Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4738 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי מאזדה 3 2008 מנוע 1600,

אני רוצה לקנות ברמה גבוהה "היי אנד".

המערכת תהיה בנוייה מי ,2 מגברים 4 ערוצים , מונו בלוק,זוג קומפוננט, זוג רמקולים אחוריים , קבל פאראד , דאבל דין

ואיטום , וכמובן כמובן קיט התקנה מקצועי כבלים עבים וטובים , לא דברים סינים תודה

התקציב 11,000-11,800

השאלה היא כזו הייתי רוצה לדעת איפה אפשר לקנות את האמור כאן למעלה במחירים סבירים "זולים" ,"אם אבא ואימא" במקרה של תקלה שלא תהיה.

הייתי במקומות כמו רדיו דיל אבל יש לו צעצועים סינים הייתי גם בליל סאונד אותו דבר פשוט בדיחה

עדיפות שלי Harman Kardon ,HIFONICS,לalpine, Hertz

עם אתם מכירים עוד חברות שהם ברמה של HIGH END

תציעו

אבל הכי חשוב איפה לקנות במחירים זולים יחסית כי אני רואה המון הפרשים ואני לא רוצה להגיע לחנות לקנות ואז אחרי שבוע לבוא ולראות הבדל במחיר שיבאס אותי תודה מראש לעוזרים

נ.ב

למנהלים עם עברתי על חוקי הפורום או כתבתי שירשור זה לא נכון אבקש לערוך ולא למחוק תודה רבה OREN

חי ונושם הרץ , כי הרץ זה החלום

פורסם

אני חושב שאתה חושב יותר על הדרך ועל השם מאשר על התוצאה שאתה מכוון אליה.

high-end- כדי להרכיב מערכת שהיא היי אנד אמיתית, כל אחד מהרכיבים יעלה לך כמו התקציב שלך לכל המערכת, אז מה שאתה רוצה זה לא היי אנד אלא את הסטאפ הכי טוב שאפשר לספק בתקציב שלך.

הייפוניקס, הרמן, הרץ ואלפיין- חברות ברמות שונות לחלוטין, חלקן לא מומלצות כלל, חלקן מומלצות עבור סוג מסוים של רכיבים וחלקן עבור סוג אחר, וגם כאן- רצוי שלא להתקבע על שמות שאתה מכיר אלא להיות עם ראש פתוח גם לדברים אחרים שייתנו תמורה גבוהה לכסף.

חסרים לך קצת סימני פיסוק. האם אתה מתכוון ל: 2 מגברים, אחד מהם 4 ערוצים והשני מונובלוק? כי זו האופציה כנראה הנכונה עבורך.

קבל- רכיב לא הכרחי כלל וכלל. ממליץ מאוד להשקיע בחיווט איכותי ולא מה שימכרו לך באיזה קיט עלוב, ייתן לך מפל מתח מינימלי על כבל המתח ושיפור גדול יותר ממה שיעשה הקבל. במידת הצורך- תחליף מצבר לפריקה עמוקה (אם כי אני לא בטוח אם תגיע לשם).

ללא התקנה- גם את הבידוד (איטום) אתה רוצה להכניס בתקציב רק כחומר וללא עבודה? כבלים ואביזרי התקנה כן כלולים בתקציב?

מה הכי חשוב לך מהמערכת שלך? להגיע לעוצמה גבוהה? להגיע לאיכות גבוהה? איך אתה אוהב לשמוע? אתה אוהב סאונד חד ובהיר או סאונד רך ומלטף? מה סגנונות המוזיקה שאתה מרבה לשמוע?

מעבר לרכיבים עצמם ולמקום הספציפי אליו תופנה- אני ממליץ בחום להגיע לאחד ממפגשי הפורום ולהתרשם מציוד במו אוזניך. ככה תוכל להיות בטוח שאתה קונה את הדברים שמתאימים לך ולא שמתאימים למי שהמליץ לך עליהם, הרי כולנו בני אדם, ולכ אחד מאיתנו העדפות שונות, וכך גם בסאונד.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

תודה על התשובה, התכוונתי לשני מגברים של 4 ערוצים שהיה חזק.

אני אוהב לשמוע איכות .

