Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פרימיום ב-80000 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4743 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש רכב בסביבות ה-80000 פלוס מינוס, רציתי רכב קצת יותר מאובזר מהסטנדרט שכולל בקרת שיוט, שליטה מגלגל ההגה וסאן רוף

הבחירה הראשונה היתה מאזדה 3 דגם ספיריט 2010 שמאובזרת בהתאם למה שאני מחפש, רציתי לדעת האם יש עוד המלצות לגביי דגמים מאובזרים באותה רמה באותו סדר גודל של מחיר?

האם המאזדה דגם ספיריט מומלצת?

פורסם

היתה לי ספיריט 3 וחצי שנים

היא היתה אוקטובר 09(צורה חדשה) ומכרנו אותה לפני שבועים ב80 בדיוק עם 50 אלף קילומטר..

רכב חזק וכיף,הכוח מורגש.

בקרת שיוט בקרת אקלים מפוצלת מראות מתקפלות סאנרוף פנסי ערפל שליטה מההגה על האודיו,אחלה של רכב.

פורסם

מזדה 3 פרימיום???!!!??:shock:

אודי זה פרימיום, במוו זה פרימיום. שבולט מאליבו זה פרימיום

סקוגה סופרב

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

אני גר בכרמל התוואי דרך שלי אומר שאני כל הזמן בעליות

אז רוב הזמן הצריכת דלק היתה 1 ל9 בערך אבל מן הסתם כשנסעתי במישור או בכביש החוף אתה כבר מקבל נתונים הרבה יותר טובים.

אמינות פסיכית לא עצרתי בצד אפילו פעם אחת כל ה3 וחצי שנים,אפילו פאנצ'ר לא היה לי,שום נורה שום תקלה שום רעשים.

באמת שאין לי אפילו מילה אחת רעה להגיד על הרכב הזה,מושלם.

פורסם

סקוגה סופרב

ושבולט מאליבו פרמיום???!!!??:shock:

אם הבחור ירד משרייד אז מזדה שלוש זה פרימיום

פורסם

סקוגה סופרב

צפיתי שמישהו יעיר על בחירת המילים ובצדק רב :-D

לא ידעתי איך לתאר בקצרה את העניין בכותרת כדי להבהיר שאני מחפש רכב עם טיפה יותר אקסטרות מהמשפתית הממוצעת, ברור שהכוונה לא היתה למרצדס או BMW

פורסם

סליחה!!!

אבל מאליבו זה בהחלט פרימיום

לענייננו, חפש לך רכב מנהלים חזק וטובשיתן לך תמורה טובה ל80,000

האמן לי, זה סכום לא קטן ואתה כל כך תתבאס לנסוע כל יום במאזדה 3 שלכל עובד 3 במדינה יש וזה לא משנה אם זה ספיריט גם ככה אף אחד לא רואה

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם
סליחה!!!

אבל מאליבו זה בהחלט פרימיום

לענייננו, חפש לך רכב מנהלים חזק וטובשיתן לך תמורה טובה ל80,000

האמן לי, זה סכום לא קטן ואתה כל כך תתבאס לנסוע כל יום במאזדה 3 שלכל עובד 3 במדינה יש וזה לא משנה אם זה ספיריט גם ככה אף אחד לא רואה

על מה היית ממליץ?

חשוב לי גם מצד שני צריכת דלק יחסית סבירה (אני מודע לזה שבדגמים כאלה אני לא אקבל 1 ל-15, אבל לא הייתי רוצה לקבל 1 ל-8 נניח) וגם עלות טיפולים\חלפים הייתי רוצה שתהיה סבירה, בגלל זה הנחתי לעצמי שהגרמניות למיניהן פחות יתאימו פה, מצד שני הידע שלי לא מאוד נרחב בסוגי המכוניות ולכן העליתי כאן את השאלה

פורסם

לא הייתי מגדיר את המאליבו כפרימיום אף על פי שהייצרן בהחלט כיוון לסגמט הזה.

לגבי המזדה 3 ספיריט,חוץ ממנוע 2.0 אין שם שום דבר פרימיום,דווקא בתקציב שלך ניתן לרכוש מספר דברים מעניינים.

Porsche 944 turbo

פורסם
לא הייתי מגדיר את המאליבו כפרימיום אף על פי שהייצרן בהחלט כיוון לסגמט הזה.

לגבי המזדה 3 ספיריט,חוץ ממנוע 2.0 אין שם שום דבר פרימיום,דווקא בתקציב שלך ניתן לרכוש מספר דברים מעניינים.

היצרן לא כיוון את המאליבו לפרימיום בכלל,בארה"ב זה הדגם הכי פשוט של שברולט,והוא זול.

רק בארץ עשו מהמאליבו [שהוא רכב טוב] פרמיום.

• תוכן חדש...