Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני לא מבין במערכות, אבל מאוד חשוב לי שתהיה לי מערכת איכותית ברכב!

הלכתי לחנות הקרובה לביתי והמומלצת באיזור שלי ושמתי את הדברים הבאים:

דאבל דין של ניפון, משהו כזה כולל ג׳יפיאס שכמעט הכפיל לי את המחיר.

קומפוננטים בדלתות מקדימה של מורל דוטק אוביישן 140 rms.

בדלתות מאחורה הבאתי קומפוננטים שישבו לי בבית, לא זוכר את החברה אבל אני זוכר שהם 120 rms.

(לא יודע אם זה יעזור במשהו המידע הזה)

מגברים יש לי 4 ערוצים של פנסוניק 1000w, שעובד על הקומפוננטים ועוד אחד של jbl לסאב.

הסאב של קיקר, לא יודע אפילו מה ההספק שלו.

זהו! זה מה שאני יודע שהולך לי ברכב ואני לא מרוצה מהאיכות שמע. מה שחשוב לי לציין, שהיו לי מגברים

זולים יותר ברכב ולאחר תלונות שלי למתקין שאני לא מרוצה מהשמיעה, הוא אמר לי זה ביגלל ששמתי מגברים סינים זולים.

הבעיה שגם אחרי שהחלפתי אותם שומעים חרא! ועכשיו הטענה שלו זה שהדאבל דין שלי זול וביגלל זה האיכות ירודה!

השאלה אם זה באמת הסיבה? או שכל פעם אני ישדרג משהו אחר עד שאני אקנה ממנו את כל החנות? או שבאמת זאת הבעיה?

אני שוב חוזר, אין לי ידע לכן אני מבקש עזרה! מה לעשות? אגב מדובר בפאסאט אם יש לזה משמעות.

פורסם

כל הציוד שהזכרת הוא ממש בסיסי וכמו שנאמר לך גם הדאבל דין.

אם אין לך אפשרות להחזיר הכל ולהתחיל מחדש מחושב יותר הייתי אומר גם שתתחיל מהחלפת הדאבל דין.

חפש סינגל דין טוב של אחת החברות המוכרות וזה כבר אמור לגרום לשיפור ניכר ולא בהוצאה גדולה.

פורסם

אני חושב שבעיה לא רק בציוד. גם בכיוונים. עם יוד פשוט אפשר להגיע לתוצאות טובות, כאשר יודעים מה עושים. כאשר לא יודעים,גם עם ציות בוטיק ישמע חרא.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

אתה צודק, אבל במקרה הזה יחידת הראש לא מספיק דאבל דין אז גם של נילון ולא אחת החברות המוכרות.

אני מאמין שבנוסף לשאר הציוד זה דיי מסרס הכל.

אם יש לך אות ברמה טובה מהhu ושאר הציוד בסיסי אז ניחא.

פה כל המערכת מהראש בנויה לא טוב.

פורסם

טוב אז קודם כל תודה על התגובות המהירות!

לגבי הhu, מדובר בפאסאט הצורה החדשה (2006) ואי אפשר להחליף לסינגל דין.

לגבי ההחזרה של המערכת גם כן אי אפשר וגם אין לי כסף לשדרג הכל לציוד ברמה גבוהה.

אז מה אני צריך לעשות? קודם לחפש מישהו מקצועי לכיוונים של המערכת? (מישהו מכיר אחד כזה באיזור עפולה?)

או ישר להחליף דאבל דין כי הוא זה שבאמת מסרס לי את כל המערכת?

פורסם

בוא נתחיל מזה שהכל אפשרי, גם להתקין אצלך סינגל דין.

דבר שני מישהו בעפולה אני מפנה אותך בפרטי.

שלישי כן הייתי מתחיל מהדאבלדין אבל עדיף קודם לנסות לכוון אולי בסופו של דבר תתרצה, אם לא לא הפסדת כלום.

פורסם

לא חייב דאבל דין, ואין צורך במתאם, קיימים באיביי תאי איחסון קטנים בגודל של דין אחד, ככה שרדיו דיסק סטנדרטי והתא אחסון יתפסו את המקום של הדאבל דין, אפשר להזמין משהו פשוט ולעשות לו התאמה.

משהו כזה http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?index=0&sbk=1&nav=SEARCH&itemId=330800990111 , http://item.mobileweb.ebay.com/viewitem?index=0&sbk=1&nav=SEARCH&itemId=330800990111כאן

לדעתי תחשוב על להחליף מגבר, וhu, לא חייב הכל במכה אחת, מעבר לסינגל דין טוב יביא שיפור מהיר.

אבל יכול מ-א-ד להיות שכלל אין צורך בהחלפת ציוד ועניין של כיוונים פשוטים ישפר את המצב פלאים, השבוע חבר ביקש שאני אתן מבט אצלו , הוא לא האמין מה משחק קטן עם הגיינים והחיתוכים במגבר עשו לו ברכב, ככה שכרגע אני לא ממליץ לך להגיע למתקין, תגש למתקין רק כשתדע מה א-ת-ה רוצה.

יש מפגש צפון השבוע, תנסה להגיע, לשמוע ציוד אחר, ונעשה לך סשן כיוונים קצר.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...