Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן c4 דגם CX 2007

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרכב ? אמינות ? צריכת דלק ?

רכב לסטודנט נסיעה בכל יום בערך 40 KM .

האם יש סיבה שכל המחירים שלו ביד 2 ממש מתחת למיחרון ? אני מדבר על 5000-10000 שקל פחות מהמחירון ..

פורסם

אחותי מחזיקה כזה בתור רכב ראשון 2006,הרכב אצלהם כבר כ3שנים ללא בעיות מיוחדות.לגבי צריכת הדלק,קח בחשבון שמדובר במנוע 1.6 עם גיר 4הילוכים כך שאל תצפה לצריכת דלק מזהירה.הרכב מאד מפנק ומאובזר מאד יחסית למתחרות.

לגבי המחירון,נובע מהעובדה שיש לסיטרואן שם לא טוב בארץ הקודש(לא בצדק) ומהיצע רחב של הרכב בחברות הליסינג.

מקווה שעזרתי.בהצלחה.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

לי יש את הדגם הזה, שנקרא אגב sx.

אני סופר מרוצה ממנו. מבחינת המתחרות שלו לאותו הסכמנו הוא מנצח בגדול בכול הבחינות. צריכת הדלק שלו נורמלית למשפחתיות. אני עושה עליו 1:12-13 אבל זה גם בגלל נסיעה לא מעטה בדרכים בינעירוניות, אם כי גם הרריות.

לסיכום מומלץ בחום ואם אתה מעוניין אז אני בחיפוש אחר אלטרנטיבה מתחום הדיזל בגלל הנסיעות הרבות אז שלח לי הודעה לפרטי.

פורסם

אפשר עוד קצת חוות דעת על הרכב ? המחיר שלו מאוד אטרקטיבי לשנה שלו .. ואני מחפש משהו לא גרוטאה בתקציב סביר של יד 38 40 אלף שקל .. כמו כן שיהיה אמין וצריכת דלק סבירה

פורסם

38-40 זה המחיר לשנת 2007~ מיד פרטית או 2008 מליסינג עם 120-140 אלף ק"מ.

סה"כ ל C4 יש מנוע וגיר שהם מוכרים עוד מימים ימימה, איכות הרכבה טובה ועיצוב נאה. הצרפתיות סובלות מתדמית חלשה ולכן המחירים הנמוכים... המחירים עד כדי כך ביזיוניים לפעמים, שבתקציב של 40K ש"ח תוכל להוציא מליסינג פג'ו 407 שנת 2008 עם 100K ק"מ.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אפשר עוד קצת חוות דעת על הרכב ? המחיר שלו מאוד אטרקטיבי לשנה שלו .. ואני מחפש משהו לא גרוטאה בתקציב סביר של יד 38 40 אלף שקל .. כמו כן שיהיה אמין וצריכת דלק סבירה

מצטרף למה שאמר איציק ומוסיף שבשנת 2007 ותחת אותו סדר גודל של מחיר היו 2 מכוניות שקיבלו את ציון הבטיחות המקסימאלי. האחד היה רנו שהיה לו עבר מאוד בעייתי והשני סיטרואן C4. מבחינתי זה היה היתרון המשמעותי למה בחרתי ברכב הזה. כול שאר שהם מאוד משמעותיים היו בונוס מבחינתי, אבל "בונוס משמעותי" כמו בקרת שיוט, נוחות המושבים, תא מטען מרווח ביחס לגודל הרכב והעיצוב. ממש נעים אם לא כיף לנסוע בו.

הבעיה היחידה זה עם השם שרודף אחרי הצרפתיות כבר לא מעט שנים ובתור אחד שמחזיק אחד כזה אז בוודאות שלא בצדק.

אפשר לומר שמי שנכנס לרכישת רכב צרפתי יהיה לו "קשה" כלכלית לצאת מזה אבל גם מי שקונה רכב צרפתי פשוט נשאר כי האלטרנטיבות של אותו סדר גודל מחיר פשוט פחות טובות.

פורסם

אני רציתי בהתחלה מיני ... אבל בסוף כנראה אני ילך על ה C4 עכשיו יש הבדלים משמעותים בין המנוע 2000 שלהם ל 1600 ?

אם יש אפשרות אחרת בתקציב שלי אני אשמח לשמוע ...

פורסם

הבדל משמעותי ב... ? (במה בדיוק ? ביצועים, מחיר, צריכת דלק, איבזור ?)

מה מעניין אותך ?

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

במקרה אתמול ביקרתי במגרש של לובינסקי בפי גלילות. יש שם כמות בלתי נתפסת של c4. אלפי מכוניות ( ואני לא מגזים) סע לשם ותראה שתוכל להוציא מחיר טוב יותר

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תוכן חדש...