Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה , הוצאתי רישיון לפי 5 חודשים ,אני בן 25(כל עכבה לטובה).אני משרת בדרום וגר בצפון ומחפש רכב שישמש אותי לנסיעות ,שיהיה חסכוני בדלק ונוח . אני מעיין באינטרנט כבר חודש ולא יודע מה לקנות. עד עכשיו חיפשתי עד 30000 רכב יד שנייה . ומרוב ייאוש חיפשתי רכב חדש(מוכן לשק פ.עוד פרט חשוב , אני לא מחפש רכב ללמוד עליו כי אני נוהג בצבא מספיק שם .. אז אני בוחן גם את האופציה של רכב חדש אבל יותר בכיוון של רכב משומש .. אני מקווה ללמוד מהניסיון שלכם , תודה !

פורסם

גם אני מחפש בתקופה האחרונה רכב באיזור המחיר הזה.

אני ננעלתי לאחרונה על רנו, כרגע מתלבט בין מגאן שהיא זולה ונפוצה יותר לבין קליאו שרובן מידיים פרטיות אך המחיר גבוה יותר לעומת המגאן. בתקציב שלך השנתון יהיה 2007.

אם אתה רווק והרכב מיועד רק לך העדף את הקליאו ואני ממליץ לחפש בקרסו טרייד שהם הטרייד אין הרשמי של רנו.

הרכב מרווח, נוח וחסכוני ביחס ל-1.6.

בהצלחה.

פורסם

אתה צריך משפחתית או סופר מיני?

ידנית או אוטומט?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נסה למצוא גרנדה פונטו,היא חסכונית,בטוחה ולא יקרה לאחזקה.

סריון גם אופציה לא רעה,רובם יהיו יוצאי ליסינג.

ישגם ינדאי אקסנט,מאוד אמינה,מבחינת דלק ממוצעת,יש מבחר לא קטן יוצא ליסינג.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תיראה זה מאפשר לך לרכוש רכב חדש יחסית,כמו כן כבר הרבה תלוי באדם שרכש אותו.

פורסם

הבנתי אותך..

יצא לי גם לבחון רכבים כמו

פולקסווגן פולו

שברולט אוואו

פיג'ו 206

מה אומר עליהם ?

פורסם

אוואו לא משהו הכלל,בטיחות לא טובה,פלסטיק מקרקש,רועשת.

ה206 נוחה,הגיר פחות מוצלח,אם כי ב2006 אם איני טועה לפי מה שאחד חברי פורום פה רשם הרכב עבר עידכון,המנוע בסדר גמור.

פולו אני פחות מכיר.

• תוכן חדש...