Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי דו"ח - תאור שגוי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יפה,... עכשיו מהו ההליך הפרוצדוראלי ? בקשה להשפט? כתיבת מכתב ? (אם כן, אז למי?)

:lol::lol::lol:

אתה יכול לבקש להשפט, ואני גם אספר לך מה סביר שיקרה....

אם תשלם לעו"ד יותר כסף ממה שהדו"ח שווה, הוא יזכה אותך.

אם תבוא לבד למשפט, השופט ישאל איך אתה טוען, ואתה תגיד שאתה כופר באשמה.

הוא ישאל אותך מה יש לך להגיד, ואתה תענה שבכלל אין לי פולקסוואגן, אז זה לא יכול להיות שזה אני.

השופט ישאל אותך אם באותו יום ושעה יכול להיות שנסעת בלי חגורה ברכב מתוצר אחר, שבמקרה מספר הרישוי שלו מופיע על הדו"ח שקיבלת. אם תשקר, זה יהיה שקוף מדי, ולכן אתה תענה "אני לא זוכר".

השופט - לא עשו אותו אתמול, וברור לו שהשוטר טעה ברישום, והוא יפסוק לך את הקנס המקורי וישלח אותך לדרכך למרות שהעובדות לא נכונות.

אולי תצליח להשחיל עוד משפט ולטעון שהדו"ח לא חוקי כי העובדות לא נכונות, ואולי במקרה השופט יחליט לפסוק זכאי, אבל אל תבנה על זה.

אז עכשיו איפה אנחנו עומדים? אתה צריך לשלם את אותו הקנס, אבל בזבזת חצי יום בבתי המשפט.

אז עכשיו אתה יכול לשלם, או שאתה יכול להתחיל בתהליך ערעור, כי אכן העובדות לא נכונות, ותוכל לצפות לעוד הרבה זמן מבוזבז.

עצה שלי, שלם את הקנס וזהו.

החלטת לנסוע בלי חגורה? תפסו אותך? תהיה גבר ושלם ת'קנס.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

דני.....לא לעזור? אולי קצת הגזמת ? היו פה אלף הודעות דומות..... לא שמעתי עצה "מוזרה" כזאת בלשון המעטה.....

ועוד אתה אומר שלנהוג במהירות 180 קמ"ש זה לא מסוכן ? מעניין מאד ! זה גם מה שאתה מלמד ב"אלטרנטיבי" ?

ג'רמי תודה על העצה... השאלה שלי היא כללית לגבי תוקפם של דו"חות.

הלוואי והיה שאפשר לעשות MULTICAST ולהשתיל דיסקט חדש במוח של 99% מהישראלים.

• תוכן חדש...