Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם כבר מדברים על סיפורים פחות טובים - עד לפני שנה הייתי עובד לילה , בבוקר הייתי חוזר ברגל (הליכה של חצי שעה בזריחה זה היה דיי נחמד) . בכול אופן שכן אחד יצא מהחניה של הבית הפרטי שלו , וכנראה לחץ יותר מדי גז התוצאה הוא נכנס בגיפ מרצדס חדש של השכן ממול , הבחור טס משם (שתבינו שכן שגר ממול , ועוד בנאדם מבוגר) לא הצלחתי לקלות את המספר , שמתי לבחור פתק בתיבה שזה השכן ממול...

מצד שני - חבר שרק קיבל רישיון נסע לעבודה ב6 בבוקר , נכנס לרחוב צר וניפץ לאיזה רכב ישן את המראה (פגע קלות אבל עדין חוסר מזל) . לא הייתה אזעקה והוא יכל פשוט לברוח , אבל מדובר על בחור טוב הוא השאיר פרטים.

אחרי כמה שעות הוא מקבל טלפון - הוא ביקש מבעל הרכב הנפגע שיוציא הצעת מחיר (כמובן שהנזק לא אמור להיות גבוהה) , הבחור טס למוסך מורשה ורצה לקנות מראה חדשה בעלות לא קטנה בכלל...

לכו תבינו אנשים

פורסם
וואוו, כל הכבוד.

מצידי אם יהיה איזה קמפיין לאסוף 6000 ש"ח ולהחזיר לו אני מבטיח לתרום משהו.

חומר למחשבה.

אפשר לפרסם בפייסבוק. אני בטוח של-6K איש לא יהיה אכפת לתרום שקל. רק כי הוא עשה את המעשה הנכון.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

קרה לי מקרה דומה, רק שהוצאתי מהכיס 16K שקל- ביום של השחרור שלי.

יודע מה, עשית לי חשק , אכתוב על זה פה ואקשר.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

יאאלה, בואו נתחיל קמפיין בפייסבוק (טוב אתם תתחילו, אין לי פייס).

רק צריך לוודאות שבמידה ויהיה כסף הוא באמת יגיע לאדם הנכון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
יאאלה, בואו נתחיל קמפיין בפייסבוק (טוב אתם תתחילו, אין לי פייס).

רק צריך לוודאות שבמידה ויהיה כסף הוא באמת יגיע לאדם הנכון.

קמפיין נגד חברות הביטוח ))))

פורסם

פעם אחרונה שפגעתי ברכב אחר, השארתי פתק עם השם והמספר שלי, הגמול של השם לזה היה שהבנאדם התקשר, ואמר שהוא יחזור אליי, ועד היום טפו טפו טפו איזה 8 חודשים הוא לא חזר אליי.

במקרה שלי אני לא נותן פתח לצאת פראייר, אם הוא רוצה שילך למוסך שלו, אבל בתנאי שאחר כך הולכים למוסך שאני קובע ואז אני משלם את הממוצע ביניהם.

יש מוסכים שיגידו לך לדוגמא 6K ויש כאלה שיגידו 3K, הכל תלוי.

במקרה הזה הבנאדם יצא בסדר, צריך להתחשב בו קצת אם אפשר, גם שזה ממש מעצבן כי מדובר ברכב חדש.

פורסם

לא יודע רק לי זה נראה ממש הזוי?? התגובות פה גם מדהימות אותי.

לא היה עדיף שאתה תפעיל ביטוח והוא ישלם לך עלות הפעלת הבטוח + הפרימייה של העלאת הביטוח במקום להוציא סכום מטורף של 6k

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
וואוו, כל הכבוד.

מצידי אם יהיה איזה קמפיין לאסוף 6000 ש"ח ולהחזיר לו אני מבטיח לתרום משהו.

חומר למחשבה.

+1 לך ועוד +100 לבחור הישר.

ולמרות זאת, לצערנו הבחור הוא היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל.