לא רוצה עוצמה גבוה שלא מבינים מה הולך ושומעים רעש,

אבל שתהיה אפשרות לשמוע גבוהה, באיכות גבוהה

כמובן שכבלים ואביזרי התקנה כן כלולים בתקציב

איפה אוכל לקנות את האביזרים הנהל ברמה הגבוה

ומה כן ניכנס לי בתקציב הזה

אני שומע כול הסגנונות

ואני פתוח להצעות

למפגשים לא אוכל להגיע כי אני שומר שבת והמפגשים בדר"כ בשישי

תודה OREN

פורסם

אני מבין שאתה שומע את כל הסגנונות, אך זה רק מקשה על המלצה ללא שמיעה מוקדמת- האם שמעת כבר סוג מסוים של רמקולים שאהבת? האם אתה יודע אם אתה מעדיף סאונד יותר רך, עדין חם ומלטף או משהו יותר חד, בהיר ?

גם אני שומר שבת, אני מגיע למפגשים שמתקיימים בימי שישי, זה הדבר הכי טוב שתוכל לעשות עם הבחירה של הסטאפ שלך, ללכת לחנות- זה הכל דיבורים בתיאוריה, לשמוע באוזן- זו הפרקטיקה, זה היכולת המעשית של הרכיבים.

מה נכנס לך בתקציב?

דאבל דין ברמה סבירה, הייתי הולך דווקא על פיוניר- כ 2500 ש"ח.

סט קומפוננט קדמי ברמה טובה- כ 1500-2000 ש"ח.

קומפוננט אחורי/6*9 לא בגדר חובה אך במידה ותרצה- מאותה חברה של הקומפוננט רק ברמה נמוכה יותר- כ 500-700 ש"ח.

6-7 יריעות דיינמאט אקסטרים לבידוד הדלתות הקדמיות- כ 600-700 ש"ח.

כבל מתח בריא, בית פיוז, מפצל, ושאר החיווט הנדרש ברמה גבוהה- כ- 500-1000 ש"ח.

מגבר 4 ערוצים ברמה טובה- כ- 2000 ש"ח.

מונובלוק חזק ואיכותי- כ- 2000 ש"ח.

סאבוופר אאיכותי וחזק כולל תיבה מותאמת אישית לטעם שלך- כ- 1600-2000 ש"ח.

זרקתי באוויר ככה שיהיה לך מושג כללי

פורסם

עזרת מאוד

אני אשתדל להגיע למפגשים , אני מאזור המרכז .

יש איזה מס' חנויות שהיית ממליץ עליהם

אשמח לשמוע בפרטי עם אסור לפרסם כאן

תודה

סליחה על הבורות למה קומפוננט אחורי ולא רמקול רגיל 5/7 6/5

והכי חשוב מתי יש מפגש תודה

פורסם

יש מפגש ביוםפ שישי הקרוב בצומת כנות, אני בטוח שתוכל להתרשם מכמה מערכות ברמת התקציב שלך.

כתבתי קומפוננט / 6*9, איזה מהם שיותר יתאים לפי בחירת שאר הרכיבים.

פורסם

אין לך טעם להגיע לחנות בשלב הזה, כל מוכר (ובאופן טבעי, מובן וכנה) יציע לך את מיטב מרכולתו (או את מיטב המוצרים שמכניסים לו כסף).

ויסביר לך למה המוצרים שהוא מציע הכי טובים, במקרה הטוב תצא עם מוצרים סבירים+, במקרה הרע תצא עם מוצרים גרועים.

ולא חסרים שרשורים כאלה שך חברה שביזבזו מעל 10K על זבל.

מבלי להבין מה אתה קונה/יכול לקנות במסגרת התקציב ומה התוצאה שאתה רוצה/אמור לקבל, כל הוצאת כספים תהה משולה לקניית חתול בשק.

אין לך צורך בשני מגברי 4 ערוצים עדיף אחד ומונו, כפי שסרול כבר המליץ לך, ע"מ לנצל את הסאב.

אל תדבק לשמות של מותגים, יש עוד חברות, שלרוב מציעות גם מוצרים יותר טובים, כל אחת בתחומה.

בהצלחה!

SCANSPEAK

• תוכן חדש...