Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הזמנתי מחנות שנמצאת בברלין סט שטיחי Seat Sport לסיאט לאון שלי.

סכ"ה כולל משלוח 75.9 יורו עם חשבונית מסודרת ללא קומבינות.

המשלוח היה דרך DHL שהועבר להמשך טיפול עם דואר ישראל וקיבלתי את המשלוח לאחר שבוע בדיוק. 30.5 בוצעה ההזמנה.

אז איך הם מתייחסים לחבילות שמגיעות אליהם?

אפילו הנציגה בדואר התביישה לתת לי את החבילה ואמרה "נראה טוב" בציניות.

20130606150630.jpg

20130606150644.jpg

והשטיחים.. :)

20130606150754.jpg

20130606150944.jpg

פורסם

זה לא נראה טוב. זה נראה רע !

תעודת עניות למכס.

לפחות היו פותחים דופן אחת בסכין יפנית וסוגרים אח"כ עם הרבה מסקנטייפ.

(יצא לי להזמין וגם לקבל חבילה גדולה פיזית, והם אולי לא פתחו אותה כ"כ יפה, אבל סגרו טוב. יותר מדיי טוב).

alfa 156 2.5.

פורסם

שום דבר שהם פותחים לא מגיע אליך אחר כך ארוז כמו שצריך. אני אפילו לא מדבר על הקרטון - אלא על פצפצים וכאלה שנועדו להגן על המוצר עצמו

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שאלת הבהרה (לפני שנמשיך לצלוב, ושאם כן - אז לפחות את מי שצריכים).

מי פותח את החבילות - המכס, או הדואר ? ואיפה ?

(עריכה - שמר - אינך בפוקוס. זה היה רשום)

alfa 156 2.5.

פורסם
לא הבנתי על סמך קבעת שהמכס הוא זה שקרע את החבילה ולא, נניח, דואר ישראל.

יפה מאוד, תגובה הגיונית ביותר. פותח שירשור יקר, אני לא בא להגן על אף אחד. רק תזכור שהחבילה הזו הייתה במשך שבוע בתנועה. עברה אין ספור ידיים ומן הסתם גם רגליים. אתה לא יכול העשים את המכס. ורק כדרך אגב, כאשר המכס פותח חבילות הוא שם מדבקה שזה נבדק ופטור ממיסים. כך שלא בטוח שזה הם בכלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יפה , יש לי מדבקה של פטור ממיסים.

למה שהדואר יפתח חבילה ? המכס פותח כדי לבדוק את ערך הפריט או מטעמים ביטחוניים.

פורסם

גבר, אני קיבלתי בחיי יותר חבילות פי שלוש מהגיל שלי. מעולם לא הגיעה לי חבילה מעוכה והרבה עברו בדיקות מכס. מדובר בקרטון גדול עם משקל לא קטן בפנים. תחשוב שהדבר הזה היה בתנועה במשך מעל שבוע. כמה אנשים הרימו, הורידו וזרקו את הקופסה הזו. אני מסרב להאמין שאלה מהמכס הם כאלה בהמות ברוטליות חסרות התחשבות שיעשו כזה דבר. כנראה איזה פועל בדרך שלא שם קצוץ על העבודה שלו.

עם כל הכבוד, דוגרי אין לך הוכחה. זה לא פייר להאשים את זה שנגע בקופסה אחרון מבלי שראית איך הקופסה הגיעה אליו בכלל.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
לא הבנתי על סמך קבעת שהמכס הוא זה שקרע את החבילה ולא, נניח, דואר ישראל.

בזמנו שלחתי לארץ כמה ארגזי קרטון עם ספרים ומגזינים, כולם עם הצהרת מכס מסודרת, רתומים ומסודרים על משטח עץ, עטופים בשכבת שרינק נדיבה, דרך אחת מחברות הקורייר הגדולות. כל הפואנטה הייתה לא להזיז את הארגזים הכבדים בתפזורת אלא רק ע"ג המשטח עם מלגזה, וכך גם נכתב במסמכי המשלוח. כשהם הגיעו אחרי שבועיים המשטח כבר לא היה שם, כל הארגזים נפתחו ולא נסגרו כראוי (אפשר היה לראות שמי שפתח אותם פשוט לא שם ז*ן), הכל היה מלוכלך ובלוי, ולשרינק שעטף את כל העסק להגנה כבר לא היה זכר. הקורייר סיפק הוכחות שכל הנזק קרה בשלב הביקורת, שכן בכל תחנות המעבר שלו המטען נבדק ונמצא תקין.

אני אומר: תפתחו ותבדקו מה שאתם רוצים, אבל תארזו אח"כ ותחזירו למקום כמו שמצאתם את זה. עובדי המכס מבצעים אונס קבוצתי בפאקינג קופסת קרטון עם מגזינים ישנים, ואנשים לא מבינים למה השארתי את כל הרכוש היקר שלי במחסן בחו"ל במקום לקחת אותו איתי כשחזרתי לארץ. באמת דילמה.

אז כן, אני מאמין שזה היה המכס ולא הדואר, ויש לו מזל שאלו היו רק שטיחים. הם יודעים היטב שלתביעות שיוגשו נגדם אח"כ על נזק לרכוש יש סיכוי של כדור שלג בגיהנום (מקסימום הביטוח יכסה), לכן מרשים לעצמם להתנהג בצורה ברברית.

פורסם

לא בטוח שזה המכס.

אבל דואר ישראל לא פחות נבלות.

לפני שנתיים קניתי את הסמארטפון שלי מחו"ל והייתי צריך לשלם עליו מס.

הלכתי לבית הדואר בעיר שלי ובזמן שהפקידה חיפשה את החבילה שלי היא זרקה את כל שאר החבילות בצורה

שאפילו שקית של זבל לא זורקים ככה.

ואני חייב לצרף את הסרטון המשעשע הבא:

cpVFC7bMtY0 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
  • תוכן חדש...