Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני חודש הסעתי ידידה על האופנוע ותוך כדי נסיעה עף לא האייפון על הרצפה ולפני שהפסקתי לעצור נהג מונית עלה לה על האייפון שהיה ללא מגן. היה רעש של ריסוק אבל לשמחתי חוץ משריטה של הנפילה המכשיר לא נשבר.

תמיר.

פורסם

לא הבנתי ממש איך התרמית עובדת.

אותו בנאדם הולך ליד האוטו מתי שאני עושה רוורס ונתקע באוטו (כאילו אני נכנסתי בו..), ואז טוען שפגעתי לו בכיס שבפנים היה האייפון שנשבר?

אם חושבים על זה, לא נראה לי שפגיעה ברוורס (10 קמ"ש לכל היותר - כי זה בחנייה) תשבור אייפון שנמצא בתוך כיס

האייפון הקודם שלי קיבל כמה מכות מקצוות של שולחנות/קירות ולא היה במצב של שבר/סדק, אז מטמבון של מכונית ועוד כשהאייפון בכיס.. - סיפור הזוי מאוד

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

חברים עד שיעצרו את הנוכל לא להשתמש ברכבים.

נו באמת?? אם פותח השרשור לא היה מעלה את הפוסט מהפייסבוק הייתי בטוח שזאת בדיחה.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
לא הבנתי ממש איך התרמית עובדת.

אותו בנאדם הולך ליד האוטו מתי שאני עושה רוורס ונתקע באוטו (כאילו אני נכנסתי בו..), ואז טוען שפגעתי לו בכיס שבפנים היה האייפון שנשבר?

אם חושבים על זה, לא נראה לי שפגיעה ברוורס (10 קמ"ש לכל היותר - כי זה בחנייה) תשבור אייפון שנמצא בתוך כיס

האייפון הקודם שלי קיבל כמה מכות מקצוות של שולחנות/קירות ולא היה במצב של שבר/סדק, אז מטמבון של מכונית ועוד כשהאייפון בכיס.. - סיפור הזוי מאוד

הוא נותן מכה ברכב כדי לדמות פגיעה ומפיל את המכשיר על הרצפה.

הדבר הנכון לעשות הוא לתקוף חזרה - להזמין משטרה ולטעון בתוקף שראיתם אותו ניגש לרכב ונותן מכה בכוונה, ועכשיו הוא מנסה לסחוט. אני מנחש שברגע הוצאת הטלפון לחייג למשטרה הנוכלים האלה ייעלמו.

פורסם
עוד הצעה:

מדפיסים את הדף הרלוונטי מהפייסבוק. ברגע שהגאון צץ ומאיים בתלונה אומרים לו - אין בעיה, נזמין משטרה ונמתין. אם וכאשר השוטר מופיע שולפים את הדף ומתלוננים על סחיטה. נראה לי שהבעיה תיפתר ככה בצורה די מוחלטת.

רעיון מצויין,

אתה אמיתי תגיד לי?! :roll:

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...