Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי שלום אני מבקש יעוץ ברכישת מערכת מולטימדיה תקציב עד 4000+-אני כנראה יביא מחו"ל.

הצרכים הם:

שיהיה מקום לדיסקים (הבנתי שבחלקם אין)

תצוגת האיפון ושליטה מהמסך

בלוטוס גם למוזיקה

איכות סאונד טובה

שהמערכת הפעלה תהיה קלה נוחה ומהירה

תומך עברית לא חייב

אופציה למצלמת רוורס לא חייב.

מה היתרונות וחסרונות של כל אחת קנווד/JVC/פיונר?

איך המערכות של סוני?

פורסם

אף אחד לא מכיר?

אולי אתם יודעים מה ההבדל בין AVH-X8500BHS שמוכרים באמריקה לבין AVH-X8550BT שמוכרים בארץ?

פורסם

לא יודע מה ההבדל בין המכשירים, יש הבדל של 400 דולר.

דפי נתונים AVH-X8500BHS , AVH-X8550BT (אל תתיחס למחירים שם)

בכל אופן שניהם תומכים בפונקציית APPRADIO (הצגה ותפעול של הטלפון דרך המכשיר, לאייפון דיי מוגבל לאפליקציות, לאנדרואיד שליטה מלאה), כמו גם מצלמת רוורס.

הדגם האמריקראי לא יפעיל את כל תחנות הרדיו בארץ.

SCANSPEAK

פורסם

ראיתי אבל שבדגם האמריקאי הוא תומך AM/FM אז זה אמור לעבוד בארץ?

אולי תוכלו לעזור לי עם המפרט למצוא את ההבדלים?

פורסם

AM\FM אלו שיטות שידור רדיו שנהוגות הכל העולם, בארצות הברית הקפיצות בין התחנות הם במרווחים של 0.2KHZ ואילו באירופה (ובישראל) במרוחים של 0.1KHZ ככה שמכשכיר אמריקאי לא יקלוט ת התחנה 102FM אלא רק את 101.9 או 102.1.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...