Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד אנקדוטה חשובה שיש לי לספר כאן על הONR או יותר נכון על הQD.

תמיד אמרו שצריך לנער את הQD לפני השימוש,אז פעם אחת לא ניערתי! ומה קרה? השפריצר נסתם. בתחתית המיכל שיש שם את הצינור שמעביר את הנוזל למעלה לשפירצר אז בתחתית הצינור יש מעין מסננת קטנה. המסננת הזו כולה הייתה ג'לי שערות. אחרי ניעור,פשות מעיפים את "שערות" האלו ואז אפשר להשתמש.

אז כמו שהמסננת הייתה סתומה,כך גם המנוע של השפריצרים יכול להיות סתום.

מבירור קל באינטרנט אין לדעת איזה חומרים מוסיפים לנו בנוזל שמשות. (ואני לא מדבר על המיוחדים כמו כאלה שעמידים בפני קור של מינוסים למניהם) לרוב זה יהיה איזו פרופנול באחוז שלא עובר את ה30% וכל היתר זה סבון חלש שלא מקציף.

לאחרונה פזלתי לכיוון הנוזלי שמשות שצריך לדלל אותם, נניח זה או אחרים באותו עמוד.

בכל מקרה אני כבר שנים משתמש בנוזל שמשות של אמריקן איגל,או כאלה במבצעים של 3+1 בחצי חינם וזה עושה את עבודה.

אם להחליף לכאלה שדורשים דילול? האם הם יותר איכותיים? כל זאת נדע בפרק הבא.

זה הקטע, שהפרופנול הוא סולבנט לשומן ופרקציות אחרות מצוין, הוא זול מאד, והוא מזיק מאד לווקס\אוטם.

המלצה חמה למי שמתכוון לנסות מעט ONR עם מים במיכל, אם אתם לא רוצים סבירות לסתימות מאבנים (לגבי הONR אנחנו עוד לא יודעים), השתמשו במים מזוקקים, פשוט H2O ללא מינרלים שקיימים במי ברז, שהם אלה בתנאי טמפ' מסויימים שיוצרים את האבנית.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אחפש את הפוסט של יוגב. תודה.

בוא נסגור את הפינה של עזרא לרגע.

.

מעריך שהתכוונתם אלי?

לא כתבתי ש glassworkz לא טוב לאוטם צבע אלא ווקסים מעל האוטם. אני בדרך כלל מיישם glassworkz

במקומות שאין רוח שלא יעופו רסיסים על הצבע. למען האמת עשיתי טעות לפני כמה שבועות

ריססתי glassworkz על החלונות ולא שמתי לב שניגבתי עם מטלית מיקרופייבר שכנראה הייתה בשימוש ניקוי ווקס (למרות שעברה כביסה) מה שיצר מריחות שקיימות עד עכשיו למרות ששטפתי היום שוב את הרכב, אבל לא היה לי זמן להתמקד בחלונות.

מעבר לזה יש לי שיטה של שנים איך למנוע ריסוס תרסיסים (גם שהשתמשתי ב STP ) על הדשבורד או ההפך. (שמנקים חלונות בתוך הרכב)

סיפור קצר, על עזרא, מי זה? בכל אופן השם שלי עופר. יוגב זה בני החייל.

כשגנבו לו את כל המערכת מהרכב כולל הסאב שרכשתי לו-המערכת אגב ברובה הייתה שלי בעבר, חלקה הבאתי מארצות הברית לפני יותר מעשור. בצר לי חיפשתי לו מערכת אחרת לכן נכנסתי לכאן לחפש מערכת ביד שנייה. ביום שנכנסתי לכאן וגיליתי

קהילה פורחת של חולי דיטיילינג כמוני? נשארתי כאן באותו שם-השאר היסטוריה...

פורסם

בכל אופן השם שלי עופר. יוגב זה בני החייל.

כשגנבו לו את כל המערכת מהרכב כולל הסאב שרכשתי לו-המערכת אגב ברובה הייתה שלי בעבר, חלקה הבאתי מארצות הברית לפני יותר מעשור. בצר לי חיפשתי לו מערכת אחרת לכן נכנסתי לכאן לחפש מערכת ביד שנייה. ביום שנכנסתי לכאן וגיליתי

קהילה פורחת של חולי דיטיילינג כמוני? נשארתי כאן באותו שם-השאר היסטוריה...

:-D אחלה סיפור! הרוויח בגדול הבן שלך.

וטוב לדעת ששמך עופר.:wave2:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אני הבנתי שהglassworkz לא טוב על ווקס. בכול מקרה, יש לי את הglassworkz ויש אוטם, בהזדמנות אני אעשה ניסוי.

דרך אגב, מערכת מצאת בסוף ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...