Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4757 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש הרבה דיבורים על זה אבל עוד לא ראיתי אחד כזה. למישהו יש מטען נייד שאפשר להטעין את האייפון בלי חשמל?

(למי שלא הבין אז הרעיון הוא להטעין את המטען בבית ואז איתו להטעין את האייפון בלי להתחבר לחשמל או מחשב)

עכשיו כשמילואי הקיץ מתקרבים אני חושב שהגיע הזמן לרכוש צעצוע שכזה.

המלצות? רעיונות?

פורסם

אני יודע שיש לחברת mophie קייסים לאייפון עם סוללה פנימית שנחשבים איכותיים.

אם לא חשקה נפשך במגן שמנמן, אתה יכול להזמין מאיביי כל power bank עם שקע USB ולחבר אליו את הכבל של האייפון.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה,

יש כאן את הPOWER BANK הזה.

כתוב ככה:

Capacity: 12000mAH @ 3.7V

מישהו יכול לעזור לי להבין מה זה אומר במספרי טעינות?

נשאל ככה, כמה פעמים אוכל להטעין את האייפון מריק למלא עם הדבר הזה?

פורסם

תלוי בקיבולת הסוללה של האייפון (אין לי מושג).

אצלי, סוללת 5600 מיליאמפר מספיקה ל3 טעינות מלאות (סוללה של בלקברי בקיבולת 1400 מיליאמפר).

לא יצא לי לנצל את כולה, על הנייר וההגיון היא בטח תספיק ל3.5-4 טעינות מלאות במקרה שלי.

עצה טובה ומנסיון עם איביי- תעשה טובה לעצמך ותקנה סוללה ממותג סוללות ידוע ואמין באמיתות הנתונים שלו. הרבה מהסוללות הזולות באיביי הם פשוט סתם ניפוח של מספרים ולא באמת מכילות את הקיבולת המוצהרת. ככה זה לגבי רוב הסוללות מסין (וזה מנסיון!).

חברה טובה לדוגמה: MOMAX (זה מה שיש לי)- משמשת אותי כשנה ועובדת מעולה. אך היא יקרה קצת (אך באותו טווח מחירים מבין החברות הידועות).

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

לא כל הסינים זה זבל.

אבל החשודים ביותר אלה המוצרים הקטנים שיש להם הצהרות גדולות.

גם לי יש סוללה של MOMAX שהייתה בשימוש בגלקסי 1 שלי.

סוללה באמת טובה. שילמתי עליה 40 דולר באותו זמן, כשאפשר היה לקנות מוצר סיני כביכול זהה ב-8 דולר.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

חברת ANKER

חברה אמריקאית מעולה בכל מה שקשור לסוללות חליפיות

אני אישית הזמנתי את זאת:

http://www.ianker.com/Anker-Astro-Pro2-battery/product/79AN20L-SA

מתאימה לטעינה אחת של לפטופ ועד כ 13 טעינות של אייפון 5.

ויש לה מחברים לכמעט כל סוגי הטלפונים הסלולריים.

מגיעה עם מטען מהיר של כ 3-4 שעות טעינה לסוללה מיידת מלאה.

לדעתי העסקה הכי טובה היום.

צפויה להגיע אליי בסוף החודש.

נ.ב

היום אני משתמש באחד כזו:

http://www.ebay.com/itm/2200mAh-External-Battery-Backup-Charger-Case-Pack-Power-Bank-for-iPhone-5-/190846015018?pt=US_Cell_Phone_PDA_Batteries&var=&hash=item2c6f4f162a

שמתאים לטעינה 1, שיימכר ברגע שאקבל את ה ANKER.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

• תוכן חדש...