Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הכי קשור לאספנות, אבל גם לא מתאים לשום נושא אחר...

חבר שלי רוצה לנסוע למרוץ פורמולה1 ב8/9 בעיר מונזה שבאיטליה.

http://www.monzanet.it/it/tickets/15

השאלה המרכזית איזה כרטיס לקנות מבחינת המיקום. אין לו מושג

מישהו התנסה בכזה דבר ויכול להמליץ איפה הכי טוב להיות כדי למקסם את החוייה ?

תודה מראש

רביב

פורסם
לא הכי קשור לאספנות, אבל גם לא מתאים לשום נושא אחר...

חבר שלי רוצה לנסוע למרוץ פורמולה1 ב8/9 בעיר מונזה שבאיטליה.

http://www.monzanet.it/it/tickets/15

השאלה המרכזית איזה כרטיס לקנות מבחינת המיקום. אין לו מושג

מישהו התנסה בכזה דבר ויכול להמליץ איפה הכי טוב להיות כדי למקסם את החוייה ?

תודה מראש

רביב

כרטיס מוצלח הוא אחד זה שמאחורי ההגה של מכונית מורץ.

הכרטיס המוצלח הוא זה שליד ההגה של פרארי...:wink:

שלמה דן גדרון

פורסם

האם מדובר בכרטיס למתחם VIP?

הייתי במסלול הזה לפני כשנה וחצי במירוץ מכוניות GT (אחח הצווחות של פרארי:twisted: ). התריבונות שם מפוזרות לאורך כל המסלול ואפשר לטייל ביניהן ולשבת כפי רצונך בכל אחת ואחת מהן.

המסלול הזה מאוד יפה ויוצא דופן, ממוקם בתור יער אמיתי, אשר יוצר הד מטמטם לגמרי כל פעם שהמכוניות עוברות באיזור. בהחלט מומלץ לכל מי שמגיע למילנו והאיזור.

פורסם

תודה. אני לא יודע אם זה VIP או לא. נניח שלא. האם יש מקום מועדף ? או שלכולם מותר ככה להסתובב ?

ובכל זאת, איפה כדאי לקנות במידה ואסור ? בהתחלה ? באמצע ?

פורסם

מנסיוני הדל (2 מירוצי F1), הישיבה בטריבונות במסלולים השונים נקבעת על פי 3 פרמטרים עיקריים-

1. מסך ענק.
  2. מקום מקורה, עם כיסוי מעל הראש.
  3. מקום ישיבה מסודר (ממוספר, כמו בקולנוע).

פרמטר רביעי, חשוב לא פחות, הוא האטרקטיביות של אותו חלק מסוים במסלול; האם יש שם עקיפות רבות? האם זאת פניה מהירה (או- רוז' בספא, אההםם...) או ישורת ארוכה ובלתי נגמרת?

המקומות הזולים ביותר הם ה- General admission; לרוב, מדובר במדשאה רחבה, תחת כיפת השמיים, חלקם במקומות אטרקטיביים לצפייה. הצופה דואג לעצמו לכיסא כלשהו (ניתן להכניס כסאות מתקפלים) ולהגן על עצמו מפני פגעי מזג האוויר.

אם, לדוגמא, הגעתם למסלול בשעה 10:00 ביום המירוץ (יום ראשון, לרוב) וקניתם כרטיס GA, מרבית הסיכויים שתידחקו איפשהו בשורות האחרונות, ללא סיכוי ממשי לראות משהו בניחותא (יסתירו לכם). כיום, במרבית מקומות ה-GA ישנם מסכים ענקיים, שתוכלו לעקוב אחר מה שקורה במירוץ בחלקים אחרים של המסלול.

'הבא בתור' הוא מקום עם כיסוי מעל הראש, להגנה מפני פגעי מזג האוויר; לא כיף לבלות יום מירוצים שלם (7-8 שעות; זאת, בהנחה ולא הלכתם ליום הדירוג בשבת ויום האימונים בשישי) בעודך נרטב על לשד עצמותיך ביום גשם קיצי אירופאי ממוצע או קופח תחת השמש הלוהטת.

המקום הטוב ביותר הוא בטריבונה ממוספרת, עם גג מעל הראש (לא תמיד עוזר בגשם, אני מודה מנסיון) ומסך ענק מולך- ככה ניתן לעזוב את מקום מושבך להפסקת צהריים ולחזור עליו מבלי החשש שיתפס ע"י מישהו אחר.

מנסיוני הדל (ספא 2010, מונזה 2006), בכניסה לכל טריבונה עומדים שומרים ומוודאים שהכרטיס שבידך מתאים לטריבונה הנ"ל. בחלק מהקטגוריות, בחלק מהמסלולים, יאשרו להסתובב בין הטריבונות רק ביום שישי, יום האימונים החופשיים.

במונזה 2006 ישבנו בכניסה לפניית הפארבוליקה, טריבונה 22 ואני ממליץ עליה בחום, על אף המחיר הגבוה.

אשמח לענות על שאלות נוספות כמיטב יכולתי,

סופ"ש נעים,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

• תוכן חדש...