Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא אמרתי שיש לי ניסיון עם כל החמישה, שוב אתה מסלף את דברי, אמרתי ששמעתי, ואחד מהם היה אצלי אותו כן ניתן להכניס כניסיון.

מור אני אכתוב בפורום כראות עיניי, ולא משנה מה אתה חושב, דעתך היא דעתך ודעתי היא דעתי, דעתך שונה משלי, יופי לך, לרוב את נצמד לקטנות ומתנהג כמו ילד.

אתה מחפש לריב/להתווכח/להכפיש באופן בוטה ומגמתי.

SCANSPEAK

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברת באופן גורף על כל סופר טוויר שקיים.

אני חלקתי עלייך.

זה שהיה אצלך, עדיין לא הבנתי איך הוא חלק מהנסיון שלך עם סופר טוויטרים כי הרי איך קבעת שהוא כזה? (עדיין לא קיבלנו תשובה).

אתה יכול למרוח את זה בתירוצים על זה שמתנכלים לך ומחפשים אותך. לבריאות.

לי חשוב להדגיש לאנשים את האמת, במקרה כזה אנשים שמבקשים המלצות או מידע ומקבלים במקום זה דיעות על רכיבים לפי איך שהם נראים.

זה לא רק איתך וגם הרבה לפנייך, אם אתה בוחר להיפגע ולחשוב שזה רק איתך בעיה שלך.

אז כשם שדעתך היא דעתך (אבל אתה כותב עובדתית ולא רק דעה) אני אגיד את דעתי גם אם זה מוציא אותך קצת לא עקבי, בשבילך זה ילדותי, בשבילי זה פחות בנאדם מוטעה.

חבל שאתה עורך כל רגע את פניני החכמה שלך.

פורסם

השאלות שצריכות להטריד את שניכם הן

מה יעזור לכם RTA לטוויטר שמנגן עד 40 קילו עם האקולייזר הכי רגיש שתשתמשו לא עובר שליש אוקטבה?

אם רוב ההקלטות וכלי הנגינה גם ככה דועכים לגמרי כבר באזור ה16 קילו

אם תחום התדר של המגבר שלכם או יחידת הראש מסתיים ב20 קילו או שהוא דווקא מגיע היטב לקצה העליון של הסופר טוויטר אבל הוא לא ממש נציל שם?

ויותר גרוע מכך אתם גם ככה לא מסוגלים לפרש מידע כמו שצריך כבר באזור ה20 קילו.

ההבדלים הם בעיקר ביכולת של האלמנט לנגן יעיל בקצה העליון של השמיעה שלנו ובסופו של דבר מה באמת השימוש העיקרי של אלמנט כזה, האם הוא אמור להיות בקושי מנוצל ורק לתת השלמה מאוד מסויימת? רמז עבה

האם יש התקנות שבהן משתמשים בסופר טוויטר בכדי להתגבר על רוחב או גובה? או שמשתמשים בהם בכדי לתת הדגשה על סיומת של כלים מסויימים?

עניין של טעם, מטרה, אני באופן אישי לא מתחבר.

תסלחו לי שיצאתי לרגע מארון המתים, הנושא עניין אותי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איזה כיף לראות שחזרת אדי, לייק!, ועוד לייק על התגובה הממצה.

את עניין ה rta הכניס מור, בלי יותר מידי קשר, מכיוון שבדיקת היענות לא מחייבת rta ויש מכשירים יותר טובים בשביל זה

אמרתי שגם אני לא מתחבר אליהם, למרות שמה ששמעתי היו מפורטים בצורה קיצונית , עדיין אלימים מידי בשבילי, מור פשוט מנסה להכניס אותי לפינה של איך קבעתי שהוא נקרא סופר טוויטר, שמבחינתי הוא יכול להקרא גם סופר סנטר, שהרי דיי ברור שכל מי שייתקל בהם יכניס אותו באופן אוטמאטי להגדרה זו, גם אם זה לא הכי נכון, סתם מחפש בקטנות.

SCANSPEAK

פורסם

תמשיך להפוך את זה איך שאתה רוצה, זה לא יעזור לך לצאת מהשטויות שאתה אומר.

אדי תקרא טוב את השרשור מההתחלה אם יש לך כוח ותבין את הכוונה שלי לrta.

