Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פח מושלם

מקלארן F1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייי

זה אני שוב....אבל הפעם עם שאלה אחרת!

היום הלכתי ברחוב וראיתי לאנטיס לבנה..ונגעתי בה והיא הייתה ממש אבל ממש חלקה (הפח שלה)

כמו המכוניות העתיקות שהפח שלהם מושלם...ורציתי לדעת איך עושים את זה!...נראה לי שזה וקס חם אבל אני לא בטוח.

אז כל היודע בדבר, אני אשמח עם יחלוק איתי את הידע שלו

תודה

פורסם
הייי

זה אני שוב....אבל הפעם עם שאלה אחרת!

היום הלכתי ברחוב וראיתי לאנטיס לבנה..ונגעתי בה והיא הייתה ממש אבל ממש חלקה (הפח שלה)

כמו המכוניות העתיקות שהפח שלהם מושלם...ורציתי לדעת איך עושים את זה!...נראה לי שזה וקס חם אבל אני לא בטוח.

אז כל היודע בדבר, אני אשמח עם יחלוק איתי את הידע שלו

תודה

בוודאי ,הנה איך לגרום לאוטו שלך להיות חלק לנצח (ותודה לשלומי סרנגה שהגשים לי חלום :lol: )

פורסם
למה נגעת בה מלכתחילה?...או שאתה רצית לוודא שבאמת עומדת מולך היצירה המוטורית הכה נדירה בארצנו ונקראת מאזדה לאנטיס?:roll:
רגע, הכוונה היא לרכבים הלבנים עם המדבקה NET.**** על הכנף האחורית והמדבקה "פזומט" על מיכל הדלק....???!!!! :mm_tongue

נו באמת, הוא פשוט עשה ווקס, כמעט כל ווקס שתקנה ותעביר על הרכב בצורה ייסודית ייתן לך תוצאה דומה, זה ממש לא סוד גדול....!!! :roll:

פורסם

לך לכל מכון שטיפה שלם 250 שקל ויעשו לך ציפוי טפלון

ככה זה נראה לי

והרכב חלק לאיזה שתי עונות

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
חבל על 250 שקל

לך תקנה ווקס ב-30 שקלים ותעשה לבד

הכי טוב

הכי כיף

או שתבוא אליי

אני יקח לך רק 100 שקל :shock:

בעקרון גם לי יש וקס שאני שם כל חודש למכונית שלי אבל זה לא אותו הדבר!

הוקס "מחליק" את הפח בקצת לא הרבה!

פורסם
רגע, הכוונה היא לרכבים הלבנים עם המדבקה NET.**** על הכנף האחורית והמדבקה "פזומט" על מיכל הדלק....???!!!! :mm_tongue

נו באמת, הוא פשוט עשה ווקס, כמעט כל ווקס שתקנה ותעביר על הרכב בצורה ייסודית ייתן לך תוצאה דומה, זה ממש לא סוד גדול....!!! :roll:

אממ..אני לא מכיר את האוטו הזה אבל ווקס זה לא נראה לי מה שהוא עשה לאוטו!!

מזה בכלל ווקס חם?.מזה עושה?

פורסם
ווקס חם?!?

אם כבר אז אתה יכול לעשות שעווה במקום ווקס חם.....:)

כבר הצעתי לו את הפתרון האולטימטיבי... :idea:

חלק לנצח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7923 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...