Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1.35 לא שהוא לא טוב. עם גיר אוטומטי צריכת הדלק שלו מזעזעת. עם גיר ידני סבירה למדי.

החל מ2006 החלה להמכר הגטס עם מנוע 1.4, שהיה גם חזק יותר (97 כ"ס לעומת 82 כ"ס ב1.35) וגם חסכוני יותר.

עם גיר ידני אפשר היה להגיע לנתונים טובים בהחלט.

הבעיה שרוב הגטסים 1.35 ו1.4 נמכרו לליסינג והשכרה. לרוב זה יעיד על רמת בטיחות ואבזור נמוכה שנקראת GLF.

למצוא גטסים ברמת גימור GLX או GLS זה נדיר. (שלי הייתה GLX מהשכרה, אבל אין הרבה כאלו, זה ממש קשה להשגה).

תשים לב שב2006 נמכרו גם 1.35 וגם 1.4.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ל1.6 יש ביצועים יותר טובים,

אבל זה לא שה1.4 גרוע, הוא סוחב יפה מאוד.

בכללי אם תמצא גטס 1.4/1.6 מרמת גימור גבוהה, במצב טוב - שווה לשקול.

מעבר לכך עד כמה שזכור לי ה1.4 יותר חסכוני.

1.6 תקח אם אתה נוסע הרבה מחוץ לעיר. מחוץ לעיר הוא יניב צריכת דלק דומה או זהה ל1.4 כי הוא יתאמץ פחות. בעיר הוא ישתה יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

איזה אוטו עדיף מבחינת צריכת דלק,נוחות,בטיחות וכל שאר הדברים שאני לא מבין בהם אבל אתם כן.בקיצור מהם ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהדגמים ואיזה עדיף בסופו של דבר?כי הבנתי על צריכת דלק מזעזת לגטס 2006 ומטה אבל אני לא יודע אם זה תקף לכל המנועים או רק למנוע 1.35 . אם ההבדלים מזעריים אז אני מעדיף את ה2005 1.6 בגלל סאנרוף מגנזיום וגם מחיר נמוך יותר

אז הדגמים:

יונדאי גטס שנת 2005 מנוע 1.6 (נראלי gls לא נראלי ייצרו 1.6 בדגם אחר)

או

יונדאי גטס שנת 2006 מנוע 1.4 Gls

נ.ב

יש הבדל מהותי בין הצריכה של ה1.6 לפני המתיחת פנים ואחרי המתיחת פנים?

פורסם

חיפוש היה עונה על כל שאלותיך כבר לפני שעתיים.

אם לא בא לך לחפש, העמוד של יונדאי גטס בקטלוג הרכב המשומש של האתר יוכל לענות לך על רוב השאלות.

ואם אחרי כל זה ישארו לך שאלות, אנחנו כאן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כן ראיתי אבל זה כל כך עזר לי,כבר הבנתי שלמרות שהאוטו שנת 2005 לפני המתיחת פנים הצריכת דלק בסדר כי זה מנוע 1.6 ועכשיו ספציפית לרכב הזה.

האוטו כאמור שנת 2005 מנוע 1.6 עם כל התוספות.אבל האוטו יד 4 שהחליפו לו לפני חודש מנוע חדש מיבוא עם 40 אלף קילומטר.עכשיו מה זה אומר?והאם זו אמורה להיות איזושהי בעיה עם זה.

אגב הבן אדם מתחייב על בדיקה מנוע גיר ושילדה

פורסם

אז ככה הרכב הוא יונדאי גטס שנת 2005 מנוע 1.6.

