Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נצפתה מרצדס CL65

ssc
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בככר המדינה יש חנות לבגדי גברים שאהובה במיוחד על ידי טייקונים מחבר המדינות. כשאני מתכוון טייקונים, אני מתכוון לאנשים שיכולים לסגור את הגירעון של מדינת ישראל ולקנות עוד איזה מדינה קטנה בצד. למה אני מספר לך את כל זה... משום שכל פעם שאני עובר ליד החנות הזו תמיד יש שם כמה מכוניות שראיתי כמותם רק בניו יורק בסביבות פארק אבניו או בלונדון בסביבות הבונד סטריט.

היום המנה העיקרית (שנעלמה במהירות האור) מרצדס CL65 AMG חדשה (סיומת 57) בצבע שחור, 12 צילינדר, 600 סוסים ומומנט עוקר הרים וגבעות. פסיכי לחלוטין.

במילה אחת מ ד ה י ם .

בדיוק כזו...

http://www.mbusa.com/brand/container.jsp?/models/main.jsp&modelCode=CL65&src=MODELSELECTOR

פורסם

תודה לך על המידע החיוני לקיומה של מדינת ישראל. אני רץ ליידע את צמרת משרד הבטחון בהתפתחויות המרעישות. וכעת, אנא מכם - הימנעו מתצפיות מיותרות.

תודה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7974 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...