Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Cadillac Escalade

The Driver
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מצחיק זה שכל אחד אומר שיש לה אוטו אחר, אם הכל נכון ולא פנטזיות או דמיון אז כבר יש לה איזה 8 מכוניות פאר.

פז'ו 607,X5, ג'יפ קאדילק, ב.מ.וו 7, ב.מ.וו 6...אין מצב.

פורסם
איזה מצחיק זה שכל אחד אומר שיש לה אוטו אחר, אם הכל נכון ולא פנטזיות או דמיון אז כבר יש לה איזה 8 מכוניות פאר.

אתה יודע , עם הכמות כסף שיש לה אני לא חושב שזה יותר מידי מפריע אפילו לקנות עוד איזה 10

מכוניות פאר , הבחורה מפוצצת בכסף .

וד"א , אם אתה כל כך רוצה הוכחה לזה שיש לה חלק מהמכוניות , אם אתה מנוי לרייטינג

אתה יכול לראות לפעמים שמצלמים אותה - וכמובן איך לא , היא מצטלמת עם הרכב (בדר"כ) .

Mitsubishi Colt 2003

תמונות : http://www.pbase.com/dannir/

פורסם

השווי שלה נאמד בכ-15 מיליארד שקל. נגיד ורכב יוקרה משהו מטורף עולה בארץ מליון שקל. בשביל רובנו זה חלום כל כך רחוק שאפילו רכבים יותר זולים נמצאים בגדר חלום. בשבילה רכב כזה הוא 0.006% משווי הנכסים שלה...

עכשיו, אני לא אומר שיש לה את כל הרכבים האילה וכנראה שרובם זה סתם הנפצות אבל מבחינה טכנית, אפשרי ועוד איך.

פורסם

אני יודע שמבחינה טכנית זה אפשרי, גם בן אדם שיש לו מיליארד אחד יכול לקנות את כל אלו.

אני פשוט לא מאמין שהיא תרצה כ"כ הרבה מכוניות.

גם אם היה לי כל הכסף שאפשר לחלום לא נראה לי שהייתי רוצה יותר מ-3 מכוניות.(אולי 4,5,6,7...:-P)

אין טעם להתווכח על זה כי היא לא מעניינת בכלל, סתם קיבלה הכל מאבא שלה...זה לא שהיא איזה בן אדם מיוחד שיש לו מה שיש לו בזכות עצמו, היא סתם.

פורסם
אני יודע שמבחינה טכנית זה אפשרי, גם בן אדם שיש לו מיליארד אחד יכול לקנות את כל אלו.

אני פשוט לא מאמין שהיא תרצה כ"כ הרבה מכוניות.

גם אם היה לי כל הכסף שאפשר לחלום לא נראה לי שהייתי רוצה יותר מ-3 מכוניות.(אולי 4,5,6,7...:-P)

אין טעם להתווכח על זה כי היא לא מעניינת בכלל, סתם קיבלה הכל מאבא שלה...זה לא שהיא איזה בן אדם מיוחד שיש לו מה שיש לו בזכות עצמו, היא סתם.

אבא שלה ירש לה הרבה כסף אבל גם ירש לה גנים טובים. אין ספק שגם היא אשת עסקים ממולחת שמתחזקת את העסקים המשפחתיים שלה יפה מאוד.

פורסם
אגב, קצת לא קשור לנושא,

אבל חברת הקרוזים Carnival שייכת גם למשפחת אריסון,

וכל ספינה לא שווה מעט...בלשון המעטה.

קרניבל קרוז שירשה מאביה נסחרת בבורסת הנאסד"ק בניו יורק לפי שווי שוק של 40 מיליארד דולר!!!

לשרי אריסון יש כ-8 אחוז ממניות החברה! לפי מגזין פורבס הונה נעמד בכ-4.6 מיליארד דולר.

אחיה, מיקי, גר בארה"ב יש כ-5.6 מיליארד דולר ולו יש נתח יותר גדול במניות של קרניבל קרוז!

• תוכן חדש...