Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ספורט עד 50K - קיים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כיום יש לי פיג'ו 206 XS 2006.

זה האוטו הראשון שלי, שאני חייב לציין שמאוד נהנתי ממנו בעיקר בחלק של ההתנהגות.

היום הרכב כבר מרגיש לי חלש ואני מחפש רכב חזק יותר ומהיר יותר.

יש לי אפשרות היום למכור את הרכב ולקבל עליו בסביבות ה-30K ויש לי עוד 20K להוסיף. סך הכל 50K.

אני מעוניין לקנות רכב ספורט [כמובן אם יש חיה כזאת בתקציב הזה], לא ספורטיבי כמו ה-206 אלא ספורט.

כמובן שיש גם דרישות מהרכב.

ידני, עדיפות גבוהה ל-3 דלתות, צריכת דלק וביטוח שפויים [ עד כמה שאפשר], שנתון כמה שיותר גבוה.

וכמובן הכי חשוב, אני חושב שהגיע זמני להתנסות ברכב גודש :-D .

במידה וקיימת חיה כזאת, בתקציב הזה, מה הייתם ממליצים לי?

תודה ולילה טוב!

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קשה למצוא רכב ספורט שהוא חסכוני בדלק, אני מניח שגם עלויות של ביטוח ואחזקה לא יהיו זולים לכזה רכב.

אלא אם כן המונח ''ספורט'' הוא גדול קצת ואתה מתכוון לרכבים סטייל פונטו HGT וכדומה,

ולא לרכב ספורט טהור כדוגמת MX5 ישנה וכדומה.

שלומי.

פורסם

אני מודע לעניין הביטוח והדלק, בגלל זה רשמתי שיהיו שפויים עד כמה שאפשר.

אם אי אפשר, אז אי אפשר.

אני לא מחפש פונטו HGT.

MX5 נכנס בתקציב רק ממש ישנות ואני מעדיף משהו אחר בשנתון גבוה יותר.

פורסם

תראה, רכבי ספורט במחירים כאלה עם שנתון מתקדם זה משהו שדיי קשה למצוא,

ואיזכור עניין צריך הדלק והביטוחים שזה בוודאי חשוב לך (פחות למי שמעוניין ברכב ספורט יקר יותר),

דיי מבלבל.

חפש גולף GTI שמורה, תוכל למצוא עד שנת 2001-2 אני מניח.

שלומי.

פורסם

כמו שאמרתי ה-206 זה הרכב הראשון שלי.

ברגע זה אני רוצה לעבור לרכב חזק יותר לרכב ספורט, יכול לראות שאני אראה שזה לא מתאים לי ברגע זה ואני ארד מהעניין לגמרי או שאחפש רכב ספורטיבי.

בעיקר מה שמעניין אותי זה לחפש רכב גודש ולהתחיל להכיר את כל העניין של רכבים גודשים וכו'.

פורסם

רכב גודש יעלה לך יותר בסופו של יום.

אם אתה בכל זאת נעול על זה, אולי איזו איביזה טורבו תכנס לך בתקציב, תבדוק ביד 2.

קח בחשבון גם עלויות טיפולים\ביטוחים יקרים יותר, ותצטרך לטפל בזמנים יותר תכופים מאשר רכב אחר.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

קיים וקיים.

מאזדה MX5 NA - רכב הספורט האולטימטיבי. אמורה להיות אמינה אם (וזה אם גדול) היא שמורה ומטופלת. והרוב המוחלט מוזנחות.

אני מניח שבמחיר תוכל למצוא גם יאריס ספורט.

.Your average Notepad

פורסם

לדעתי תבדוק את שלושת האופציות שהציעו לך כאן:

MX5 - תרגיש יותר חזקה ויותר מתנהגת אבל תבדוק לגבי ביטוח וכניראה שתצטרך סבלנות למצוא רכב שמור ולרדת בשנתון.

איביזה FR - הרכב ירגיש לך הרבה יותר חזק מהרכב שלך והוא גם גודש (מנוע 1.8 טורבו) אבל תצטרך להתפשר על ההתנהגות.

יאריס T - יותר מתנהגת מה206 שלך ואולי היא תהיה גם יותר חזקה אבל לדעתי השיפור שתרגיש לעומת הרכב שלך לא יהיה משמעותי כלכך שיצדיק את המעבר.

קח בחשבון ששלושת הרכבים לא יהיו חדשים יותר מהרכב שלך מבחינת שנתון האיביזה והיאריס תוכל למצוא בסביבות שנתון 2005.

ולגבי הגולף GTI תוכל למצוא שנת 01-02 אבל האחזקה תהיה יותר יקרה ולא בטוח שיהיה לה איזשהו יתרון על האיביזה.

skoda fabia 1.4 16V

skoda octavia 1.9TDI

audi A4 1.8T - sold

פורסם

איביזה טורבו וקליאו ספורט

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם
איביזה טורבו וקליאו ספורט

+1

לך תראה את שתי האופציות הנ"ל ותראה למי מהן אתה מתחבר יותר.

אלי.

פורסם

קליאו ספורט-תוודא רק שאין לה שלדה ושהיא מטופלת במורשה.

היחס תמורה מחיר גבוה מאוד

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

תודה רבה לכולם על התגובות והעזרה!

לגבי הקליאו ספורט, שמעתי עליה רבות!

הפחד שלי ממנה זה מבחינת הכוח, אני מחפש רכב גודש, להרגיש את הכוח של האוטו, גם בסל"ד נמוך, וקליאו ספורט תקנו אותי אם אני טועה יותר דומה ל206, אוהבת טורים גבוהים ואחרי הכל, היא לא גודשת.

אבל, זאת גם אופציה שאני לא שולל.

לגבי הMX5, גם כן, לא גודשת, אבל זאת גם אופציה שאני לא שולל כי שמעתי על הרכב הזה המון מבחינת ההתנהגות שלו, ואני תמיד העדפתי התנהגות על כוח אבל עכשיו אני רוצה אולי לעשות שינוי ולעבור לרכב עם כוח.

איביזה טורבו, FR למיניהן חיפשתי ביד 2, לא מצאתי אופציה יותר מידי אטרקטיבית, רובן משופרות ואני לא מבין בכלל רכבים משופרים, איך להתייחס אליהם או איך לטפל בהם טיפולים תקופתיים ושוטפים, לכן אני מחפש איביזה סטנדרטית אבל כמעט ואין וגם מה שיש לא נראה מציאה גדולה.

לגבי הקליאו שפירסמת, סך הכל נשמע בסדר והוא גם גר לידי אבל הפחד שלי זה הקצה שלדה, שאני יתקע איתה שאני יבוא למכור.

• תוכן חדש...