Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיתוק פקדים בC#

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4789 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי!

עשיתי משחק מונופול.

כמובן שהסיכוי לקבל מנצח במונופול הוא כמעט אפסי, אבל בכל מקרה, אני מעוניין לשתק את כל הפקדים על הform במידה ושחקן כלשהו מנצח את המשחק- כלומר שלא יהיה ניתן לשחק במשחק יותר. שמישהו יעזור לי?

תודה רבה!! :)

פורסם

עד כמה שזכור לי בc# אתה יכול לקבל את כל האובייקטים הגרפיים ששייכים לאותו טופס בצורת list ואז זה בסה"כ לולאת for each ולכל אובייקט לעשות .enabled = false

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מבנה הנתונים של הפקדים הוא בסופו של דבר עץ, היות ולכל פקד יש גם Children, כלומר פקדים משלו שהוא יכול להכיל.

אני אומנם יותר בתחום ה-web, אבל לא חושב שגם ב-win form יש דרך לעשות disable לכולם במכה.

הפתרון הוא לכתוב פונקציה רקורסיבית, שתעבור בלולאה על הפקדים ותסמן אותם כ-disable ואז תבצע את אותה הפעולה על הילדים שלהם. משהו כזה בעברית מובנית (לא יודע אם קוד זה לא משהו שהאתר כאן לא יחסום):

פונקציה שתק _פקדים(פקד)

התחל

עבור כל ילד בתוך הילדים של פקד:

ילד.משותק = אמת

שתק_פקדים(ילד)

סוף

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תוכן חדש...