Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו רוב חברי הפורום גם אני אוהב לשטוף את הרכב לבד. לצערי הרב נהרס לי הגרניק המאוד מאוד מאוד ישן שלי ואני זקוק לעזרתכם בבחירת חדש. האם למישהו יש המלצות? או באיזה אתם משתמשים? אני לא מחפש משהו יקר אלה הכי זול שעושה את העבודה.

האם 100 בר זה חזק מספיק?

תודה רבה.

פורסם
רכשתי מכונת שטיפה של Karcher תוצרת גרמניה, אני מאוד מרוצה לי יש את דגם 2.98 עלתה לי 1050 עוד מיכל סבון עלה לי 170.

[]

אני תומך מאוד ב KARCHER, יש להם מכונות שטיפה בלחץ מכל הסוגים ובכל המחירים, כמעט הכל חד פאזי והכל חשמלי.

פורסם

גם אני ממליץ Karcher,

אם תהיה מעוניין יש לי אקדח הקצפה של קרצר למכירה.

Peugeot 106 XS 1.4 96' -> Toyota RunX 1.6 03' -> Mazda 3 2.0 08'

HU: Pioneer AVH-8650BT | Amp: Rainbow iPaul 4.300 Skull Edition | Component: Soon | Sub.W: Morel Primo 124

פורסם

יש לי מכונה של קרשר דגם K2.100 עושה אחלה עבודה לנקיון הרכב וגם הרבה יותר,אני גר בבית פרטי וניקיתי איתה הרבה דברים מעבר לרכב והיא פשוט מעולה,בנוסף היא גם קומפקטית וקלה לאיכסון,גם עליתי איתה לגג וגם על הפרגולה שלי והיה נורא קל לעבוד איתה כי היא קטנה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

חשמל יש לך ?, ברז מים יש לך ?

אם ענית על שתי השאלות האלה בחיוב אתה יכול (השאלה מה השכנים יגידו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא יודע, ואם יש, זה בטוח לא קרוב לאוטו...בכל מקרה גם המחיר יקר, אבל זה נשמע כזה טוב,

אבל זה באמת מתאים לבית פרטי.

אני קניתי את המכונה ויש לי מחסן בביניין, אבל לא הצלחתי אפילו פעם אחת להשתמש במכונת שטיפה בבית שלי...

תמיד הייתי הולך לחברים עם בית פרטי ומשתמש... מבאס אבל אין מה לעשות...

• תוכן חדש...