Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הציור השבועי לילד-קארספורום-מה לא בסדר בתמונה ומדוע ?

חולגי
שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ברחוב ראשי בת"א, עומדת לה ברלינגו (על המדרכה, אבל נעזוב זה, או שאולי לא...?).

גולשים יקרים - מה לא בסדר בתמונה/תמונות שלפניכם ? :?:

מה מוזר בה ? :idea:

מדוע אתם חושבים שצריך להשתמש בתכסיסים כאילו ? :shock:

פרסי פיתות יוגרלו בין הפותרים (ללא חומוס או חמוצים. פרסי, מה לעשות...:twisted:).

1111 (Copy).jpg

2222 (Copy).jpg

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא רוצה להכליל, אבל אכליל.

אני גר בקיבוץ שעובר...השבחה...ב-5 שנים האחרונות (במסגרת מסירת שטחים ומחיקת חובות). אחרי שהרסו את כל הדרכים הישנות בשביל תשתיות, התחילו לפני כשנתיים לבנות יחידות דיור חדשות בשטחים שנמכרו, מסביב לבתים הקיימים.

כך, בכמה שנים האחרונות, התוודעתי למגוון של קבלנים בכל מיני תחומים השייכים לענף הבניה.

קודם כל, כולם חארות ללא אמפתיה לסביבה. הם עובדים, מזהמים, מלכלכים ועוזבים אחה"צ הבייתה. כך יצא שהקיבוץ נראה כמו פח אשפה עד היום.

אם בעלי האוטו הנ"ל הוא עובד\קבלן כמתואר למעלה, או משהו דומה לזה, אין פה הפתעה. זה היחס שלהם לעולם. כל השאר - שילכו לחפש.

*אם אתה במקרה עובד במשהו שקשור לענף הבניה ואינך מניאק, מקומך במוזיאון ישראל כפלא אנושי והודעה זו אינה נוגעת אליך.

\הוצאתקיטור\

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה כלכלי יותר כשנוסעים בכביש 6....

מה שבאמת מוזר באמת הוא, שאופניים קשורים למתקן, באמצע רחוב והמושב עדיין לא נגנב.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מהמר על כך שמה שלא בסדר זה העובדה שהנהג שם על לוחית הרישוי מסקינג טייפ כדי שלא יראו את המספר (סביר להניח שעשה כן גם מאחורה) וכך אולי להמנע מקבלת דו"ח.......

אם הייתי שוטר הייתי נותן לו 2 דו"חות, ראשון על חנייה אסורה, דו"ח שני היה מקבל על נסיון שיבוש של עבודת שוטר (וכן, אם הייתי שוטר הייתי שמח לקלף לו את המסקינג טייפ רק כדי לתת לו את כל האלמנט).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התמונה איננה ערוכה, כמובן, למעט הסתרת מ.ר. במכוניות, לא כולל הברלינגו הזו.

כשראיתי אותה (שייכת לעובדים שמשפצים חנות/עסק בקרבת מקום כנראה), בהמתיני לתחבורה שלי,

זה פשוט תפס את עיניי וצילמתי שתי תמונות מהירות.

להגיד שזה נראה תקין ו"ישר" - ממש לא נראה לי.

יחד עם זאת, איני זוכר שראיתי התחכמות שכזו בעבר (לא אני לפחות).

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין גישה לגרר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זו שיטה ידועה על מנת למנוע מפקח לצלם את הרכב מרחוק לשים דוח על השמשה ולברוח.

במצב כזה, בעל הרכב רגוע יותר כי מספיק לו קשר עין עם הרכב - פקחים במקרה כזה מעדיפים לא להתקרב.

זו עבודה לשוטר ולא לפקח.

אריאל.

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא רוא בזה עבירה חמורה הבחור לא חנה בחניית נכים ופרק סחורה.

המדרכה מספיק רחבה ולקבל דו"ח של 1000 ש"ח אחרי גזרות לפיד זה כואב.

לדעתי זה לגטימי.

אני בדרך כלל מוריד את הדלת האחורית באלקמינו ורק מקדימה אפשר לראות מס' רכב.

זה מצמצם כמעט לאפס את הקנסות מהפקחים המפתיעים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם הייתי שוטר הייתי נותן לו 2 דו"חות, ראשון על חנייה אסורה, דו"ח שני היה מקבל על נסיון שיבוש של עבודת שוטר (וכן, אם הייתי שוטר הייתי שמח לקלף לו את המסקינג טייפ רק כדי לתת לו את כל האלמנט).

לא הייתי אומר שזה לגיטימי אבל ראבק למי זה מפריע, עגלת תינוק או כסא גלגלים עוברים שם באין מפריע.

הרי רואים שהוא החנה צמוד לעמוד כדי לא לחסום את הדרך, סך הכל בא לעבוד ולחזור הבית, איזה תועלת תצמח מכך

שייתנו לו שני דוחות?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מזכיר לי שפעם בדרך לאורנית עברתי במחלף קאסם, לנדקרוזר חדשה דנדשה עמדה לידי, פתאום אני קולט ששלושת המספרים האמצעים במספר רכב שלו מכוסים באיזו (כנראה ירד מכביש 6), בהמשך הוא עצר בצד והוריד.

לא מבין אנשים כאלה.

בהמשך הוא נכנס לכיוון אורנית, אני הייתי רחוק מאחוריו, במחלף עמדו ניידות ועצרו את כולם, הוא דפק רוורס כדי להימנע מהמשטרה (כנראה...) וכמעט נכנס בי. :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כל התשובות בכתבה הבאה:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000842610#fromelement=hp_morearticles

"לפני זמן מה כתבנו כאן על שיטת דוחות חדשה של עיריית תל-אביב: רכב שעומד באזור האסור בחניה, אפילו לדקות ספורות כשהנהג יושב בתוכו, מצולם על-ידי הפקח בלי לתת לנהג הזדמנות להזיז את האוטו - והקנס נשלח בדואר."

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הייתי אומר שזה לגיטימי אבל ראבק למי זה מפריע, עגלת תינוק או כסא גלגלים עוברים שם באין מפריע.

הרי רואים שהוא החנה צמוד לעמוד כדי לא לחסום את הדרך, סך הכל בא לעבוד ולחזור הבית, איזה תועלת תצמח מכך

שייתנו לו שני דוחות?

באמת זה נראה לך בסדר שאדם עובר על החוק ולא יקבל על זה קנס ?

הרי אם החוק היה עם שיקול דעת של עושה העברה "האם זה מפריע למישהו ?" כל אחד היה עושה מה שנראה לו בסדר הלו כן ?

גם אם אדם בא לעבוד, הרכב הוא רק כלי התחבורה שלו, שיחנה קרוב להוריד ציוד\חלקים או כל דבר שהוא זקוק לו, ויחנה היכן שניתן..

דרך אגב, אני דיי בטוח שאדם שמרשה לעצמו להחנות בצורה כזאת את הרכב ומסתיר את לוחית הרישוי... כנראה וזאת הנחה שלי, שזה אדם שמרשה לעצמו לעשות מה שהוא רוצה ומה שנוח לו, גם על הכביש.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מעולם מימייך לא חנית בצורה לא חוקית?

מעולם לא עלית על מדרכה?

אם אכן זה המצב, אני מצדיע לך.

אני לא חושב שצריך לעשות מזה עניין, בתור רוכב אופנוע שמחנה על מדרכות אני האחרון שאבוא ואקח לעצמי את הזכות להעביר ביקורת על חנייה כזו.

אל תמהר להדביק לו את תווית הנהג המופרע, בטח לא על סמך התמונה הזו.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...