Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז חשבתי לפתוח פה שירשור בסגנון של "מה היה היום הכי גרוע שלך עד עכשיו". היום בהחלט עבר עליי אחד כזה, וכמיטב המסורת- אני אתחיל:

שעת בוקר מוקדמת. נסיעה לחור שכוח אל קרוב לשטחי הרשות. ולעוד שטחים של הרשות. ועוד כמה. יותר שטחים של הרשות מאשר אלו שלא. נסיעה ארוכה, גשם, קר. כן, קר. לי. לי, שגם בינואר אני עם טריקו ונהנה מכל רגע. פא*ינג קר לי באמצע אפריל. כואב כל הגוף, לא יודע ממה. האדיוט שהיה איתי ברכב מפעיל חימום. אני בתגובה פותח חלון.

מרגיש כמו ארוחה מוכנה למיקרוגל- הצלחת רותחת, הבפנים קפוא. מתעצבן.

מגיעים למקום. שם עברנו עוד חוויה מהגהינום שאינני מתכוון להיכנס אליה כרגע. כמובן, שכלום לא הולך בטוב, וצריך להילחם על כל דבר קטן. הזמן עובר לו, ואנחנו כבר מאחרים. יש עוד תחנות היום. בסופו של דבר, יוצאים שוב לדרך.

אז נדלקת לה נורת "בדוק מנוע" באמצע שום מקום, מוקף בשטחי הרשות.

מרגיע את האדיוט שאיתי. "עוד מעט נגיע למחסום, נעצור בצד שם. יש שם חיילים גיבורים עם רובים, הם יגנו עליך" אני אומר לו.

וואלה, קיבינימט, זה עזר... נרגע קצת.

אז עצרנו במחסום. ירדנו לבדוק את המנוע, כמו שהנורית יתברך שמה ציוותה עלינו. גילינו לתדהמתינו שיש מנוע. טוב- את מצוות "ויבדוק" ביצענו. לא למדנו כלום מהחווייה, כי אנחנו לא מכונאים. כמו הקופים מהסרט הזה, עם המונוליט השחור הענק, מנופפים בקרשים ובמפתחות צלב. לא עזר.

מתקשר לתחנה הבאה שלי להודיע לו שהיום לא אצליח לעבור דרכו. אתה יודע מי אתה, בלי שמות! :lol:

ממשיכים בנסיעה. הרכב צולע לעומת מה שהוא רגיל. מקווה שזו לא בעייה חמורה. מתקשר בפעם השלישית לתחנה הבאה שלי כדי לשאול אם אפשר לאחר ולהגיע בערב, נענה בשלילה. קיוויתי שאוכל לעשות מסלול שונה, ולהגיע היום לכולם. לא צלח הניסיון.

האדיוט עצר בצד הדרך, על כביש 2, על מנת להתפנות. ב"להתפנות" כוונתי בלהוציא את האנקונדה, לשחרר את הפיתון, לטייל עם הזעמון... טוב, יותר כמו "להוציא את היין מהענבים", האמת. חזר לרכב, מתחילים בנסיעה. "בום!" קטן עולה מכיוון הגלגל האחורי. עלינו על משהו. עוצרים באיזו תחנת דלק לבדוק. בורג 3/8 תקוע בגלגל.

מבהיר לאדיוט שאיתי שיותר הוא לא משתין. רק צרות יש לנו כשאנחנו ביחד והוא צריך להשתין (בין היתר, אחד ה"חוקים" של החבר'ה היה "אתה השתנת עליי, אני שותה קודם"- אל תשאלו).

טוב- מגיעים לתחנה השנייה (והאחרונה). אנשים מקסימים, אבל קצת סיבכו אותנו עם משהו מאד לא סטנדרטי- אבל הרוב עבר חלק למעט טיפה מלחמה עם נסיון להשחיל צינור בקיר.

7 בערב, מסיימים את ההתקנה השנייה (להזכירכם, יצאנו לדרך בבוקר). מוצאים מגרש חנייה קטן על מנת להחליף לרזרבי, רק כדי לגלות שאין לנו שום מושג איך לעזאזל מציאים אותו בכלל מהתושבת שלו... זו טעות חמורה ביותר מבחינתי שלא ביררתי את זה בעת רכישת הרכב. למדתי את הלקח.

שמונה וחצי בערב, מגיע בקושי הבייתה. מתיישב מול המחשב, ובא לבדוק סוגייה שמטרידה אותי כמה ימים מול זאפ.

האנשים החמודים שמנהלים את זאפ שינו את הממשק שלהם, וכל הקידום והפרסום שעשיתי נעלם כלא היה... השקעה של שנה פלוס, נעלמה לה.

חוץ מזה הכל דבש- איך היה היום שלכם?

:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
חוץ מיום ראשון... אלוהים תודה רבה על הכל!

גם האישה הזאת מודה לאלוהים מכל הלב.

ואתם עוד חשבתם שלכם היה יום רע.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

זה נכון שצריך להודות על כל יום שבו שום דבר נורא לא קורה, אבל זה אנושי גם לרצות לשתף ולהתבאס מיום מחורבן גם אם אף אחד לא מת.

