כל הפרטים עלי (מתי קניתי רכב, משכנתא, מתי עברתי עבודה, איפה פתחתי עוד חשבון וחשבונות קודמים ומה מ/התנהל שם, כרטיסי אשראי חוץ בנקאיים שלא אצלהם ואפילו מתי חידשתי את הדרכון והויזה לארהב) וכל אלו לא היו תנועות בחשבון שבדיסקונט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבל זה בנק שאתה נמצא בו, אם אתה רוצה לפתוח חשבון אחר בבנק מתחרה? לפי מה שאתם אומרים הם לא יכולים לדעת כלום.

ז"א אני יכול לזייף תלושי משכורת של 20 אלף שקל כול משכורת ולקחת הלוואות ענקיות, למרות שאני מרוויח באמת 7 אלף וסביר להניח שהבנק החדש לא יוכל לדעת...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
בלי להביא תדפיסים?

ליפני כמה ימים חבר שלי רצה לקחת הלוואה, התקשר לכול מיני בנקים ואתרים וכול מה שהם מבקשים זה תלוש משכורת של שלושה חודשים אחרונים ותדפיס בנק, עכשיו השאלה זה, למה הם צריכים תדפיס בנק (ואפילו תלוש שכר)? האם הם לא יכולים לבדוק את המצב מול הבנק ואם לא, האם זה אומר שכול טופס שתביא להם מתקבל? לדוגמא אם אני יוריד את התדפיס חשבון שלי למחשב ו"ישפץ" אותו קצת, מי ידע על זה?

יש חובת שמירת סודיות על פרטי הלקוח.

בנק לא יכול להעביר נתונים אודות לקוחות לבנקים אחרים סתם כך.

דרך אגב, משהו שכן כל אחד יכול לעשות, זה להיכנס לאתר של בנק ישראל, ולבדוק האם חשבון בנק מסוים מוגבל.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אז למה בבנק שלי אמרו לי "גם אם תלך כרגע לבנק אחר, הם לא יקבלו אותך. אתה תקוע איתנו לפחות עוד חצי שנה עד שנחליט שהחשבון שלך בסדר"?

אם אני הולך לפתוח חשבון אחר עם דו"ח מע"מ, יבקשו ממני את הפרטים של החשבון הקיים?

(למען הסר ספק, החלטתי פשוט שהבנק הנוכחי שלי יקבל ממני בדיוק את הסכום של ההלוואות שלי ולא יראה ממני שקל אחד יותר מזה כי הם התנהגו אלי כמו זבל, אז החלטתי לעבור משם. זה לא שהמצב שלי כזה גרוע).

פורסם

לא אוכל את זה שיש סודיות בנקאית. אם הבנק ירצה לדעת מידע הוא ידע. גם מה צבע התחתונים שלכם ואיזה חוטיני יש לאישה שלכם.

תמיר.

פורסם

הבנק לא ידע מה צבע התחתונים של החוטיני, מכיון שנשלח אליו רק הסכום ולא מה נקנה.

אך כאחד שעובד בתחום המיחשוב בקמעונות, כן בהחלט ואם רוצים לערוך עליך מחקר לאורך זמן ובמידה שהקפדת לנצל את כרטיס המועדון שברשותך ו/או להשתמש באותו כרטיס אשראי, אפשר לדעת ולהסיק מסקנות עליך וכו'.

בקנייה ברשתות הפארם, אולי הרוקח לא ייספר שקנית נוגדי דיכאון או מתדון (אני סתם משמיץ) מפאת חיסון רפואי, אך אני יודע גם יודע.

אנו חיים בעולם שבו חיינו הם כספר פתוח, לטוב או לרע זה מה יש ואין דרך חזרה.

פורסם

עוד פעם, אני מדבר על מעבר מבנק לבנק ומה הבנק החדש יודע עליך, לא מה הבנק הנוכחי יודע עליך...

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

לא מעניין את הבנק מה צבע החוטיני שלכם, ובאיזה אתרי פורנו אתם גולשים.

אם אתם באים לבנק עם תלוש שכר ומבקשים הלוואה, הבנק החדש יבקש לראות דפי חשבון. אם הרווחתם 20,000 שקל בחודש הבנק ירצה לראות את השכר בדף החשבון. אם תתחילו עם סיפורי פוגי - יגלגלו אתכם מכל המדרגות.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עוד פעם, אני מדבר על מעבר מבנק לבנק ומה הבנק החדש יודע עליך, לא מה הבנק הנוכחי יודע עליך...

הבנק החדש לא יודע עליך דבר, למעט מה שתספר לו.

בנק: אהלן

אייס: אהלן. אני רוצה לפתוח חשבון.

בנק: בשמחה. במה כבודו עוסק?

אייס: אני עו"ד ומרוויח 20.0 אלף בחודש. אני שותף ברוזנקרנץ וגולדינשטרן ושות'

בנק: בשמחה. אייס יכול להראות תעודת עו"ד על מנת שנצ'פר אותך בהטבות של עורכי דין?

אייס: בבקשה, ומציג זיוף . (?)

בנק: וואו, אתה עורך דין. איך אפשר לעזור?

אייס: אני מבקש הלוואה ע"ס 200,000 שקלים. רוצה לשפץ את הרחוב.

בנק: בשמחה. יש לנו הסדר עם לשכת עורכי הדין. אנחנו צריכים 3 תלושי שכר אחרונים ודפי חשבון.

אייס: הנה דפי החשבון.

בנק: איפה המשכורת?

אייס: אהה...זה...בחשבון של חמותי.

בנק: אתם שותפים?

אייס: לא. אני רק עוזר לה.

בנק: אני בטוח שהבנק בו מתנהל החשבון קיבל מכם את כל ההצהרות הרלוונטיות לגבי ניהול חשבון עבור אחר.

אייס: כן. בטח.

בנק: מצויין, אז תביא את דפי החשבון של חמותך, שנראה את המשכורת.

הבנת? כל דבר שתאמר מחייב גיבוי במסמכים. ברגע שיש חוסר התאמה, בנק סבלני ינסה להבין מדוע יש חוסר התאמה, והאם מדובר בסתם אדם מפוזר או בנוכל. בנק פחות סבלני ידפדף אותך הלאה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

לשעבר:

פורסם

רוזנבלום וגילדנפלופ...

לשעבר:

פורסם

ידוע לך מאיזו סיבה לפעמים מבקשים הוכחת בעלות על החשבון?

למשל שהייתי צריך לקבל כסף של ירושה, ביקשו ממני טופס (או צ'ק) שמוכיח שהחשבון שאליו מועבר הכסף הוא בבעלותי.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...