Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן גיר ( פיאסטה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי פורד פיאסטה 2002.

שמתי לב שיש לי נזילת שמן קטנה באזור הגיר. אני מקפיד לבדוק שמן במנוע לפחות פעמיים בשבוע, והנזילה היא די קטנה, אני ממלא מפעם לפעם עוד קצת שמן.

השאלה שלי האם מילוי שמן במנוע הוא גם מילוי שמן לגיר? או האם יש פתח מילוי ספציפי לשמן גיר?

תודה מראש

פורסם

יכול להיות שיש לך נזילה ממחזיר השמן האחורי שיושב בין המנוע לגיר. לשמן המנוע יש תא משלו וכך גם לשמן הגיר. מה שחשוב שתיבדוק שלא נוצר חוסר כל שהוא בשמן הגיר. אוטומט או ידני?

פורסם

הרכב שלי הוא ידני.

אם אתה אומר שיש פתח לשמן הגיר איפה הוא אמור להיות ממקום? הפתח לשמן מנוע מאוד ברור ופשוט למציאה. חיפשתי פתח נוסף שאמור להיראות כמו פתח של משהו, אבל באמת שאני לא מוצא...לא יכול להיות שהם ניזונים מאותו הפתח?

פורסם

אלמוג, בניגוד לאופנועים במכוניות יש שמן נפרד לגיר ושמן נפרד למנוע כי יש להם תכונות ודרישות שונות.

הנה מה שאומרים בחו"ל לגבי מילוי השמן. אם ספר טיפולים של פיאסטה MK 3 יעזור לך אני מוכן לשלוח לך אותו במייל.

מילוי שמן

סירטון

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הרכב שלי הוא ידני.

אם אתה אומר שיש פתח לשמן הגיר איפה הוא אמור להיות ממקום? הפתח לשמן מנוע מאוד ברור ופשוט למציאה. חיפשתי פתח נוסף שאמור להיראות כמו פתח של משהו, אבל באמת שאני לא מוצא...לא יכול להיות שהם ניזונים מאותו הפתח?

הם בהחלט לא ניזונים מאותו הפתח. בדר"כ בגירים ידניים לא קיים מדיד לבדיקת מיפלס שמן הגיר והבדיקה נעשית דרך הוצאת בורג בחזית הגיר ובדיקה אם השמן מגיע עד הפתח של הבורג.

פורסם

אוקיי תודה רבה.

האם יש נורית חיווי מסויימת שאמורה להידלק כאשר יש מעט שמן בגיר? או שבאופן תיאורטי אני יכול "לנסוע על ריק"??

פורסם

צירפתי לך תמונה בורג תחתון אתה מרוקן סוגר.וממלא מהעליון עד שיוצא שמן מהפתח. במקרה שלך תבדוק רק שנשפך שמן מהעליון.

שים לב שהרכב מאוזן בזמן המילוי.שזה קצת בעיה אם אתה לא על ליפט או שתמלא מלמעלה עם צינורית כשהרכב למטה.

אם זה נזילה קלה יכול להיות שלא תבחין בחוסר.

gear.pdf

פורסם

ריקון השמן מהמנוע( לא שמן גיר ) נמצא בתיתית אגן השמן.

יש בורג ניקוז מתחת לפילטר שמן ( בערך )

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...