Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני רוצה להתקין ברכב רנו קליאו את ערכת המגבר שלי.

בדקתי דרכים להעברת כבל למצבר ישביל המגבר ולא הצלחתי למצוא כניסה מהקיר אש של הרכב לפנים הרכב.

אשמח לעזרה איך להעביר את הכבל למצבר

פורסם

אני וחבר העברנו אצלו ברכב (קליאו) כבל 0 גייג, לא פשוט אך בהחלט אפשרי, הכניסה שבה השתמשנו נמצאת ממש מתחת לקורת ה A שבצד הנהג, הכבל מתחיל מהצד הימני עליון של תא המנוע, עובר דרך הרשת פלסטיק שנמצאת שם, ממש מתחת לקורת ה A, ומשם יורד למטה בצמוד לדופן הדלת עד לרצפת הרכב מבפנים, משם זה כבר קלי קלות להמשיך לסלול את הכבל עד הבגאז אך יש צורך בסטלבנד, או במוליך דומה.

אני זוכר שזה היה לא פשוט אבל היה מדובר בכבל בריא מאד, אך גמיש.

לא יודע כמה זה יעזור, אנחנו לא הרצנו ככה אבל יש פה דוגמה לסלילת כבל מתח ברכב זהה.

בגלל שזה טריקי, ועם כמה שאני אישית מעדיף ועושה את הכל לבד, תדע לשים לעצמך את הגבול שלא תעשה איזה שהוא נזק או תשבור משהו, אם אתה רואה שלא הולך אז לא הולך, פנה למתקין\חשמלאי ובקש ממנו רק לסלול את כבל המתח, יעלה כמה עשרות שקלים, אבל יחסוך כאב ראש ובלגן אחרי זה.

SCANSPEAK

פורסם

הרכב שלי אוטומטי וקראתי שניתן לקדוח איפה שאמורה להיות הדוושה.

הרמתי את השטיח וראיתי שיש בורג שתופס גומי.

נראה לי שזו הנקודה.

למישהו יש תמונות אולי של קיר האש?

פורסם

הרכב שבו הועבר 0 גייג' הוא שלי, לפני כן באמת קדחתי באיזור שאמרת. בכל מקרה קצת קשה להסביר איפה ואיך בידיוק להעביר. זה ממוקם במקומות לא טריוויאלים. אם אתה מאיזור הצפון או מגיע לאיזור הצפון אתה מוזמן ליצור קשר ולבוא לראות.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

איזה שנה הקליאו שלך?

לי יש 2001 והייתי חייב לקדוח במיקום שמעל לרגל שמאל, החור מפריד בין החלל הזה לבין הכנף

העברתי כבל 0g

פורסם

אתן לך תדריך קצר מקווה שהוא יעזור,

בין תא המנוע לשמשה יש רשת פלסטיק שחורה, צריך לפרק אותה כדי להגיע לחלל שמתחתיה, על הדופן הימנית (בכיוון הכנף של הרכב כשאתה עומד עם הפנים אל מכסה המנוע) יש מכסה גומי קטן אתה מוציא אותו/מחורר אותו ומשחיל את החוט בחור. הוא יגיע לך לפנים הרכב לפלסטיק שליד הקיק פאנל. קח בחשבון שאם הכבל עבה מדובר במלחמה לא קלה, אבל עם מספיק רצון אני מאמין שתנצח בה:wink: .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

דבר ראשון לא נוח לקדוח שם ואם תקדח במקום הלא נכון אתה עלול לגרום נזק. דבר שני אם אפשר בלי לקדוח אז למה לא?

• תוכן חדש...