לברווז הפורום, יש ימים שבהם שום דבר לא הולך. תתקלח, לך לישון מוקדם ומחר תקום לבוקר חדש. בכ"מ זה ברור שזה מעצבן ועוד לא סיפרת לנו פה את כל הסיפור.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בדרך כלל כשאתה מספר על משהו מסריח שקרה לך, העולם מתחכם אתך בסגנון כמו: "אה, זה היה רע? חכה, עוד לא ראית כלום" ואז אתה אוכל אותה פי 7 כשאתה הכי לא מוכן, נזכר באותו יום גרוע ומפנטז עליו כאילו זכית אז בלוטו.

אני כבר מזמן התרגלתי לחשוד כשקורים לי דברים טובים בהפתעה, זה כנראה סימן שמשהו לא בסדר.

:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ועל זה נאמר, NO SH*T SHERLOCK.

כבר חוויתי מה שאני למדתי לקרוא לו "שבוע ללא אלקטרוניקה" כשהמדפסת לא מדפיסה, הטלפון לא מטלפן, המקרר לא מקרר והמחשב לא מחשב. מכיר את זה היטב.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היום קמתי בעשר, עשיתי טובה למישהו שמגיע לו, אכלתי אחלה מסבחה, ישנתי שנ"ץ והתבטלתי שאר היום.

בשביל ימים כאלה צריך לעבור כמה כמו שלך, ודומים לו חוויתי המון בזמן האחרון. גם תורך יגיע, אל תדאג!

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

הנה היום שלי:

בגלל טעות בירוקרטית מטומטמת של רואה החשבון שלי, אני לא יכול להוציא חשבוניות באופן זמני (מקווה שעד השבוע הבא, מקסימום).

זה אומר שיש כמה אלפי שקלים שצריכים להכנס מעבודה ענקית שביצעתי אבל אני לא יכול לקבל אותם ברגע זה.

יש לי 80 ש"ח בכיס, 20 ליטר דלק במיכל, שני שניצלים וקצת אורז במקרר.

אה, כן... והביטוח של האוטו נגמר מחרתיים אז ברגע שאין הכנסות, גם אין לי אוטו.

היום הזה ממש לא היה משהו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היום קמתי בעשר, עשיתי טובה למישהו שמגיע לו, אכלתי אחלה מסבחה, ישנתי שנ"ץ והתבטלתי שאר היום.

בשביל ימים כאלה צריך לעבור כמה כמו שלך, ודומים לו חוויתי המון בזמן האחרון. גם תורך יגיע, אל תדאג!

להפך, בגלל ימים כאלה צריך לעבור כמה "שבועות ללא אלקטרוניקה" וכדומה.

חכה חכה, נהנית? זה יתנקם בך.

נסעת הביתה מאוחר בלילה מבילוי וכל הרמזורים היו ירוקים? זה כי מחר בבוקר כשתמהר לעבודה תגלה שיש לך פאנצ'ר.

קיבלת ביקורות טובות על פרוייקט שעשית בלימודים? זה בגלל שבמהלך היום בקפיטריה ישפך לך על החולצה קפה רותח.

בחורה שמוצאת חן בעינך מגלה עניין? כשתחזור הביתה תגלה שהיה פיצוץ בצינור והחדר שלך מוצף.

זה הכל עובד ביחד נגדך, מי שחכם מצליח להידפק פחות אבל בסופו של דבר כולנו אוכלים ח#א בשלב מסויים.

:screwy:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
גם האישה הזאת מודה לאלוהים מכל הלב.

ואתם עוד חשבתם שלכם היה יום רע.

אתה לא מפספס שום הזדמנות לרדת על אלוקים. די זה כבר מוגזם, אי אפשר להפוך כל שרשור להתנצחות אינסופית.

שמעת פעם על "איש באמונתו יחיה"?

פורסם
להפך, בגלל ימים כאלה צריך לעבור כמה "שבועות ללא אלקטרוניקה" וכדומה.

חכה חכה, נהנית? זה יתנקם בך.

נסעת הביתה מאוחר בלילה מבילוי וכל הרמזורים היו ירוקים? זה כי מחר בבוקר כשתמהר לעבודה תגלה שיש לך פאנצ'ר.

קיבלת ביקורות טובות על פרוייקט שעשית בלימודים? זה בגלל שבמהלך היום בקפיטריה ישפך לך על החולצה קפה רותח.

בחורה שמוצאת חן בעינך מגלה עניין? כשתחזור הביתה תגלה שהיה פיצוץ בצינור והחדר שלך מוצף.

זה הכל עובד ביחד נגדך, מי שחכם מצליח להידפק פחות אבל בסופו של דבר כולנו אוכלים ח#א בשלב מסויים.

:screwy:

אתה מכיר את המשפט "הפסימי והאופטימי, שניהם צודקים"?

כנראה שלא, המצאתי אותו כרגע.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם

מכירים את הימים האלה שאתם מתכננים והכל משתבש?

לפני כמה ימים החלטתי לרכז את כל הסידורים לבוקר אחד.

הלכתי לדואר לקחת חבילה רק כדי לגלות שהם איבדו אותה.

חיפשתי מתנה ליום הולדת של חבר בחנות שהחליטה שזה הזמן להסגר.

הלכתי לרופא רק כדי לגלות שהוא לא יכול לעזור לי בסוגיה והפנה אותי לרופא אחר עם תור לעוד חודש.

נסעתי לקנות מנגל שהיה במצבע רק כדי לגלות שהמבצע נגמר וגם ככה אין את המנגל במלאי.

ובסוף גם לא הספקתי לחדר כושר.

העיקר שתכננתי הכל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

סגור, אני לוקח. איפה הקפיטריה הקרובה?

מתחדשת*

• תוכן חדש...