הבנאדם אמר שעבר תאונה(יש צלקות לעדות)עם האופנוע שלו וכאשר נסע לאחר מכן עם גבס על האופנוע נתנו לו שלילה של חצי שנה,בעקבות זה הוא לא נסע באוטו חצי,כשהוא קיבל חזרה את הרישיון הוא בא להניע את האוטו,הוא אומר שהשמן במנוע ירד התקשה וכשהוא בא להניע נשבר שם משהו אני לא זוכר מה.המנוע היה עם 120 אלף קילומטר

הוא הביא מנוע מיבוא של יונדאי גטס שנת 2010 שהמנוע עשה 40 אלף קילומטר יש קבלות לבנאדם שהוא קנה את המנוע,הוא התקין אותו לפני שלושה חודשים באוטו ונסע אלף קילומטר מאז.

אני הבאתי את הרכב לחבר של המשפחה לפחח שיבדוק אותו,במקרה הבן אדם מכיר את הפחח טוב והפחח אותו.כך שזה בן אדם לא כזה זר,הם עבדו אחד ליד השני כזה,הוא עבד בשטיפת מכוניות ליד המוסך והם מכירים ולא יודע עוד,הבן אדם מתחייב בבדיקה מנוע גיר שילדה וזה.

עכשיו רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה שהחליפו לאוטו מנוע,וגם מנוע של יונדאי גטס 2010,האם יכולה להיות אי התאמה וכו׳ ואיך אני יכול לבדוק את זה?

נ.ב

הכוונה בהחלפת מנוע זה שהחליפו הכל רצועות שמנים וכו׳ וגם בכללי הבן אדם נראה מאוד אמין וגם החבר של המשפחה מכיר אותו וזה.

פורסם

הבנאדם אמר שעבר תאונה(יש צלקות לעדות)עם האופנוע שלו וכאשר נסע לאחר מכן עם גבס על האופנוע נתנו לו שלילה של חצי שנה,בעקבות זה הוא לא נסע באוטו חצי,כשהוא קיבל חזרה את הרישיון הוא בא להניע את האוטו,הוא אומר שהשמן במנוע ירד התקשה וכשהוא בא להניע נשבר שם משהו אני לא זוכר מה.המנוע היה עם 120 אלף קילומטר

הוא הביא מנוע מיבוא של יונדאי גטס שנת 2010 שהמנוע עשה 40 אלף קילומטר יש קבלות לבנאדם שהוא קנה את המנוע,הוא התקין אותו לפני שלושה חודשים באוטו ונסע אלף קילומטר מאז.

אני הבאתי את הרכב לחבר של המשפחה לפחח שיבדוק אותו,במקרה הבן אדם מכיר את הפחח טוב והפחח אותו.כך שזה בן אדם לא כזה זר,הם עבדו אחד ליד השני כזה,הוא עבד בשטיפת מכוניות ליד המוסך והם מכירים ולא יודע עוד,הבן אדם מתחייב בבדיקה מנוע גיר שילדה וזה.

עכשיו רציתי לדעת אם אמורה להיות בעיה שהחליפו לאוטו מנוע,וגם מנוע של יונדאי גטס 2010,האם יכולה להיות אי התאמה וכו׳ ואיך אני יכול לבדוק את זה?

נ.ב

הכוונה בהחלפת מנוע זה שהחליפו הכל רצועות שמנים וכו׳ וגם בכללי הבן אדם נראה מאוד אמין וגם החבר של המשפחה מכיר אותו וזה.

פורסם

נ.ב

פורסם

הסיפור נשמע כמו מריחה. מי ששומר על הרכב שלו דואג להניע אותו פעם בתקופה לא ארוכה גם אם הרכב לא נוסע. הסיפור על השמן השבירה רק מעיד על הדבר - אם הסיפור אמיתי - ברח, אם שקר - אדרבא.

לגבי קילומטראז' במנוע מפירוק/ייבוא - אלא אם ראית בעיניים את הרכב ממנו פורק, בעת הפירוק - אין לך שום דרך לדעת שהסיפור אמיתי. משום מה כולם יוצאים עם 40 אלף ק"מ.

לדעתי - יותר מדי סימני שאלה בסיפור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...