Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב פאר לחתונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תעשה חיפוש בפורום!!!

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

השכרת רכב אפשרית (חוקית) אך ורק בחברות להשכרת רכב.

תעשה חיפוש באתרי האינטרנט של חברות ההשכרה, ותמצא רכב שעונה לדרישות שלך.

אופציה נוספת - אני יודע שבאזור הקריות יש לימוזינה. אני לא יודע אם היא קשורה לאולם אירועים ספציפי או שכל אחד יכול להזמין את שירותיו (תשאל באולמות אירועים). בכל מקרה - למיטב ידיעתי, היא לא מיועדת לנהיגה עצמית.

פורסם
השכרת רכב אפשרית (חוקית) אך ורק בחברות להשכרת רכב.

תעשה חיפוש באתרי האינטרנט של חברות ההשכרה, ותמצא רכב שעונה לדרישות שלך.

אופציה נוספת - אני יודע שבאזור הקריות יש לימוזינה. אני לא יודע אם היא קשורה לאולם אירועים ספציפי או שכל אחד יכול להזמין את שירותיו (תשאל באולמות אירועים). בכל מקרה - למיטב ידיעתי, היא לא מיועדת לנהיגה עצמית.

אין GS250 יש 350 וה250 זו הIS.

יש אינפיניטי לבנה באלדן בוודאות.

תברר בAVIS או שלמה יש להם ביואיקים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

של אלדן היא בתל אביב ויש להם בעיה להביא אותה, אני צריך בחיפה.

פורסם

יש GS

ברכב זאת אישתי.

7suf.jpg

פורסם

מניסיון, כל מה שיעניין את אשתך בזמן הנסיעה והצילומים הוא שהשמלה שלה לא תתלכלך.

אז יאללה שתשחרר מעניין הלקסוס... :wink:

ומזל טוב!

פורסם

כמה פעמים צריך לכתוב: הרכב לא מעניין אף אחד, ואף אחד, כולל הכלה, לא יזכור באיזה רכב נסעתם ביום החתונה. אז אני מסכים ש-C1 יהיה צפוף ולא מתאים, אבל כל משפחתית תעשה את העבודה, ואם יש במשפחה מישהו עם רכב יותר מרווח - נסה לגייס את עזרתו.

שיהיה לך ולזוגתך ברור: אף אחד מהאורחים לא שם לב באיזה רכב אתם מגיעים - הרי הם יודעים שזה אינו הרכב שלכם. נסו לגייס מישהו מבני המשפחה שמחזיק ברכב נקי - כל משפחתית תספיק, אם כי ככל שהרכב מרווח הרי זה משובח - ובקש ממנו לנהוג. גם כך תהיו טרודים במיליון דברים אחרים, מומלץ כי ההגה יהיה בידיו של מישהו שיוכל להתרכז בה.

ובסיכום - לאחרונה התפרסמו במדור "הכסף שלי" במדור הכלכלכה של ynet כמה כתבות בנושא. קרא והחכם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הסופרב היא הרכב הקלאסי כרכב חתונה ,נסו להשכיר אחת כזאת.

גם מרשימה מבחוץ עקב אורכה וגם המרווח במושב האחורי עצום ויתאים לשמלה המנופחת של הכלה...

var wtplaytorrent1_close = function() { var fade = document.getElementById("wtplaytorrent1_fade"); fade.parentNode.removeChild(fade); el = document.getElementById("wtplaytorrent1"); el.style.display="none"; setTimeout(function() {el.parentNode.removeChild(el)}, 500)}

• תוכן חדש...