Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חייל שמשתחרר באוגוסט מצה"ל.

עכשיו העניין שבסוף אוגוסט נגמר הביטוח על הרכב של ההורים ( אני רשום כחריג בביטוח לא על תקן נהג צעיר רגיל ) והרכב הוא לנד קרוזר ככה שאם אני מחדש את הביטוח זה יוצא המון כסף ומבחינתי לא יוצא משתלם כי גם ככה הרכב יהיה אצל אבא שלי.

בצבא אני משרת כנהג בגדוד ואני נוהג על מגוון רחב של רכבים ויש לי גם רישיון מעל 15 טון וגם בבית יצא לי לצבור ניסיון על הרבה מאוד רכבים ( שברולט מאליבו, לה קרוס מאזדה 3, לאנטיס ועוד כמה רכבים ככה שמבחינת ניסיון התנסיתי במספיק רכבים ואני יכול להתמודד עם רכבים שיש בהם כוח.

עכשיו אני מחפש רכב ויש לי התלבטויות ובשביל זה פתחתי את האשכול בכדי שתועלו לייעץ לי מה כדאי לי,

יש לסבתא שלי סיריון 2008 עם 43,000 קילומטר היא לקחה אותו מהחברה והאוטו שמור כחדש היתרונות שזה אוטו קטן וחסכוני מאוד בדלק וגם מבחינת ביטוח יוצא לי טוב. הצד הרע שאני מעדיף מכוניות יותר גדולות וחזקות מרגיש לי יותר טוב ויותר בטוח ( גם אם הוא קיבל 5 כוכבים במבחני ריסוק זה עניין של הרגשה )

מצד שני אני מאוד אוהב את השברולט מאליבו הצורה של 2006 ( והייתה לנו כזו ונהגתי עליה כמה חודשים ) מבחינת דלק היא תאכל יותר דלק אבל אני מאוד אוהב את האוטו הזה הוא גדול מרווח לא שיא הטנולוגיה אבל אני אוהב אותו הוא בטיחותי ונוח גם מבחננת אחזקה וביטוח יוצא יחסית זול

נסעתי גם על יונדאי גטס של הבסיס נסיעה של חצי שעה ואני חייב להגיד שממש כאב לי הגב אמרי הנסיעה הזו אז הרכב הזה לא בא בחשבון.

אני בחור יחסית גדול 1.80 והרכב הולך לשמש אותי לנסיעות לעבודה וחזרה ונסיעות מהקריות לחיפה והפוך ולרכב הולכת להיות מערכת שמע ( המחלה שלי ) ולפעמים בסופ"שים לאיזה טיול באיזור

אם תוכלו לייעץ לי בעניין הזה מה כדאי לי כי אני קצת מבולבל או אפילו להמליץ לי על עוד רכבים בטווח הזה אני אשמח

Amp1: Crescendo 2000.4 Amp2: Zapco ST-2X Mono: Soundqubed 7k DSP: Steg 6TO8 HU:Pioneer X8750BT

Tweeters: Crescendo STS-1 Midbass: Crescendo PWX8 X2

Subwoofer: FI Team4 15" @0.5ohm ALT: JS Alt's 300A

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...