Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משכנתא - מה אפשר לקבל היום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4753 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמובן שבכוונתי ללכת ולהשוות הצעות בצורה מסודרת, אך יש למישהו מושג מה סדר גודל הריבית שאפשר לקבל היום למשכנתא, בקבועה ו/או משתנה?

מדובר על סכום של כ-500K שיהווה מחצית מערך הנכס, ומשכנתא ל-20 שנה.

המון תודה!

פורסם

השאלה שלך כללית מאד, כיון שלא ציינת את הפרמטרים האישיים שלך, שקובעים את הסיכון ולפיכך את עלות המשכנתא.

מכל מקום - לאור נסיון קטן שלי לאחרונה (הלואת גישור + משכנתא קטנה ל-4 שנים) ממליץ לך מאד לערוך סקר יסודי של כל המלוים האפשריים כולל בנקים וכנראה גם חברות ביטוח.

אישית קיבלתי את ההצעה הנוחה ביותר בסניף הבנק שבו אני מנהל את חשבון העו"ש שלי מזה שנים רבות. הזוג שקנה את דירתי הנוכחית קיבל את התנאים הטובים ביותר מבנק שיש לו הסדר עם מקום העבודה. וכמובן שמיקוח לא יזיק.

אתה צריך לבדוק עלויות של עוד שני מרכיבים משמעותיים מאוד - ביטוח חיים וביטוח הנכס. סבב הצעות מחיר קטן שעשיתי השבוע הפחית למעלה מ-40% ממחיר ביטוח החיים, עניין של מאות שקלים בחודש. בביטוח הנכס ההבדלים בין ההצעות היו זעומים ונשארתי עם סוכן הביטוח שמולו אני עובד כיון שאני מכיר את השירות שהוא נותן (הוא לא נתן הצעה לביטח חיים אלא הפנה אותי לעמית שלו, כך שלא נפגע מכך שביצעתי את הביטוח ב"ביטוח ישיר").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...