Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לצערי הרב ישנו איזה בן בליעל סדרתי שמנקב לי את הצמיגים של הרכב. בטוח שזה מעשה ידי אדם כי החורים הם בדופן וזה כבר הצמיג ה 3 במשך חודש וקצת. שאלתי מספר אנשים לגבי מה אפשר לעשות בנידון ומספר אנשים העלו לי את האופציה להשתמש בפנימית. ככה, במידה ובן הבליעל יחזור לדקור אז זה יסתכם בהחלפה של פנימית ולא את כל הגלגל. מה דעתכם? האם זה רעיון טוב? מידת הצמיג היא .155-70-13 הרכב לא נוסע הרבה במשך השבוע.

אשמח לשמוע את דעתכם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

למיטב ידיעתי אסור להכניס פנימית בטיובלס וכך אמור להגיד לך גם הפנצ'רמאעכר.

אתה תופס למישהו את החנייה?/מסוכסך?

לדעתי הפתרון שלך צריך להיות מצלמה או 2 ברכב עם צילום אינפרה בלילה, והופ - תלונה למשטרה עם צילום העבריין.

פורסם

לפנימית אין חוזק מבני, זוהי למעשה כרית עגולה שנועדה להחזיק אוויר בלחץ נתון, דופן הצמיג הוא בעל חוזק מבני (גומי עבה מחוזק ע"י תיילים ממתכת), אם החוזק הזה מתערער אין אפשות בטיחותית להמשיך להשתמש בצמיג בין אם הוא "מחזיק אוויר" ובין אם לא.

הייתי מציע לך לשים מצלמות ולראות מי העבריין שעושה את זה או להחנות את הרכב במקום אחר, רחוק, עד יעבור זעם.

פורסם
חור בדופן = מציג פסול וזה עוד לפני העובדה שאסור לשים פנימית בצמיג טיובלס.

החור הוא מאוד קטן. המוסכניק שלי אמר שכנראה עשו את החורים הללו עם סיכה. מסתבר שדופן של צמיג היא לא ממש חזקה. אפילו סיכה של לוח מודעות מסוגלת לנקב אותה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

הסיבה למה אסור להכניס פנימית לצמיג רדיאלי נעוצה באופן פינוי החום שלו,עד פתיחת כביש 6 לא יחסו בארץ חשיבות לעיניין והיה מקובל בהרבה פנצ'ריות להכניס אבוב לצמיג שאי אפשר לתקן אותו בעזרת פטריה שמתאימה רק לסוליה.כאשר התחילו לחקור תאונות דרכים קטלניות בכביש 6 זיהו את הקשר בין פיצוץ הצמיג במהירות גבוהה והשימוש בפנימיות שגרם לצמיג להתחממם ולהתפרק משום שהחום בצמיג טיובלס מתנדף דרך הדופן הרכה ודקה יחסית של צמיגים אלו וכאשר הוא נכלה באבוב זה קטלני ולא רק בימי הקיץ.

משרד התחבורה הוציא מכתב לכל הצמיגיות שבהן הוא מודיע באופן נחרץ על האיסור בשימוש בפנימיות בצמיגים רדיאלים.

• תוכן חדש...