Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום כולם,

לפני כמה חודשים קניתי פורד פיאסטה 2010. כשקניתי אותו קיבלתי 2 שלטים, אחד משולב שלט לאזעקה של הרכב והשני לא. הייתי רוצה לשכפל את המפתח המשולב כדי שיהיה לי עוד אחד לגיבוי, ואם אני כבר עושה את זה - הייתי מעדיף לקנות מפתח מתקפל :-)

מישהו יודע איפה ניתן לשכפל את המפתח ולקודד את השליטה באזעקה? אולי במוסך מרכזי של פורד? כמה דבר כזה צפוי לעלות?

אני מצרף תמונה שמראה את הסוג של המפתח שיש לי ואת סוג המפתח שאני רוצה (מצטער על התמונה מ-ebay, היא היחידה שמצאתי שמראה בערך מה אני רוצה :oops: ).

המון תודה לעוזרים!

keys.JPG

פורסם

שלום רב,

מנסיוני ואהבתי למפתחות מתקפלים, ממליץ לשכפל מקורי בחברה -

רכשתי מפתח מתקפל לסקודה באיביי עלה לי בסביבות ה150 ש"ח

וכל הסיפור של הקידוד והחריטה עלו עלו עוד כ300 ש"ח ואיתם אין סוף בעיות - אימובילייזר , השלט נדפק כמה פעמים

ובסופו של דבר שילמתי את אותו מחיר שדרשו ממני בחברה - 900 ש"ח

Seat IBIZA 2015 1.2 TSI DSG

Skoda OCTAVIA 2013 2.0 TDI DSG

Skoda CITIGO 2014 1.0 MPI ASG

• ספונסר פורום
פורסם

ניתן לשכפל מפתח רגיל לפתח אולר אצל פאר המנעולים בפתח-תקווה.

שם יוכלו גם לבצע לך את החריטה למפתח, גם לשכפל אותו (לקודד את המפתח החדש כך שיפתח את הדלתות) וכל זה במחיר נמוך משמעותית מהמחיר של מוסך מורשה פורד.

• תוכן חדש...