Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתפרע עם הניחוש- 0-3 לברצלונה עם לחץ מאסיבי בדקות האחרונות :oops:

הפוך גוטה, הפוך! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נפילה ולא נעליים. כל הרקדיט לבאיירן מינכן. יופי של קבוצה שעלתה לגמר בזכות מלאה. יהיה גמר מעניין מאוד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

ההתקפה של ברצלונה ללא מסי ניראת בערך ברמה של הפועל באר שבע.

ברצלונה השנה מתחילה להפנים משהו שהיה צריך לקרות במקודם או במאוחר- קבוצות למדו והפנימו טוב את השיטה שלה. כיום הרבה יותר קשה לה לשחק נגד קבוצות למרות שבתכלס כיום הם קבוצה טובה יותר מאשר הקבוצה בתחילת עידן גוורדיולה.

במתכונת הנוכחית עם שיפור פה ושם, הם יוכלו לסחוב ולהיות קבוצה טובה לעוד כמה שנים(במיוחד עם מסי בקבוצה). אבל בשביל לחזור להיות מפלצת כדורגל, כזאת שמובילה 4-0 על קבוצות עוד לפני סוף המחצית הראשונה, הם יהיו חייבים שינוי דרסטי, ואני לא בטוח שוילאנובה הוא האיש המתאים לכך.

פורסם
ההתקפה של ברצלונה ללא מסי ניראת בערך ברמה של הפועל באר שבע

קצת קשה לי להסכים איתך.

לא בגלל שאני חולק עליך אלא בגלל שבשני המשחקים האלה לא ממש ראינו מצידם התקפה בכדי שנוכל לקבוע אם היא טובה או לא! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אמנם לא ראינו הרבה התקפה מברצלונה אבל כשכן ראינו היא פשוט נראתה כאילו אין מישהו שיקח את המושכות ויבעט לשער או ינסה להגע למצב, ראינו הרבה מסירות שלעיתים יפות לעין אבל חסרות תועלת ולראיה אפשר לראות שבשני המשחקים השחקן שהיה לו את האפשרות הטובה ביותר להבקעה הוא לא אחר ממארק בארטרה.

ההתקפה של בארסה פשוט לא טובה בלי מסי.

פברגאס הוא הכל חוץ מחלוץ

דויד וייה חלש מאוד וכשהוא מוצב כקשר שמאלי הוא בכלל לא מספק את הסחורה

פדרו לא עשה העונה כלום ושום דבר כמובן כמו גם אלכסיס סאנצ'ז. היה עדיף כבר לעלות עם כריסטיאן טייו.

אני לא מאלה שחושבים שיקרה בבארסה מהפך לקראת העונה הבאה וחריש עמוק בסגל, אבל הם חייבים להתחיל לחשוב על עוד שחקן כנף, בלם, וחלוץ אמיתי, לא הכלאה של משהו.

פורסם
אמנם לא ראינו הרבה התקפה מברצלונה אבל כשכן ראינו היא פשוט נראתה כאילו אין מישהו שיקח את המושכות ויבעט לשער או ינסה להגע למצב, ראינו הרבה מסירות שלעיתים יפות לעין אבל חסרות תועלת ולראיה אפשר לראות שבשני המשחקים השחקן שהיה לו את האפשרות הטובה ביותר להבקעה הוא לא אחר ממארק בארטרה.

ההתקפה של בארסה פשוט לא טובה בלי מסי.

פברגאס הוא הכל חוץ מחלוץ

דויד וייה חלש מאוד וכשהוא מוצב כקשר שמאלי הוא בכלל לא מספק את הסחורה

פדרו לא עשה העונה כלום ושום דבר כמובן כמו גם אלכסיס סאנצ'ז. היה עדיף כבר לעלות עם כריסטיאן טייו.

אני לא מאלה שחושבים שיקרה בבארסה מהפך לקראת העונה הבאה וחריש עמוק בסגל, אבל הם חייבים להתחיל לחשוב על עוד שחקן כנף, בלם, וחלוץ אמיתי, לא הכלאה של משהו.

בארסה יקחו את ניימאר ומישהו מדורמונט.

סוארס גם מלפפון חם בשוק הקרוב, נראה לאן ילך. אולי לריאל, יש לי תחושה.

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

ניימאר הולך להיות הדנילסון הבא. אם יהיה לו מזל - הרוביניו הבא. ההייפ סביבו מוגזם לדעתי.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

גם לדעתי ניימאר הולך להיות הפלופ הבא בכדורגל.

אין ספק שהוא מוכשר בטירוף, אבל באירופה הוא לא יקבל את כבוד המלכים שהוא מקבל בברזיל

בנוסף באירופה יש הגנות "קצת" יותר טובות מהבדיחה בברזיל, ופשוט אי אפשר לעשות את הדברים שהוא עושה בכדרוגל של הרמות הגבוהות.

אני גם בדעה כמו של RK שהוא יהיה רוביניו הבא\פאטו\דנילסון\השלם את החסר.

מי יודע, אולי בסופו של דבר נאכל את הכובע:shock:

פורסם

דיברו עליו כבר לפני שנתיים. אני עדיין לא ראיתי פריצה, ככה שאני עוד מחכה.

כל יומיים מגיע איזה ברזילאי עם שם מגניב, ותספורת דבילית. הרוב לא באמת מממשים את הציפיות.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...