Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה, אם אני אשים תוסף BK44 לפני טסט, אם הממיר בעייתי לא יגלו את זה בטסט בגלל זה?

אני כן רוצה שיבדקו אם יש בעיות איתו או לא, וBK44 עוזר לפעמים למנוע אבל גם עוזר לעבור טסט.

השאלה היא, האם התוסף הזה בסמוך לטסט\בכללי עלול לפגוע בבדיקת הממיר ?

תודה.

והשאלה היא כללית, לא חושב שצריך דגם רכב מסויים.

פורסם

אין שום תוסף שעוזר לממיר או לעבור טסט. זה הכל שטויות שיבואני התוספים מוכרים לאנשים.

הן הממיר והן המנוע צריכים להיות בטמפרטורת העבודה שלהם, ברגע שזה המצב רוב המכוניות יעברו טסט בלי בעייה, גם רכבים ישנים.

רצוי להגיע לטסט עם רכב בטמפרטורת העבודה (חצי שעה נסיעה כדי שכל המכלולים יהיה בטמפרטורת העבודה) ובהמתנה לפני מסלול הבדיקה להריץ את הרכב על סל"ד גבוה כדי לשמור על טמפרטורת הממיר.

אם תקפיד על זה ועדיין תיכשל בטסט אז אתה מוזמן לבוא בשאלות.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...