אני את שלי סיימתי, ומסכים עם כל מילה שלך, זה בדיוק מוכיח כמה הטענות שהועלו פה הן שטויות.

לא לך ולא לי בני מעניין איך קוראים לרכיב זה או אחר, פותח השרשור שאל ספציפית על סופר טוויטר ולא סופר סנטר, וברגע שלך עצמך אין מושג אם הרכיב שאתה מותח עליו ביקורת נכנס להגדרה זו, פה זה כבר שטויות גם אם זה בגדר "דעה" שלך.

פורסם

סופר טוויטר בעקרון מסוגל להגיע לתחום תדר קיצוני אבל גם ראיתי מקרים שבהם סופר טוויטר הוא אופן השימוש באלמנט עצמו, לקחו טוויטר רגיל אבל אחד שיש לו פירוט ונצילות טובים יותר מהרגיל ופשוט חתכו אותו מאוד גבוה, זה לא אומר שזה סופר טוויטר אבל משתמשים בו כאחד.

ראיתי שימוש בסופר טוויטר כאלמנט רביעי בהתקנות קיק פאנל בכדי למשוך את גובה הבמה ולפתוח את הרוחב שלה הודות לאפקט הקשת המפורסם, פתרון עקיף אבל עובד ובו זמנית פוגעבטעם אישי מסויים.

תיכנס למדיסאונד ותראה סופר טוויטרים בעצמך, תביט גם בטוויטרים מסוג פיאזו, הרבה פעמים מתבלבלים בינם

ברכב בדרך כלל אתה לא תראה בהם שימוש כי החדר שהרכב מהווה הוא פשוט קטן מידי והריסון שלהם נורא קשה ולא לצורך, לעומת זאת בחללים גדולים בהרבה איפה שתדר קצר פיסית מונחת בקלות, הם ישמעו נהדר, חזק וברור אבל במידה הנכונה.

כל אלמנט והייעוד שלו אני מתאר לעצמי שבדיוק כמו שאתה לא רואה צופר של משאית בתוך ווספה אתה גם לא תראה צפצפה של ווספה במשאית.

לילה טוב חוזר לגל השקט שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

למפגש הראשון שלי הגעתי עם פיאסטה 89 ידנית צבועה כמו פרה, עם כיסויי פרה גם על ההגה וצופר שעושה מו.

הרכב הראשון שראיתי היה של ג׳וניור ואחרי זה של ניר

ידעתי שהגעתי למקום הנכון, לא הרבה השתנה למעט העובדה שהאנשים איבדו את הנקודה שבה וויכוח בריא הופך לריב חולה.

תזכרו, אתם חברים לתחום ואתם מבשלים את אותו האוכל רק שהבישול של כל אחד מכם שונה.

קבלו אחד את השני ותיקחו את מה שטוב לכם ואל תשללו את מה שלא.

זו הסיבה שנכנסתי לשרשור, שני חברי פורום שאיכפת לי מהם, שני חברים שלאחרונה הוויכוח הבריא בינם הופך לריב לאט לאט

לאט לאט

עד שאין פתאום שני חברים.

תיזהרו עם זה

Pioneer TS-X150

פורסם

ידעתי שהגעתי למקום הנכון, לא הרבה השתנה למעט העובדה שהאנשים איבדו את הנקודה שבה וויכוח בריא הופך לריב חולה.

זו הסיבה שנכנסתי לשרשור, שני חברי פורום שאיכפת לי מהם, שני חברים שלאחרונה הוויכוח הבריא בינם הופך לריב לאט לאט

לאט לאט

עד שאין פתאום שני חברים.

תיזהרו עם זה

הייתי חייב לצטט את זה.

שאפו!

פורסם

לי היה ועדיין ברור שפותח השרשור התכוון לטוויטרים מסוג בולט/הורן כשפתח את השרשור ושאל על סופר טוויטרים, עליהם נתתי וחוויתי את דעתי, והחלה פה התנצחות על מה זה סופר טוויטר, שהמטרה כמו שמור אמר "להראות לאנשים את האמת", ממש ישו צמח פה בפורום, לא שום דבר מקצועי, זה לחפש בקטנות, ולהרביץ שם בשביל לצאת צודק, וזה באמת חבל.

בקשר לענין החברות, אני מסכים עם מה שאמרת.

