Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• locomotive

3548

• rupni

2410

• SlowRide

2157

• Danix60

1767

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דוד אז רגע בדקת מתישהו לאורך הפיתוח על מכשיר אמיתי? זה סבבה להשתמש מדי פעם בסימולטור אם אתה בודק על מכשיר מדי פעם שהסימולטור תקין ומסמלץ לך מכשיר כמו שצריך.

דניקס אל תתלונן אחר כך שלא ידעת C במבחן

איזה מצחיק זה להריץ תוכנה שזייפת בה את כול המידע כי אתה לא באמת יכול להשיג אותו מהסביבה שלך, ואז לא משנה על איזה כפתור תלחץ התוצאה תיהיה דומה.

מעניין רק למה הוא נופל...

חחחח בגלל זה אצלי בדרך כלל המידע הוא שונה, אני אוהב להשתמש בa,b,c,d וכו', זה מה שעשיתי עם התוכנה ההיא למאסטרו של הפורום.

היום לקחתי שאלות, המבחן של c זה ב7.4.

יש כמה ימים.

מגניב אני בדרך לשרשור ההוא.

ת'כלס,רק שם אפשר להיות מסטול בלי לשתות טיפת אלכוהול :)

זה התחיל משנות ה90 כשאשכרה שאלו אנשים "אתה יודע לתכנת במירק???" (mIRC לזקנים שבינינו) מה שהסתבר כקל רצח.

אחרי זה התחילה לתפוס תאוצה תופעת ה"סייטים" (ftp-sites) עם בוט (eggdrop,שכולו כמעט - איך לא - TCL) אז למדתי גם את זה.

אז מי שידע ל"התעסק" עם raidenftpd\glftpd ומערכות ה pzs-zipscript\VFS שלהם נחשב עילוי שבעילויים :)

את ioftpd אני לא מזכיר,חרא של דבר שכל מי שהתקין קילל את הרגע שהתחיל.

אחרי זה PRE-DB,שרתי SQL המקוללים,וכן הלאה והלאה

היו ימים :D

בהחלט היו ימים... באותם ימים אפילו לא התעניינתי ממש בתכנות, בכל זאת זה היה סביבות גיל 12, אז התעניינתי מאוד בחומרה דווקא.

שירותי תרגום - ezuf מעלה זכרונות מטכנולוגיות עתיקות, IRC היה בעצם סוג של צ'אט טיפה יותר מתקדם עם אפשרות להעברת קבצים, mIRC הייתה תוכנה שבה השתמשת כדי להעביר הודעות בפרוטוקול.

בגלל אפשרות להעברת קבצים היו מעבירים ככה משחקים ותוכנות פרוצות, ואז הגיע FTP שזה ראשי תיבות של פרוטוקול להעברת קבצים, בעצם היה שרץ מרכזי עם הרבה קבצים, נניח משחקים ותוכנות פרוצות, היית יכול להתחבר אליו עם או בלי משתמש וסיסמא ולהוריד דברים.

זה מה שנקרא בשפת הפיראטים של אז site (ברמת העיקרון site אמור להיות שרת חוקי, כלומר לא שרת פרוץ אלא כזה שאתה משלם עליו ולכן אמין).

ואז התחילו לעשות כל מיני תוכנות שישבו על הסייט הזה יעשו כל מיני דברים, הודיעו (במירק למשל) על קבצים חדשים שעלו לשרת, עשו יחס העלאה להורדה (כמה שנים טובות לפני המימוש בטורנטים), יצירת בוט (שזה בעצם תוכנה שמריצה מירק על השרת, ואתה יכול דרך פקודות מילוליות במירק לשלוט על השרת).

לצורך כך תיכנתו תוכנות (או סקריפטים, שזה משהו קצת יותר קליל וגמיש מתוכנה) באחת מהשפות שצוינו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
דוד אז רגע בדקת מתישהו לאורך הפיתוח על מכשיר אמיתי? זה סבבה להשתמש מדי פעם בסימולטור אם אתה בודק על מכשיר מדי פעם שהסימולטור תקין ומסמלץ לך מכשיר כמו שצריך.

חחחח בגלל זה אצלי בדרך כלל המידע הוא שונה, אני אוהב להשתמש בa,b,c,d וכו', זה מה שעשיתי עם התוכנה ההיא למאסטרו של הפורום.

ה"פיתוח" , שתי משימות, אחרי שסיימתי את הראשונה וראיתי שזה עובד בסימולטור אז בדקתי גם באייפון של מישהו.

עכשיו המשימה השניה, חלק לא קטן ממנה הוא GUI, בשביל GUI אני לא באמת צריך את המכשיר כשאני אסיים אותו (נשאר פיפס קטן) אני אבדוק על מכשיר אמיתי (שיחובר לדיבגר).

זה לוקח לי הרבה זמן כי אני לא באמת מכיר את objective-c , אני לא באמת יודע איזה מתודות צריכות להיות ואיך הכול עובד אז אני לומד על הדרך.

אני כותב משהו שעושה browse, מחזיר רשימת דומיינים ובבחירה של דומיין הוא מחזיר רשימה של מחשבים בדומיין, משם (וזה מה שלא עובד) לחיצה על המחשב אמורה להראות איזה תקיות משותפות יש עליו.

קבלת המידע לא באמת מעניינת אותי כי הכול אמור לעבוד, אם זה לא עובד אז אני בבעיה גדולה ואז זה כבר לא משנה אם זה מכשיר או סימולטור.

האם זה מעניין? לא ממש.

האם זה מסובך? קצת אם לא מכירים את הסביבה ואת השפה.

האם זה משהו שצריך להתייחס אליו ברצינות? לא ממש, צריך שיהיה אפשר להדגים עם זה ללקוחות, שום דבר מעבר לזה.

הבעיה שאני נתקעתי בה עכשיו היא שם רק בגלל חוסר ידע, אין שם שום דבר מסובך, אם הייתי במשרד אז הייתי מתייעץ עם איזה בחור מהמשרד ליד והייתי פותר את זה בעשר דקות. שלחתי הודעה לליביו, הוא ענה לי ושלחתי אחת חדשה, אם אני אקבל תשובה בעשרים דקות הקרובות אז אתקן הכול עוד היום.

מה שכן נפלתי על קוד פח אשפה, ממש פח.

חוץ מזה ממתי כותבים קומנטים ביפנית? תכתוב באנגלית כמו בן אדם.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כוס אמק הלימודים האלה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הוא עוד מתאושש ונרגש מהמפגש עם יוצאת חלציה של הפאביה, אז איך אתה מצפה שהוא יצליח לישון?!

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
הוא עוד מתאושש ונרגש מהמפגש עם יוצאת חלציה של הפאביה, אז איך אתה מצפה שהוא יצליח לישון?!

צודק!

בדיוק.

יש כאלה שעובדים גם בסופ"ש.

חבל!

בנימה זאת אני מודיע, אני יוצא לכיוון החברה ומשם לכיוון עין גדי. נחזור מחר מקווה שיהיה כיף :)

פורסם

בנימה זאת אני מודיע, אני יוצא לכיוון החברה ומשם לכיוון עין גדי. נחזור מחר מקווה שיהיה כיף :)

תהנו! תחזור עם כוחות מחודשים להשלים את כל עמודי הגיבוב של הסופ"ש :)

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...