Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורסים בחיל התקשוב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אברג'יל הבנתי תודה.

טום לכן אני בדיוק שואל לא ראיתי בכלל שיש קורס שמיועד רק להנדסאים. זאת אומרת לא ראיתי "הנדסאי ... ..."

יש לך אולי מידע על קורס אחר שאתה יכול להמליץ, או שכל הקורסים אותו הדבר מינוס פלוס.

שוב תודה רבה על העזרה!

יש הרבה קורסים להנדסאים אבל ברובם המוחלט אתה תשרת כטכנאי כלשהו.

הדרך היחידה לא להיות טכנאי זה להתקבל להיות פרויקטנט, וכנראה שלא התקבלת.. בכל מקרה לפי מה שאני מכיר אין לך יותר מידי אופציות, בסופו של דבר תגמור כטכנאי..

פורסם
גולף, טמ"מ זה אחלה במידה ואתה תלמיד י"ב

אם אתה זורק שטות לפחות תסביר. רק לצורך ההבהרה, אני עשיתי קורס טמ"מ וכולנו היינו הנדסאי אלקטרוניקה.

פורסם
אם אתה זורק שטות לפחות תסביר. רק לצורך ההבהרה, אני עשיתי קורס טמ"מ וכולנו היינו הנדסאי אלקטרוניקה.

זה לא אומר כלום חוץ מדרג ד' (וגם אני לא בטוח לגבי זה) דוחפים גם יב'ניקים וגם הנדסאים לאותם מקצועות

פורסם

גולף הכל שאלה של איזה מחזור היתה בטמ"מ. כיום ולפני כשנתיים שסיימתי יב כמה מחבריי נכנסו לקורס הזה ללא בעיה.

יכול להיות שבשנים הראשונות של הקורס הוא באמת היה סגור רק להנסדאים.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

גם אני בוגר טמ"מ ואחרי הקורס הבנתי שזה קורס מיותר שלא באמת לומדים בו יותר מדי (בשביל 4 חודשים קורס ציפיתי למשהו הרבה יותר איכותי, רוב הזמן מבוזבז על מטבחים ושמירות), יש לי רק 12 שנות לימוד ועדיין נכנסתי לקורס הזה, אז להנדסאי אני חושב שזה כמו ללמוד שרברבות.

חודשיים אחרי הקורס פסלתי קורס ומצאתי את עצמי בחושן :wink:

פורסם

בטמ"מ המצטיינים ממשיכים לתעודת CCNA הבסיסית של סיסקו ע"ח הצבא. מי שרוצה יכול להמשיך עצמאית לCCNE ואם הוא חולה נפש אז לCCNP.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...