רק שיש קוים אדומים, בן אדם היה אצלי בבית, והיה איתי בקשר יומיומי, פתאום אני קורא ב-פ-ו-ר-ו-ם שאני צבוע ושקרן, יש מקומות ודרכים אחרות לפתור אי הסכמות, לא ככה, ובטח שלא כאן.

באמת שניסיתי (ואני לא היחיד) ללבן את הדברים, אבל הבחור בחר להתעלם, ולהתנצח ע"ג הפורום במקום, סתם חבל.

SCANSPEAK

פורסם

באופן מאוד ברור הייתי מצפה שהריב הזה ימחק מכאן ושניכם תקבלו אזהרות על שימוש בשפה לא נעימה - מה שהיה מונע משניכם לכתוב כאן וחבל.

תבחרו לדבר אחד עם השני ולפתור את זה, תבחרו לא לדבר אחד עם השני ולדווח למנהלים - הכל לגטימי

מה שבטוח זה שריבים כאלו לא צריכים להראות כאן ופשוט עדיף שכל אחד יתן את דעתו מבלי להתייחס למה הצד השני חושב ובלי לרדת לפן האישי.

האחד חושב שמדובר באי הבנה והטוויטר המדובר הוא בולט או הורן - נהדר.

השני חושב שמדובר בסופר טוויטר? גם כן נהדר.

לא צריך להפוך את זה למשהו לא בריא.

רוצים להפוך את זה למעניין? תחליטו מי מביניכם רוצה להביא קצת מיידע על מהו סופר טוויטר, כיצד רובם נראים ומה השימוש שלהם.

תהפכו את זה למועיל.

Pioneer TS-X150

פורסם
למפגש הראשון שלי הגעתי עם פיאסטה 89 ידנית צבועה כמו פרה, עם כיסויי פרה גם על ההגה וצופר שעושה מו.

הרכב הראשון שראיתי היה של ג׳וניור ואחרי זה של ניר

לאט לאט

עד שאין פתאום שני חברים.

תיזהרו עם זה

כל הכבוד, מילים במקומם.

לי היה ועדיין ברור שפותח השרשור התכוון לטוויטרים מסוג בולט/הורן כשפתח את השרשור ושאל על סופר טוויטרים, עליהם נתתי וחוויתי את דעתי, והחלה פה התנצחות על מה זה סופר טוויטר, שהמטרה כמו שמור אמר "להראות לאנשים את האמת", ממש ישו צמח פה בפורום, לא שום דבר מקצועי, זה לחפש בקטנות, ולהרביץ שם בשביל לצאת צודק, וזה באמת חבל.

בקשר לענין החברות, אני מסכים עם מה שאמרת.

רק שיש קוים אדומים, בן אדם היה אצלי בבית, והיה איתי בקשר יומיומי, פתאום אני קורא ב-פ-ו-ר-ו-ם שאני צבוע ושקרן, יש מקומות ודרכים אחרות לפתור אי הסכמות, לא ככה, ובטח שלא כאן.

באמת שניסיתי (ואני לא היחיד) ללבן את הדברים, אבל הבחור בחר להתעלם, ולהתנצח ע"ג הפורום במקום, סתם חבל.

התכוונתי לסופר טוiיטר ולא לטוויטר מסוג בולט/הורן.

ספיציפית לסופר טוויטרים של קריסינדו, ראה הודעה מס' 16 בשרשור :wink:

פורסם

קרשנדו הינו מותג מעולה - זה בטוח.

אבל בין אם מדובר בטוויטר רחב פס שלהם או סופר טוויטר יהיה הרבה יותר קל לעזור לך אם תוכל לתת את הדגם המדוייק של הרכבי שאתה מדבר עליו.

לא בטוח אם עדיין מדובר כאן באופן שימוש שידמה סופר טוויטר או בסופר טוויטר אמיתי.

לאחרונה ראיתי כאן ביד 2 למכירה טוויטר סופט דום רחב פס של קרשנדו, אולי מדובר על האחד הזה? אם כן, זה ממש לא סופר טוויטר אלא בדיוק ההפך, טוויטר רחב פס, כלומר טוויטר שמסוגל לרדת נמוך מאוד ולתפקד היטב בתוך סט שני חלקים.

הביקורות מעולות, לשמוע לא שמעתי לכן לא מסוגל לחוות דעה אישית.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...