Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למלא גז לפי שעונים זו השיטה הישראלית .

גם ב - 20 אחוז פחות גז השעונים יראו נתונים נכונים .

השיטה הנכונה היא לרוקן את הגז , לשקול אותו לבדוק דליפות ואז למלא גז במשקל שצריך לרכב שלך .

בשיטה הזולה לא תדע אם יש לך דליפות או ששסתום ההתפשטות סתום או שיש בעייה במייבש .

מקומות אמינים ומקצועיים לוקחים על זה 250 + מע"מ .

פורסם

מוסך מאיר (שמשון) ברח' שונצינו 21 בת"א ליד סניף הדואר.

טל' 03-5622194; 03-5619442.

מוסך מהסוג של פעם, מאוד אמין.

אני ממליץ מאוד.

תגיד שאילן עם הוולוו המליץ לך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

גם אלה המקצועיים חלקם בלופרים, הם מבצעים וואקום 10 דקות במקום 30 דקות ואם הם מוסיפים שמן מדובר בשמן שעמד בבקבוקון במכונה ולכן צבעו צהבהב מה שאומר השמן מחומצן, אני אישית ראיתי מקום כזה שמאוד מומלץ כאן בפורום עשה וואקום 1 דקה , הראה לי שהוא משתמש בגז מזגנים של חברה מאוד איכותית אבל בחצר האחורית שלו ראיתי שיש שם בלוני גז מתוצרת אחרת, אני משתמש בגז Klea שזה גז שמגיע מיפן ולפני זה השתמשתי בהוניוול שזה גז אמריקאי , אני גם לא ממחזר גז אלא משתמש רק בגז טרי מהבלון ישירות עם משקל, כמו כן במכונה יש פילטרים שתפקידם לסנן, לטפל ולהפריד את השמן מהגז, את הנ פילטרים צריך להחליף כל x מחזורי פעולה, אני ראיתי מוסך שהמכונה מתריעה שצריך לבצע טיפול ובגלל שהמכונה עדיין פועלת לא מבצעים בה טיפול כי הבעלים xxxxx (תשלימו לבד), לכן המצב עגום,

• תוכן חדש...