אני לא אשכח אותה פעם שאבא שלי חנה מול סופרמרקט בהרצליה ונכנס לקנות משהו.

כשיצא כעבור כמה דקות בודדות גילה שכל הרכב מגולח לגמרי מפגוש אחורי ועד קדמי(בצד הנהג שפנה אל הכביש).

פתק על השמשה לא היה אז הוא ניגש לג׳יפ שחנה איזה 20 מ׳ אחריו עם הנהגת בפנים כדי לשאול אותה אם ראתה מי פגע ברכב.

הנהגת התנצלה בפניו שלא ראתה מי זה היה ואיזה אנשים יש בארץ וכו׳.

אבי הודה לה ועלה למדרכה כדי ללכת אחורה חזרה לרכבו ואז צד את עיניו פרט שולי:

פס הקישוט של דלת הנהג היה תקוע לה בצד ימין של הפגוש הקדמי...כמובן שסימני הצבע של הרכב של אבי נראו היטב על הפגוש והכנף של הרכב שלה.

שניה לאחר שהיא שוב הכחישה שפגעה ברכבו הוא הוציא את הנייד כדי להתקשר למשטרה, רק אז היא הודתה.

כלבה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
+1 לך ועוד +100 לבחור הישר.

ולמרות זאת, לצערנו הבחור הוא היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל.

אני לא אשכח אותה פעם שאבא שלי חנה מול סופרמרקט בהרצליה ונכנס לקנות משהו.

כשיצא כעבור כמה דקות בודדות גילה שכל הרכב מגולח לגמרי מפגוש אחורי ועד קדמי(בצד הנהג שפנה אל הכביש).

פתק על השמשה לא היה אז הוא ניגש לג׳יפ שחנה איזה 20 מ׳ אחריו עם הנהגת בפנים כדי לשאול אותה אם ראתה מי פגע ברכב.

הנהגת התנצלה בפניו שלא ראתה מי זה היה ואיזה אנשים יש בארץ וכו׳.

אבי הודה לה ועלה למדרכה כדי ללכת אחורה חזרה לרכבו ואז צד את עיניו פרט שולי:

פס הקישוט של דלת הנהג היה תקוע לה בצד ימין של הפגוש הקדמי...כמובן שסימני הצבע של הרכב של אבי נראו היטב על הפגוש והכנף של הרכב שלה.

שניה לאחר שהיא שוב הכחישה שפגעה ברכבו הוא הוציא את הנייד כדי להתקשר למשטרה, רק אז היא הודתה.

כלבה.

חחח איזה אנשים

גולף 1.8 שנת 99 ידני לא צריך יותר מזה!!!

פורסם

סיפור בהחלט מדהים ולא צפוי במדינה שלנו.

מציע לך לפרס את הסיפור ב״סטטוסים מצייצים״ בפייסבוק.

בטוח יעשה לבחור ההוא טוב על הלב לראות את כמות הפרגון וההערכה.

איש מזן נדיר ונכחד לצערנו, מוריד את הכובע בפניו.

פורסם
לפני כמה חודשים ירדתי מהבית,

ראיתי רכב שגילח איזה רכב של שכן,

הרכב טס משם אבל הספקתי לקלוט את המספר של הרכב,

הוצאתי דף מהתיק ורשמתי שראיתי רכב מסוג X ומספר רכב נהוג ע"י אישה

חבל שאני לא יודע מה נסגר עם זה.

מצדיע לך, יש הרבה חלאות כאלו בעיר הזאת. טוב עשית!

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

חברים יקרים,

לאור התגובות של אנשי הפורום אני רוצה להוסיף עוד כמה מילים,

הבחור הוא איש דתי מאיזו התנחלות בשומרון (חברה שלו/אישתו לעתיד) גרה באזור שלי.

בכול מקרה אנ יסמך אם אחד ממנלי הפרום יעזור לי ונוכל לעשות איזה מעשה ונארגן מגבית להחזיר לבן אדם.

גם אני מוכן לתרום מכול הלב. (מגיע לבחור)

• תוכן חדש...